Örök rejtélyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Érdekel titeket a filmszemle idei felhozatala. Mert itt mindent megtaláltam róla!!!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
_<----ittnemvótsemmi
2.
3.
s
t
b
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mertez persze hogy f@sság 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egely-rõl azért tudni kell, hogy azért nemgyengén van feltûnési viszketegsége, leginkább a bulvártémákban "alkot"...
de ennek ellenére azért nemhiszem, hogy nincs alapja annak, amiket ír...az igazságot úgyse tudjuk meg soha 😊
egy biztos, érdekesnek érdekes olvasmány volt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Trisztin:
Amúgy én is láttam egy olyan filmet, amelyben tengeri kagylók voltak WC papír helyett (ilyen jövõben játszódó film volt), de azt bezzeg nem mutatták meg, hogyan használják õket.
Amúgy meg az egész film tök értelmetlen volt. :S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Sárkányszív - Dráko valódi neve... nem tudja kimondani,mert pont összeesik 😊
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399