Jurassic Park IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Nincs vmi triler?? Állítólag 2008-ban jön. Én már nem bírok várni! Alig várom az új évet! assassin's creed,meg egyéb dolgok...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

JP Forever
Ennyi😊

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Jrex
nem én az avp2 -n is szoktam fórumozni😊

JP Forever
Mert imádom a LOST-ot is és ott is forumozok. Baj?😄 Esetleg zavar alaakit ha valaki akár megdöbbentõ számú KETTÕ dolgot is szeret?😊))

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

-II- "JP Forewer" -II- ?
Hét "PJ Forewer"/ vagy ClanKiller , nemtom hogy nevezzelek, miért a Lost-ban szerencsétlenséget hozó számok vannak kinn neked, a neved alatt?
JP Forever
Ez van velem is

Jrex
én mindíg nézem a fórumot,de a semmihez nem tudok hozzászólni,új meg nem jut az eszembe😊

JP Forever
Ja mostmár jo lenne ha lenne pangás😊

19-napja nem volt üzenet. ez a teljes kihalás......
remélem nem sokára feltünik egy új hír a JP 4 rõl...

JP Forever
kk

Tirian
én itt vagyok

JP Forever
Naaa valaki???😄 SENKI SINCS?😊

JP Forever
Sziasztok! Bocs a szpemmér😞

Tirian
mér az tök jó XD annyi bvaromság és agyzsibbasztás hogy már SZINTE élvezni is lehet xD

Jrex
szeretném szives figyelmedet felhvni eme mondatrészre:"ma reggel suli elõtt még bekapcsoltam a tv-t és ..."tehát csak úgy néztem

te ilyeneket nézel?! amúgy már tudom mirõl beszélsz

Jrex
van 1 rajzfilm amiben nagy filmeket "parodizálnak" és a fõhõsnek baja lesz ezért hívják Walter Melon-t aki átveszi a helyét.

mivan?!

Jrex
ma reggel suli elõtt még bekapcsoltam a tv-t és a Walter Melon c. rajfilmben a jurassic park volt melassic park névenXD Alan-t Dr Gránit-nak hívták,a t-rex kacsarex volt,voltak nyúloszauruszok(óriásnyulak) és a velociraptorok pedig villám tyúkok és beszéltek XD

semmi értelme. amúgy én a Bite Fight-pot is utálom

Tirian
ez de baromság

Jrex
ennek mi köze van a jp-hez,egyébként is utálom azt az oldalt,a kocsikon mit kell nevelni?

a homokos jelzõt még ragd magadra...

JP Forever
Bocs hogy köcsög vok meg szpemmelek de ezt nézzétek meg pls. THX

LINK

JP Forever
Na nincs pörgés??

JP Forever
MSN😄

kérdezhetsz persze

JP Forever
Hát a firefox 10000szer jobb mint az IE mert:
Több betûtipus
felugró ablakok blokkolása
szebben jeleníti meg a weblapokat (Pl. Jpfansite)
biztonságosabb

STB

JP Forever
BlackGamer kérdezhetek valamit?😛😊

Tirian
jó.de azért nem töltöm le.

Shiwo
akkor töltsd le azért, mert sokkal biztonságosabb az IE-nél

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tirian
ja.de azért nem töltöm le

JP Forever
Ennyi😊

Shiwo
letöltöd a mozilla firefoxot és azzal nyitod meg ie helyett

csak akkor olyan ha a gépeden van az a betûtípus

ha majd mindenki küld be anyagot akkor azért erõsen gyúrni kell a megjelenésen, de addig amíg nem indul be teljes gõzzel (ha egyáltalán beindul) addig jó

plusz kellene domain-t és tárhelyet is vásárolni, összedobni rá a pénzt (persze csak ha komolyra fordul a dolog és mindenki komolyan gondolja)

Tirian
hogy kell azzal nézni?

JP Forever
Akkor oké. Mindenki azzal nézze!

in mozillállával nézem

JP Forever
õõ
az nincs kisbetûvel csak ha ie-t használsz akkor átszik annak ha mozillád van akkor faján jurassic parkos naygbetûs a neved. de majd kijavítom. nézzétek mozillában! ie-ben nem engedem😛 ie-ben nagyon szar...

Tirian
légyszi JP majd nekem is módosítsd ha többieknek nem akkor az én nevem se legyen kisbetûvel.. :S

Shiwo
kár 😞

nincs

Jrex
asszem nincs

Shiwo
sztem könyveb jobb..fõleg a 2. rész, az sztem lényegesen jobb könyvben... a 3. részt nem olvastam, ill nem tom van-e könyvben

JP Forever
Oké. Ti szedjetek anyagot én meg megcsinálom...

innen lehet ötletet gyûjteni

egyes részekrõl lehetne írás + képek

Michael Crichton: Õslénypark-ot most olvasom, nem tudom van-e neten olvasónaplószerû ismertetõ, ha nincs akkor talán megpróbálok írni egyet

egy lexikon menüpontba olyan dolgokat lehetne gyûjteni hogy mi a "UNIX rendszer", "Káosz elmélet", DNS, stb. amik a fimben voltak
persze nem kiforrott de ha lesz idõm majd írkálok

JP Forever
a menüpontok megvannak . ezek közül mind kell. mondjátok milyen legyen még.

jó ötlet

általában azt kéne megbeszélni hogy milyen menüpontokra van szükség