Xenosaga 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
innen adódik a kérdésem: A második végsõ kimentését át lehet vinni a 3.-ba? :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bonyolultságát illetõen : én a xenogears-en kívül ennyire összetett rpg-t még életemben nem láttam, ennélfogva lehet hogy egy ff-hez képest túlkomplikáltnak tûnhet elsõ látásra. Igazából akkor lesz majd igazán idõrabló a játék, amikor az egyes utalásoknak elkezdessz utánnajárni és rájössz hogy micsoda kultúrális háttere van a játéknak. (érdemes minden részt legalább 2x végigvinni)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
az animet én is el kezdtem nézni, de annyira unalmas volt, hogy a 2 résznél abbahagytam😞
Erõsítse vagy cáfolja meg valaki!
A cenzúráról én is olvastam, elég nevetséges, hogy egy komoly sorozatot le kell butítaniuk az amcsi tiniknek. Gamespoton olvastam a review-et, hogy soxor nevetséges jelenetek vannak éppen a vér hiánya miatt, pl egyik szereplõ majdnem maga alá csinál a félelemtõl,amikor a lába alatt folyni kezd a vér, amcsi verzióban meg nincs ott semmi^^ Plusz az angol szinkronoktól rosszul vagyok, nincs az az isten, hogy egy amcsi szinkron csak a közelébe érjen egy japán szinkronnak, ahol élettel és érzelemmel tudják megtölteni a karaktereket, nem pedig felolvassák a szövegüket minimális beleéléssel.
PSN ID.: Beegabor
Sajna az elsõ két rész nincs meg... azt hittem ez is olyan mint a FF, hogy különálló epizódok.
Megpróbálom beszerezni az elõzményeket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gondolom arra még jó ideig várhatok.....😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja, és számíts rá hogy az amcsi verziót úgy megvágták hogy 1 (!!!) csepp vér sem maradt benne.(állítólag az ERSB már csak úgy enged Teen besorolással játékot kiadni, ha abban egyáltalán nincs vér)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem mmorpg, hanem final fantasy style rpg ^^
mellesleg szép a banner
PSN ID.: Beegabor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
INFO
Pár kép:
Aki már tolja, mesélhetne róla, mert egyelõre csak tervezem a vételét.