Bully

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet már kapni valahol?
ThugEdge
fagyást tapasztaltál már?
mert állítólag fagyizik

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

szerintem nem mert rányomok a multira és egy bõl azt az ablakot adja be ahol két szereplõvan és két jo itt kell mind a két jojtkiválasztani de nekem csak egy van így a másikat nem tudtam kiválasztani ezért tovább sem engedett.
Seth
online nem lehet multizni?

PSN ID.: Beegabor

Szevasztok.
Bully Scholarship Edition 360-on próbálta már valaki a multiplayer módot.
Sajna én nem tudtam mert csak egy jojomvan.
John Cena
Nekem is Eredetiben van a GTA: SA csak ne mpecsás változat hanem csont eredeti

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fido4life
remélem azért x-en majd váltanak motort, mert ez a dff txd fájlrendszer már nagyon ocsmányul mutatna ott

Seth
Nincs és nem is várható

Hello! Pc-re van már a Bully? ha van milyen a gépigénye és meik torrent oldalrol tudnám leszedni!? ha még nincs pc re akkor kvb mikor lessz ha lessz?
Fido4life
hát eredetiben nem tapasztaltam olyan hosszú töltési idõket mint ahogy irtátok, persze a fej dolgozik a sok adat miatt, de egy eredeti lemez csak nem bassza szét a gépet 😊 az ilyen játékokat mint a GTA-k meg Bully érdemes eredetiben megszerezni, vannak annyira jók hogy megérdemlik az árukat, és a gép se megy tönkre.. (persze nem a hivatalos árukra gondolok, vaterán vagy a pecsában töredékükért meglehet szerezni a játékokat, használtan persze)

John Cena
szerintem biztosXD

Seth
Én meg féltem a ps2-met 😄 Bsszus , hogy ez mennyit dolgozik Bully közben, rossz hallgatni, fej egyfolytában mocorog. GTA-kat is inkább pc-n toltam emiatt. Aztán lehet csak túldramatizálom a dolgot ^^

John Cena
én végig akarom vinni csak nicsn hozzá türelmem

Fido4life
nah ezt is végigvittem. hozta a szokásos Rockstar minõséget, azaz végig szórakoztat, és addig le se tudod tenni amíg a story küldetéseket be nem fejezed. Azt hiszem újrakezdem, hiszen a vége felé úgy pörögtek az események hogy kissé elvesztettem a fonalat, no meg jöhet a 100% is.

John Cena
áll a topic?

Fido4life
na ja

psp-RE IS megjelenhetne

Nincs bejelentve, de szerintem felesleges is, mivel ideáig PS2 exkluzív volt, mégis alig vették. Most megpróbálják más konzolokon.

Papesz

Fido4life
és PS3-ra ?

Mivel katasztrofális eladásokat produkált PS2-n, idén télen Nintendo Wii-re és Xbox 360-ra is érkezik a Bully: Scholarship Edition. Az eredeti játék mellett lesznek benne extra küldetések is.

Papesz

John Cena
a kukát kell asszem szétrugni

John Cena
Ez 1 nagyon jó játék jó ötletei vannak a Rockstarnak

mike0013
nagyon is megunható, játszottam vele kb 2 órát (nem egyszerre) és azt mondtam, hogy jó, ennyi elég ebbõl...
és amúgy is rohadtul roncsolja az olvasófejet, valószínû, azért nem olvassa a ps2 játékaidat a ps2

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

kijelentem h. ez nem igaz, nekem sikerült megunni, de amíg toltam, és voltak fõbb küldik addig hihetetlenül tetszett nekem is, még most is néha elszórakozgatok vele, mindenesetre egy állati jó game, de nem megunhatatlan.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Csak az a szar. hogy 3 napot játszottam a Bullyval és utána nem olvasta be egyik ps2-es gamemat sem. szal tönkre tette.

EZ A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKA!!!!!!!!! LEHETETLEN MEGUNNI!!

mike0013
only ps2, még xbox-ra se adták ki

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nem hallhatott, mert ilyen szóba sem került.

Papesz

hali. Mivel nekem nincs konzolom es erdekel a jatek, kerdezem h nem hallott -e vki olyan hirt h kiadjak pcre?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

El kéne vinni egy másik WC-be. Ha jól emlékszem, akkor az emeletre.

Papesz

Hali én már az elején el akadtam egy gyereket kell megvédenem a könyvtárból indulunk és a wc-ig kell elérni de ott nem csinál semmit mit kell csinálni?
Sephi
Rugd meg 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én már nem emlékszem rá sajna... de van pár cucc amit össze kell szedni a csajnak
próbáld meg h leütöd a csövest😄

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

csõ
1 problemem lenne mit kell ott csinálni mikor edna's items eket kell gyüjteni ott ahol áll az a mikulásos csöves ott van 1 iksz és nemtok rájönni mit kellene csinálni pls help!!!!!!!!!!!
nálam is elég sokat töltött... szóval nem egy fej kímélõ játék az tény 😊

a népet v.ki mindig szoptatja de nálam kerregett kicsit szal.........de az sa is rohadtul kerregett és a ps2 még él ahogy él😄 lol az a lényeg h. müxxik..

sapkafej
nekem meg két hét volt míg végigvittem, mert én kivélveztem a játékot :|

György

mike0013
helo!
Hallottam olyat, hogy nagyon küzködik a PS2 a játékkal!
Ez igaz? Tönkreteszi az olvasófejet vagy csak valaki szopatja a népet?

Seth
Hát a legelején rohadt sokat tölt, mivel betölti az egész introt mindíg

DaniX14
Hát az elején amugyis sokat tölt de amugy nem kéne sokat tölteni sztem ird ki neki Verbatim DVD-re..ezt ajánlom

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Sephi
Bocsa kerdesert... havernek megirtam... de megirtam 4x-el Memorex DVD-re es valami 3 perceket tolt... ez normalis? Szal az elejen bazi sokat tolt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nah az a rész volt az ami nekem nagyon bejött aszittrem h. ott lesz vége a játéknak ha bealázom azt a srácot is de nem szerencslére még hátravoltak azok szemét utálatos elmegygyintézetbe lopakodós küldik és végül a GARRY akit rohadt könnyá megverni.........lol

LaliK
Nekem azért lett 1 napnál is több, mert van az a küldetés amikor a pályán dobálja a gyerek nekem a robbanós labdákat és vissza kell dobnom... ott elvoltam

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

csak az a baj h a kedvedért senki nem fog játékot csinálni.
A cikkben az is szerepelt h veszteséges a Rockstarnak a játék. Nagyon nem fogy... Ezen tények tekintetében kötve hiszem h lesz második rész, bárki bármennyire szeretné.

DaniX14
én is olvastam a hírt de sztem jó lenne ha lenne

Nem lesz. Nem aratott sikert a program.

Papesz

DaniX14
én 23 óra alatt nyomtam ki 80%-ra sztem jó lenne ha lenne 2.ik rész!!örülnék neki!csak mondjuk ugy hogy te csinálhatsz karaktert!

LaliK
Mert a shop és a photography órákkal nem is foglalkoztam, de lehet hogy 1x megcsinálom azokat is! LEsz 2.rész szerintetek?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

LaliK
Na ez ennyi volt 1nap és 9 óra alatt sikerült végigjátszanom 89%osra!
Akinek kell valami segítség jöhet e-mailbe!

apropó garry megverése ami még nem teccett a gammában a fõelléenségek nehézségi szintje azt nagyon nem találták el ugyanannyit kell ütnöd egby fõmuftit mint mondjuk egy utcán vagy a suliban sétáló sima emberkét szal ez lehetett volna kicsit nehezebb.