Amatőr Rockbandák

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
ühüm, igen 😊

Kuss!-magyarázta.

Hát én nem ismerek még hasonló számot se. Én irtam, és teljesen a semmiböl jött az 5let..

McGrady te a Vass géza zenekarába vagy benne?😊
Dying Soul
A Blaze of Anger c. szám egy az egyben koppintás. Nem?

McGrady
itt van kettõ szám a legutóbbi koncertünkrõl, szerintetek jók lettek?
Kétforintos dal (P.mobil)
Smoke on the water (Deep purple)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
egész jól, még kétforintosokat is dobáltak 😄
a többi zenekar jófej volt, a Gym kölcsönadta a motyóját, szerintem jól szólt a cuccom a Peavy ládával. 😊 ezúton köszönjük nekik 😊

Kuss!-magyarázta.

Hogy sikerült a konci?
Mind jó arc, nekem volt már velük koncertem😛 Enternixesek is jó arcok.
McGrady
jeee 😊 én csak a Gym dobosát ismerem, most majd a többieket is "lecsekkolom" :-))

Kuss!-magyarázta.

Jugnle Gym-el meg az Enternixel puszipajtások vagyunk. Lehet hogy elnézünk.
Jók vagytok! Igaz ami igaz, a szövegre még rá kell gyúrni, de összességében jó kis zene 😊

McGrady
fasza, ha nekünk is lesz kész számunk lehet elmegyünk 😊
egyébként meg koncert lesz nov. 10én refibe 😄 úgyhogy ha van kedved gyere el, lesz még jungle gym meg enternix is valszeg 😊

Kuss!-magyarázta.

Nem rossz. Elsõt hallgattam meg, szeretem az ilyen rakenrollos számokat.
Senki se tud szöveget irni a bandából😄
Orgió Studioba. Nagyon ajánlom, 25ezer forint egy nap és szerintem kurvára megéri, egy jófej srác csinálja.
McGrady
az elsõt meghallgattam, nemrossz, a szövegen mondjuk lehetne javítani 😊 hol vettétek fel?

Kuss!-magyarázta.

Hát nekünk most lett meg a stúdiófelvételünk, ha valakit érdekel töltse le a http://boa.atw.hu/-ról. Remélem tecceni fog😊
McGrady
személyesen nem ismerem õket, de a gitáros az kûdi nagyon. amúgy a produkciójukat a gitár emeli fel, még a dobos nemrossz, az énekes viszont sokszor nem tiszta.

Kuss!-magyarázta.

Zenekartagokat keresek DEBRECENBEN!!!

Pár infó:
-Stílus: Szimfónikus és technikás Black-Death-Doom Metál, (ez daltól függ),
+lassú témák is +versek megzenésítése...
-Pár zenekar😄immu, Cradle, Immortal, Therion, Anathema........
-Saját cucc legyen (Min. egy kis próbatermes)
-Ne legyél kezdõ, minimum a 18.év
-Debrecenben lennének a próbák
-Extrém irányzatok mellõzve! (Pl. Sátánista)
-Komoly célok!!!, min1 próba 1 héten
A betöltendõ posztok: (az éneken kívül)
-Szólógitáros (a darálástól a magas témákig)
-Alapszólógit. (alapozáshoz)
-Bassgit.
-Dobos (duplázóval!)
-Szintis

Én 10 éve zenélek. Fõbb tev.: Zeneszerzés, Zongora/Szint., Ének, Alapszólógitár.
Rengeteg témám van.+ Versek.
Bármilyen infót a ---> [email protected] <---címre küldjetek, ill. kérjetek.
Tel: 06 30 5979424
Ha van valami hanganyagotok, vagy demótok azt is elküldhetitek.
És légyszi adjátok tovább, vagy szóljatok olyan ismerõsnek akit érdekelne.
Ja, és ha valaki tud egy-két jó próbatermet Debrecenben az légyszi szóljon!
Köszi!

Bodnár Zoltán
Revrock... Nem szeressem öket.. Nagy az arcuk, bár a zenéjükkel semmi kifogásom.
sweech
bazmeg a kakadal kurvajó xD

sweech
ezek hülyék 😄

sapkafej
ezzel nem értek egyet, de ez a topik nem errõl szól 😛

György

Dying Soul
McGrady
hmm, régebben létezett igényesebb punk, mint ahogy létezett igényes popzene is, de mára nem nagyon maradt egyikbõl sem normális zene, csak zajongás

Kuss!-magyarázta.

sapkafej
ez a punk

György

McGrady
itt Kecskeméten talán a RevRock az ami elég jó banda, a gitárosuk nagyon tud, a dob meg a basszer is szép színvonalon van, látszik hogy mind tehetségesek. egy csajszi énekel, a hangja annyira nem jön be, a 70-80as évek rockjára nem a legjobb, de elfogadható 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
a profi zenész az akinek a zenész a hivatása, meg kiadott már valamit, nem a tehetségét méri 😊

Kuss!-magyarázta.

felõlem, csak tegyék ingyenesen is elérhetõvé😄
ngcsnet
pontosan, egy amatõr zenekar ne adja ki a lemezét :c

te is ismered õket?:o
mert amatõrök, és mégis pénzt akarnak -.-
hehe sinoverflow gitarosa jött be a probatermünkbe a multkor, és vaccsolgatott, kérdeztem milyen együttesbe jatszik de nem értettem a választ mondom najo mindegy 😄 most ismertem fel a buráját 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

www.solmusic.hu

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Slayerboy
<#wilting>

Voltam zárás előtt. _______________

Dying Soul
Váá 😄D
Nagyon birom õket. 😄

cenobite
Miért is?

gamertag: kenobita

Slayerboy
Dystopia... nem mondható amatõrnek, inkább a "befutóban lévõ banda" jelzõt akasztanám rájuk... de zura zenét jáccanak. link

Voltam zárás előtt. _______________

Excidium

Soproni zenekar, metálzenét játszanak. A pontos irányzatot nem tudom (talán doom-metal), de tetszik a zenéjük. (És nem csak azért mert a dobosuk jó haverom 😊)) A Félfény címû demólemezüket meg lehet hallgatni az oldalon!

ngcsnet
helyi bandák, ismerõseim, iskolatársaim bandái😉

eNeMa - punk😊
FuWdo - punk 😊

aki "letölthetõ részleteket" tölt fel az oldalára, az forduljon fel😊
cenobite
Nem nagyon szeretem az "amatõr" kifejezést, mert hát mi számít amatõrnek? Az okés, amit a #8-ban leírt Hunbasser, de ha pl. van egy tök tehetséges fiatal banda, akik tudásban, lelkesedésben, stb., simán túlmutatnak néhány "profi" bandán, akkor õk most amatõrök? Sztem nem... No mind1, nem futtatom tovább az eszmét. 😊
A környéken is van néhány tehetséges csapat, így hirtelen kettõt ajánlanék:

Autumn Twilight

Sin😮verflow

gamertag: kenobita

hunbasser
ahol én lakom,itt tucatjával jönnek létre a punkegyüttesek,és persze egyiknek sincs semmi tehetsége,2 akkordból áll egy szám,az énekes üvölt(még véletlenül sem énekel),a dobosnak az a lényeg,h a konci végére szétverje a dobokat,a basszgitáros meg 3 hétig tanulta azt az egyszerû bassline-t is,ami a számban van. és így van 3-4 számuk,és ezzel lépnek fel ilyen rockkocsmákban.
szánalmas...

ReaL MaDRid x siempre

Droszi és Fájör😄
Dying Soul
Igen?! :o
Ki a haver? Droszi, Fájör vagy vki más? 😄

lol haveromék😄
Dying Soul
Dilemma Complex
nem rossz

Nem szeretem az amatõr rockbandákat. :-|

gameplusz
"És persze vélemények az egyre több zenei tudás nélkül alakuló bandákról is, meg ami belefér😊"

Most mondanám, hogy Tökjó Fotel, de inkább mégse 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Üdv!
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy tehetséges amatõr rockbandákat mutassatok be a SG fórumozoknak vagy tán saját együttesedröl képet, demot, honlap, koncert dátumot feltölts/adj stb. Igy is talán lehetne népszerûsíteni a bandád. És persze vélemények az egyre több zenei tudás nélkül alakuló bandákról is, meg ami belefér😊

← ElőzőOldal 2 / 2