Bully
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert állítólag fagyizik
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Bully Scholarship Edition 360-on próbálta már valaki a multiplayer módot.
Sajna én nem tudtam mert csak egy jojomvan.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
PSN ID.: Beegabor
Papesz
Papesz
és amúgy is rohadtul roncsolja az olvasófejet, valószínû, azért nem olvassa a ps2 játékaidat a ps2
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Papesz
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Papesz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
próbáld meg h leütöd a csövest😄
Cuore Sportivo - Alfa Romeo
1 problemem lenne mit kell ott csinálni mikor edna's items eket kell gyüjteni ott ahol áll az a mikulásos csöves ott van 1 iksz és nemtok rájönni mit kellene csinálni pls help!!!!!!!!!!!
Hallottam olyat, hogy nagyon küzködik a PS2 a játékkal!
Ez igaz? Tönkreteszi az olvasófejet vagy csak valaki szopatja a népet?
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
A cikkben az is szerepelt h veszteséges a Rockstarnak a játék. Nagyon nem fogy... Ezen tények tekintetében kötve hiszem h lesz második rész, bárki bármennyire szeretné.
Papesz
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Akinek kell valami segítség jöhet e-mailbe!