FIFA 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz hogy átirányitottál csak a gáz hogy nemtaláltam a fifa world cup 2006 topicot.kössz

És ez nem a konzolos topic? Ráadásul még csak nem is a FIFA World Cup Germany 2006-é, hanem a FIFA 07-é.

Egészen biztosan nem ezt keresed?

No offense, de ebben a topicban elég kevesen fognak válaszolni. Persze ahogy gondolod.

Papesz

nem tévedtem el szgre installáltam

Biztos nem tévedtél el? Konzolokra nem kell installálni.

Papesz

Vki please help!!!!!
Fifa world cup 2006-ot installálom majd nemindul el.Hibaüzenet küldése -ezt adja be.Mi lehet a gond.Köszönöm a válaszokat.

DaniX14
Itt letod tölteni magyar szinkronnal de csak pénzért sztem megéri!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

ÁÁ letöltöttem torrentként,azt csak német,olasz,francia nyelven van...sírni fogok!!!Nem tudja vaqlaki, honnan lehet leszedni???

hali! a profil statisztikája milyen meccseket tárol el? mert ha sima bajnokságban játszom azt nem veszi figyelembe. és ezt most nem értem. valaki tudja?

mike0013
nekem tökmindegy😄D
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szerintetek nem lehangoló,h 360-ra megjelent FIFA07-ben nem lehet cselezni?
Én úgy gondolom, hogy aki a Konzolosok Fórumára jár, az konzolon akar játszani. Nem tudom látod-e, hogy mi az alcím.

Papesz

Balazs15
és ki akar it konzolon jáccani?

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

A helyzet az, hogy konzolos játékokhoz nem nagyon adnak ki patch-et.

Papesz

Balazs15
másoltal sehogy se tok onlinozni???és ha patchet tennék fel?

Káosz99
Köcsök ez az ea hogy cd keyel lehet csak onlinézni.<#violent><#boxer><#csodalk><#duhos2><#gun><#mf2>

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

Káosz99
Jah , és ha nem eredeti a game akkor kár vele veszõdnöd én már tudom<#szomoru1>

Káosz99
Grims ez azért van mer elõször ujra kell rakni és akkor telepited fel(a patch-t) amikor még le nem crackelted

Balazs15
mi az a zene ami a játék alatt megy miko belépek?

Milyen patch? Meg melyik konzol írja ezt ki? <#nemtudom>

Papesz

helo
megvan a magyar nyelvû játék. mikor még patch telepítése elõtt elindítottam az online játékmódot kijött a szöveg,h töltsem le a patchet a largedownloadsrol. megtörtént, aztán elinítottam a patch telepítõjét, de 27% nál megállt a letöltés a következõ szöveggel:
"Old File not found. However, the file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
mi a baj lécci segítsetek!!!!!
Abban is van magyar kommentár? Még nem is hallottam.

Papesz

Hi! Érdekel valakit eredeti FIFA07 (két napos) XBOX360-ra?
A nyelvet abban a verzióban nem tudod magyarra állítani, csak a kelet-európaiban van magyar nyelv <#nemtudom>
SZIASZTOK!!!!LENNE EGY FONTOS KÉRDÉSEM!!NAH SZAl!!MEGKAPOM A FIFA 07-ET PLAY STATIONON!!!IGEN DE MIVAN HA A KOMMENTÁR GONDOLOM FRANCIA!!!!ÉS AKKOR HOGY TUDOM MAGYAR KOMMENTÁRRA VÁLTOZTATNI??LÉCCI SEGÍTSETEK
Debilke13
Figyu valaki nem tudja megmondani hogy mi a f@szomért nem sikerül az ea-nál regiszrálnom mindig azt írja ki hogy a cd kód érvénytelen és akárhányszor megpróbálom mindig ezt adja ki teljesen kész vagyok!!!
VALAKI SEGÍTSEN PLEASE!!!!!!!<#boxer>

és gammar megoldja! <#worship><#worship><#worship>
sikerült a fifa 07 online(backup)al játszanom ajûkit érdekel ir akit nem az nem!
Skynet
Help!
Lenne egy apró nem játékkal kapcsolatos kérdésem.😊
A foci wb-n rengetegszer szólt egy zene amiben ilyen ír népdalszerü betét volt aztán ezt a dallamot a tömeg is dalolta...Elméletileg egy scooter számban is benne volt ha jóltudom (passz)...Nem tudja valakimi ez a zene? THX!
zola2000
azt nem szeretem az ea-ban, hogy nem tamogatják a netes jatekot nintendo ds-en (wifi) kulonben nem rossz ezzel az uj fizikai motorral. Ja es meg nem is magyar, pedig az europai valtozatot neztem.

A

NEM.Csak MAgyar Verzió Ps2-sel van magyar hang

Hi! Az érdekelna, hogy megkaptam a játékot, de nam a magyar hangú verzióját... Lehet vhonnát leszedni hozzá szinkront, vagy nem, csak a külön játékkal megy...?
Max 36
Akkor fogalmazhatunk úgy,hivatalosan nem létezik<#hehe>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Bogyi007
Akkor pontosítok. Nekem megvan othon játszok is vele, de kéne egy vidéken levõ cimbornak is, de nem akarom postán keresztül küldeni neki. Teljesen magyar a ifám menük, hangok minden!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Tehát nincs. <#vigyor2>

Magyar kommentárral PC-re és PS2-re jelent meg a FIFA 07.

Papesz

Bogyi007
pedig van, a pc-s változat hangjait kell belemásolni az xbox változatba....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Nehéz lesz. Xbox-on nincs magyar kommentár.

Papesz

Bogyi007
Hali! esetleg valaki el tudná privizni a magyar nyelvû xbos változat elérését?

Csak a FIFA World Cup-ban lehet 10 percnél hosszabb félidõkre állítani, egész pontosan 45 percesre! Érthetetlen, hogy miért csak abban! <#shakehead>
Skynet
Elavult chip vagy bootlemez.
Nem csak a fifával csinálja ezt hesszeld meg az összes EA SPORTS játékkal (pl fifa street)....
Ismerõsömnél ugyan ez a baj.

Itt is megkérdeezem: Át lehet állítani ps2-n a fifa 2006-ban (és 7-ben) 10 percnél többre a félidõket? Így nagyon gagyi ez a 10perc amikor egymás ellen csapatjuk és nagymeccset akarunk....
bubi07
Edig ahány fifát letöltöttem és kiírtam még egyik se mûködött. Minden más mõködik teljes mértékben, A fifák is mennek de amikor tölti a mecset a végén a csík megáll és kész ott megáll az egész. A 07-et is 2x-esen irtam ki DVDDecrypter jófajta TDK lemezre és ugyan az. Lécci segítsetek

Gil1975
köszönöm szépen.

Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

háát ot van hogy belépés kiválasztod a fifát és ott lesz egy csomó part00xfájl ráktt beirod a jelszav és már jön is le.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Gil1975
Köszönöm a segítséget,még egy kis segítséget tudnál adni arról hogy milyen módon tudok letölteni az oldalról?Jelszavam már van csak azt nem tudom hogy mire nyomjak rá ,hogy a letöltés elinduljon.

http://playstation2.smsbase.hu/

parancsolj !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Gil1975
letölthetõ valahonnan a magyar ps2-es verzió?

Jaja, ezok az SLES 542.40-hez való, nekük 542.46-os kell...

Te már próbáltad? Akkor nem pazarolok el még 2 DVD-t, köszi!
ne próbáld ezek nem jók !!!

Két másik DNAS ID lehetõség FIFA 07-hez: xx xx 00 40 74 és xx xx 00 40 bc. Egyiket sem próbáltam még, tehát NEM biztos, hogy mûködõképes! De kipróbálás után jelentkezem.
Jah neekem is tetszik a komment, az angol is mond néha hülyeségeket, szal ez nem gond 😄 Viszobt kicsit kevésnek érzem a szöveget, az angol az állandóan löki de õk...na mind1 szeretnék ezzel neten nyomúlni mégiscsak jobb mint az angol...mondjuk én PES fan vagyok, de tetszik ez a FIFA 07.