The Hobbit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy szeretnénk megnézni.
Röviden annyit mondott hgogy kicsit túlnyújtott, de sikerült emotionálisa megcsinálni és túl sok cg (nekem már a 2. filmben is túl sok volt)
Utoljára szerkesztette: bazsidiver, 2014.12.02. 17:45:19
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
hát ha a GYU 1.5x jobb lett a bővítettben, akkor ez 2x 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azt meg nem tudjuk hogy nem lesz-e "még extendedebb". A GyUnál nem volt, ebből is kijött most a BR az extrákkal együtt, maximum még egy egybecsomagolt változat lehet. De ki tudja, ha nagyon pénzéhesek, akkor lehet hogy még valamit mókolnak a 6 lemezes változatra is (nem hiszem egyébként, nem gondolnám hogy annyival több leforgatott anyag lenne még, meg utómunka, meg utóforgatás... ez még megérhette, de még egy újabb változat szvsz nem).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
meg hogy nem lesz "még-extendendebb" és hasolnó trükközések 😊
Ki mondta, hogy magyarul?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Más.
Látom a mozik még egy hétig sem bírják feliratosan adni. Második nézésre éppen hogy a legutolsó feliratos vetítést sikerült elcsípni péntek este 9-kor.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
DUNAFERR FOREVER!!!
A Hobbit 3-ik része TELJESEN más lesz. 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.