Orcs & Elves

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
DoomRPG-t 100%-ra kijátszottam, még pár kör pénzgyûjtés kell, hogy minden tulajdonságot kiakasszak, már csak baltával megyek

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
inkább privi

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

scorpeeon
Énis, ma sikerült rátalálnom. Ha kiteszek ide egy linket, abból lehet baj? Vagy privátban? Sztem amúgy akinek a telóján a DoomRPG futott, ez is fog! Én egy Siemens C65-el tolom, nem megy teljesen folyamatosan, de élvezhetõ (így ment a DoomRPG is). Amúgy sztem Siemensbõl az összes újon (X65-X75) fut, legjobban Sony Ericssonokon fut, teljesen folyamatosan. (pl K300i, K500i, stb.)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Dzsini
hol sikerült beszerezni? hetek óta kajtatom...

scorpeeon
Valaki ismeri ezt a játékot?
Hivatalos oldal
A DoomRPG alkotói (id Software - John Carmack) készítették, az EA adta ki, remek kis játék, Java platformon is megjelent. Az eddigi legjobb mobiljáték a DoomRPG óta amivel játszottam!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

← ElőzőOldal 2 / 2