Amatőr Rockbandák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
McGrady te a Vass géza zenekarába vagy benne?😊
Kétforintos dal (P.mobil)
Smoke on the water (Deep purple)
Kuss!-magyarázta.
a többi zenekar jófej volt, a Gym kölcsönadta a motyóját, szerintem jól szólt a cuccom a Peavy ládával. 😊 ezúton köszönjük nekik 😊
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
egyébként meg koncert lesz nov. 10én refibe 😄 úgyhogy ha van kedved gyere el, lesz még jungle gym meg enternix is valszeg 😊
Kuss!-magyarázta.
Orgió Studioba. Nagyon ajánlom, 25ezer forint egy nap és szerintem kurvára megéri, egy jófej srác csinálja.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Pár infó:
-Stílus: Szimfónikus és technikás Black-Death-Doom Metál, (ez daltól függ),
+lassú témák is +versek megzenésítése...
-Pár zenekar😄immu, Cradle, Immortal, Therion, Anathema........
-Saját cucc legyen (Min. egy kis próbatermes)
-Ne legyél kezdõ, minimum a 18.év
-Debrecenben lennének a próbák
-Extrém irányzatok mellõzve! (Pl. Sátánista)
-Komoly célok!!!, min1 próba 1 héten
A betöltendõ posztok: (az éneken kívül)
-Szólógitáros (a darálástól a magas témákig)
-Alapszólógit. (alapozáshoz)
-Bassgit.
-Dobos (duplázóval!)
-Szintis
Én 10 éve zenélek. Fõbb tev.: Zeneszerzés, Zongora/Szint., Ének, Alapszólógitár.
Rengeteg témám van.+ Versek.
Bármilyen infót a ---> [email protected] <---címre küldjetek, ill. kérjetek.
Tel: 06 30 5979424
Ha van valami hanganyagotok, vagy demótok azt is elküldhetitek.
És légyszi adjátok tovább, vagy szóljatok olyan ismerõsnek akit érdekelne.
Ja, és ha valaki tud egy-két jó próbatermet Debrecenben az légyszi szóljon!
Köszi!
Bodnár Zoltán
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Voltam zárás előtt. _______________
Soproni zenekar, metálzenét játszanak. A pontos irányzatot nem tudom (talán doom-metal), de tetszik a zenéjük. (És nem csak azért mert a dobosuk jó haverom 😊)) A Félfény címû demólemezüket meg lehet hallgatni az oldalon!
A környéken is van néhány tehetséges csapat, így hirtelen kettõt ajánlanék:
Autumn Twilight
Sin😮verflow

gamertag: kenobita
szánalmas...
ReaL MaDRid x siempre
nem rossz
Most mondanám, hogy Tökjó Fotel, de inkább mégse 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ezt a topicot azért nyitottam, hogy tehetséges amatõr rockbandákat mutassatok be a SG fórumozoknak vagy tán saját együttesedröl képet, demot, honlap, koncert dátumot feltölts/adj stb. Igy is talán lehetne népszerûsíteni a bandád. És persze vélemények az egyre több zenei tudás nélkül alakuló bandákról is, meg ami belefér😊