The Hobbit

Oldal 1 / 15Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
need

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Desiderata
Remélem -mint ahogy tavaly is- vetítik majd felirattal a nagyobb városokban.

Úgy szeretnénk megnézni.
IGN videó kritika:

Röviden annyit mondott hgogy kicsit túlnyújtott, de sikerült emotionálisa megcsinálni és túl sok cg (nekem már a 2. filmben is túl sok volt)
Utoljára szerkesztette: bazsidiver, 2014.12.02. 17:45:19

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

na megnéztem a két hobbit bővítettet
hát ha a GYU 1.5x jobb lett a bővítettben, akkor ez 2x 😊

Durva lesz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont ma néztem meg The.Hobbit.The.Desolation.of.Smaug.2013.EXTENDED.BDRip.x264.HuN-No1

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

genndy
Ugyanazt jelenti. Eddig nem látott jelenetek szépen beépítve a filmbe. Egyébként baromi jó lett az új plusz részekkel <#eljen>
Azt meg nem tudjuk hogy nem lesz-e "még extendedebb". A GyUnál nem volt, ebből is kijött most a BR az extrákkal együtt, maximum még egy egybecsomagolt változat lehet. De ki tudja, ha nagyon pénzéhesek, akkor lehet hogy még valamit mókolnak a 6 lemezes változatra is (nem hiszem egyébként, nem gondolnám hogy annyival több leforgatott anyag lenne még, meg utómunka, meg utóforgatás... ez még megérhette, de még egy újabb változat szvsz nem).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

valaki világosítson fel, hogy az extended verzió ugyanazt jelenti itt is mint a GYU esetén
meg hogy nem lesz "még-extendendebb" és hasolnó trükközések 😊

Te pedig értelmezd ami olvasol.
Ki mondta, hogy magyarul?

k0trapali
Olvass!

"hazai piac nov.5"

Virágboltban még nincs magyarul az extended.

Nézz szét az "enkoron"! 😉

hazai piac nov.5
Már kijött!

Narxis

Desiderata
Novemberben jön a 2. rész kibővített változata, azt is várom.
Narxis
<#wow2>

Narxis
tyűűű bárcsak már december 17 lenne

Narxis
<#eljen>

<#eljen>

Magyar előzetes

adam46
Kérdés: Hol lehet ilyen plakátokat beszerezni, nem tudja valaki? 😊
Új poszter:
Narxis
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de király lesz ez!!!!!

Totti5
can't wait

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Hamar elment az idő! Már várós nagyon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Képek a 3. részből:

0Fritz0
És... azok... meghalnak?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kandurex
oI

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

adam46
\o/ Remélem nagyot fog szólni. 😊
Narxis
oI

Kongy
/o/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kaknub12
Tegye fel a kezét aki nem bír várni a következő részig! <#vigyor2>
Narxis
O-M-F-G

Narxis
Na megnéztem a 2. részt. Epikus, brutálisan jó volt. Filmtörténeti darab!

Alapból nem sok maszkírozás kellene a palinak aki ha jól látom a Spartacusos Crixus.

Más.

Látom a mozik még egy hétig sem bírják feliratosan adni. Második nézésre éppen hogy a legutolsó feliratos vetítést sikerült elcsípni péntek este 9-kor.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Isthy
Így igaz. A GYU elején lévõ csata a másodkor legvégén volt. Az Öt Sereg csatája pedig a harmadkor 2941-es évében, tehát majdnem 3000 év telt el azóta. A GYU elején Bilbo búcsúünnepsége 3001-ben történt, Frodó pedig valójában 3018-ban indult el Zsáklakból.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az már legalább tényleg látszik hogy Peter Jackson igazat mondott.

A Hobbit 3-ik része TELJESEN más lesz. 😊

Én csak azt bánom hogy az elõzõ rész fõtémája egyszer sem csendült fel.
Fehercsoki
Amúgy alapvetõen sok felesleges jelenet volt benne, aminek köze nem volt a könyvhöz, de még értelmük sem volt, csak az akciót szerették volna vele nyújtani, illetve sok olyan dolgot kihagytak/nagyon lerövidítettek ami a könyvben részletesebben volt tárgyalva, szóval azért messze nem nevezhetõ tökéletes filmnek, viszont a buta embereknek akik akciót szeretnének tetszeni fog pont ezért, a fanoknak viszont így is megfelel, már csak azért is mert azért sok jó dolog is van benne, meg hát újabb részleteket mutat meg középföldébõl, szóval összességében jó lett, de azért nem tökéletes, viszont a 3. filmre elég sok mindent hagytak(kicsit sajnáltam is, hogy a smaugos részt itt nem zárták le), szóval az valószínûleg nagyon ütni fog.

adam46
Ahha, így már érthetõ, köszi a felvilágosítást, már alig várom a hármat. 😊
genndy
Nem.
Szauron továbbra is halott, az a csata többszáz évvel ezelõtt volt. A gyûrû már Bilbónál van és nála is marad, amíg oda nem adja Frodónak. A Hobbit 3-ban az Öt Sereg csatája lesz, de az nem az ami a GyU elején volt, hanem lényegében a törpök kincséért megy majd.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Oldal 1 / 15Következő →