Hajók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

XTHB
vagy ha ilyen nagy húzókeretet készítünk milyen legyen?kösz

Arsenal Örökké

XTHB
heló remélem értetek hozzá
van egy nem fiatal (10akárhány éves) motor csónakunk jó l megy meg minden csak az a kérdés hogy nem tudunk vele normálisan visielni meg hasonlók mert nincs húzó keretünk és ha középre tennénk egy ilyen nagyot amilyen
van direket aqz ilyen húzóhajókon akkor nem tudnánk rátenni a ponyvát tehát valam i olyan ötletre lenne szükségem hogy milyen húzó keretet csaináljunk amit a hátfalhoz lehet építeni és azért kicsit komolyabb is legyen 😄köszi elõre is

Arsenal Örökké

ooops a linket elszurtam
Luxury Private Yacht Blog

pi ImageDesign http://www.pi-imagedesign.com

nehany luxus szepseg
kepek a legszebb Yachtokrol
http://private-yachts.blogspot.com/

pi ImageDesign http://www.pi-imagedesign.com

Sziasztok...én még javaslom a hajóeladás.hu oldalt is, ott külön van fémhajó kategória is, de a hajó.lap.hu ad teljes képet.Egyébként mi is felújítunk egy öreg testet, nem egyszerû dolog... kb 70 éves 106 le-s motorral és nem látjuk a végét még, pedig 2 éve tart a project...
Szia!

Kezdetnek nézz körül ezeken az oldalakon:
http://www.yachtpiac.hu/
http://www.hajoelado.hu/
http://www.euroship.hu/
Talán még érdemes lehet jármûhirdetési oldalakon is keresgélni, nem nagy számban ugyan de ott is fellelhetõ egy két vizijármû.

Sziasztok!

Abban kérném segítségeteket, hogy szeretnék venni egy használt, vagy kiszuperált kis motoros utasszállítót. Olyan dunai, "mahartos", vizibuszos jószágot, vagy hasonlót.
Mivel nem igazán vagyok otthon a hajók, hajósok világában, ezért kérnék segítséget a "vén tengeri medvéktõl", hogy merre induljak. Hol árulják az ilyen hajókat, a hajóboltban? 😊
A Mahart szokott eladni? Vagy valami hajógyárból?
Ha valaki ismer olyat, aki hallott olyanról, aki már látott olyat, aki tud ilyenrõl, kérem szóljon! 😊
Elõre is kössz!

wolfaud
Ért itt valaki a jet-ski hez?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Én voltam a Titanik kiállításon nekem tetszett bár azért arra vártam hogy pár részt rekonstruljanak a hajóbol nem csak egy elsõ és egy e. osztályú szobát. Amerikába kompletten meg volt csinálva a folyoso meg a lépcsõ is!

Én menni fogok a Boat Show ra is

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

mostanában nagyon kezdett érdekelni a vitorlázás, persze csak elméleti szinten, mivel itt lakok az észak-alföldön<#zavart2>

durva nagyon, tudnak építeni 😊

DJ Skyline
a világ leghosszabb hajója! <#wow2> 458,4 méter hosszú, ha telepakolják, akkor a merülése 24.6 méter! 😮
így néz ki kb ha tele van pakolva

elvileg már ma megnyílt, volt valaki? sokan voltak? nagy a tárlat? van jéghegy is?

Titanic kiállítás Jövõ Háza Központ
2007. szeptember 2., vasárnap 10:00 - november 26., hétfõ 18:00

Boat Show megy rá valaki?

OrioN the S

<#gonosz1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

törölt hozzászólás

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Egy-pár hajómodell. Szeretnék egyszer ilyet... :

Találtam egy gifet is<#vigyor3>.

<#eljen> alsó tökjó a tépett vitorlával

<#fejvakaras>

OrioN the S

<#awink>

törölt hozzászólás

OrioN the S
hát ez gyönyörû 😊

Találtam egy szépséget<#eljen>:

SHADOWEYES7
<#email>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

OrioN the S
Azé egy ienbe is elfinganám magam vizes seggel-.-

OrioN the S
😄 naja

desigo
Csak tudnám,hogy pattogatták ki <#nyes>
OrioN the S
hja... jolkinéztek.. Amúgy õk voltak legelõsszõr Ámerikába :o)asszem... nem Kolompár Kristóf meg a haverjai Galiloál. Hanem õk! CSak asszem ök maradtak Grönlandon :c De tuti átnéztek kukoricáé.

desigo
A vikingek is arcok voltak!
Nem semmi hajókat tákoltak össze...

SHADOWEYES7
loál
pazmek Orion !!!!!!!!!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
az igen 😊)))))
Dying Soul
😄SSDadadsv

DJ Skyline
😄DDdDdd

OrioN the S
Tudjátok az a faszi a halrudacskáival <#idiota>

OrioN the S
Met mindegyik példaképe Iglo kapitány.

Eddig csak fehér magy szakállú hajóskapitányt láttam. Miért van az, hogy mindegyik kapitány egyforma?<#ticking>

OrioN the S
hja lehet ,hogy ienkor mikuláshangon nyomják - HAAHAAHAAAHOOHOOOHOOOOO 😄 és tekergeti a kormányt 😄

:|

DJ Skyline
vén tengeri medvék nem fosnak ilyen "kis széltõl" szerintem! 😄d

OrioN the S
hinyje...akko a kapitány nem szarozik.

OrioN the S
Émmeg a kapitány helyében!!!4 Õk ilyenkor izgulnak ? Vagy ienkor nyitják az elsõ sört ,leülnek a PS elé és pipáznak? 😄

Gyocsika
Na igen ezen azt mondta nagybátyám férfiasan bevallotta hogy be volt szarva mert kb a 6-7 emeletig felcsptak a hullámok õk meg köröztek new orleans elött hogy ha vége lesz a viharnak akkor ki tudnak kötni!

desigo
Én inkább a fotós helyében lettem volna😊
OrioN the S
<#smile>

Szívesen átélnék egy ilyen kalandot.<#ravasz1>
*Azta, pont most repül el felettünk alacsonyan egy kisrepülõgép, b*szarás!*