FIFA 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egészen biztosan nem ezt keresed?
No offense, de ebben a topicban elég kevesen fognak válaszolni. Persze ahogy gondolod.
Papesz
Papesz
Fifa world cup 2006-ot installálom majd nemindul el.Hibaüzenet küldése -ezt adja be.Mi lehet a gond.Köszönöm a válaszokat.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Papesz
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Papesz
Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D
Papesz
megvan a magyar nyelvû játék. mikor még patch telepítése elõtt elindítottam az online játékmódot kijött a szöveg,h töltsem le a patchet a largedownloadsrol. megtörtént, aztán elinítottam a patch telepítõjét, de 27% nál megállt a letöltés a következõ szöveggel:
"Old File not found. However, the file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
mi a baj lécci segítsetek!!!!!
Papesz
VALAKI SEGÍTSEN PLEASE!!!!!!!<#boxer>#boxer>
Lenne egy apró nem játékkal kapcsolatos kérdésem.😊
A foci wb-n rengetegszer szólt egy zene amiben ilyen ír népdalszerü betét volt aztán ezt a dallamot a tömeg is dalolta...Elméletileg egy scooter számban is benne volt ha jóltudom (passz)...Nem tudja valakimi ez a zene? THX!
A
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Magyar kommentárral PC-re és PS2-re jelent meg a FIFA 07.
Papesz
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Papesz
Nem csak a fifával csinálja ezt hesszeld meg az összes EA SPORTS játékkal (pl fifa street)....
Ismerõsömnél ugyan ez a baj.
Itt is megkérdeezem: Át lehet állítani ps2-n a fifa 2006-ban (és 7-ben) 10 percnél többre a félidõket? Így nagyon gagyi ez a 10perc amikor egymás ellen csapatjuk és nagymeccset akarunk....
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
parancsolj !
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!