Meghalt Steve Irwin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
En azzal nyugtatom magam hogy o meg igyis legenda lett. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

CSOCSO
dajndzse dajndzse dajndzse😞
biomage
még mindig szomorú vagyok

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

dzsuvajoe
Ja bocs😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Dragooon
a #178-ra volt válasz 😉

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

dzsuvajoe
?

Dragooon
grat... talán olvass vissza 😞)

dzsuvajoe
ennek a történetnek nem igy kellet volna végzõdnie....

dzsuvajoe
Felvettem az animal planetrõl eg yvideot, amely steve eleterol, munkssagarol szól, ill. ez két film az egyik Steve'S story a másik Vmi Outback to Hollywood. Ha valaki tud adni nagy tárhelyet szivesen feltöltöm, v nezetek meg sztem meg jacca sokat az animal planet, egesz este ezeket jaccottak. V pestieknek oda tudom adni...

OrioN the S
:@ olvassmávisszamegnézegesdalinkeket

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

atlagember
Most már mondja meg valaki, hogy ki volt az a Steve Irwin?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

OrioN the S
szíven* sry még mielõtt v.ki betalál -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Engem az a videjó sziventalált amelyiken ott sírt a krokodiltetem mellett :CCCc
<#rinya><#sir>

Pl. megismertette õket az emberekkel. Amit ismerünk nem irtjuk annyira.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Spaw
Az Irwin család szeretné ha bemutatnák Steve utolsó videóját.link

TheSuperMan
mit tett?

Lex Luthor te kecie!!!!

Mindig az õt parodizáló South Park rész jutott róla az eszembe: "Itt vagyunk az Amazonason és állatokat idegesítünk fel. Ott egy krokodil, megyek és feldugom a hüvelykujjam a se**ébe"

RIP, sokat tett a természetért, az állatfajok megmentéséért 😞

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

lol<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

B0B0
Ezt most magyarul is légyszi!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

TheSuperMan
te vagy az neked léne ban

Lex Luthor te kecie!!!!

dzsuvajoe
MAdaagszkar: este, es talat egy sünit, az kurv ari volt anyira edi az asuni! Lehet ha meagyaros nem teljsen igaz de jellemzõ kcit van akire

B0B0
Barátok voltak

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Spaw
Nekem hírtelen az ugrik be amikor felmászik egy fára valami nagyobb gyík után,elkapja a nyakát és mire lehozza a gyíkocska véresre karmolja a karját.

biomage
nektek mi a kedvenc részeket?
nekem az amikor egy fekete mambát fog meg és beszél rólla

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

OrioN the S
ez hülyeség ,hogy "hat hat ahhh.. magyarok" D:

dzsuvajoe
erre a "megerdemelete a halált" csávora en is kibuktam, hat hat ahhh.. magyarok

dzsuvajoe
Az animal planeten folyamatosan Steve megy most Pl az eleterol van egy film

OrioN the S
vot 2 felkiáltójel is <#idiota>

Miért teszel minden mondat után kérdõjelet?
Szerintem nem szükséges?
Bár lehet nincs igazam?

Mégegyszer Peace Irwin-nek.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

"Megérdemelte a halált".

Gratulálok 5 éves barátom, máskor próbáld megválogatni a szavaidat mert nagy bajod lesz.

- hülye kis bunkó

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

PíszLávJuniti
rip, nem tudtam hogy így hívják. sry

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

OrioN the S
olvass vissza-.-

PíszLávJuniti
ez kicsoda?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

egypszichonauta
RIP
nagy ember volt,az a hihetetlen lelkesedés a filmjeibõl örökké emlékezetes marad

biomage
nekem is

Majd o kergeti en csak nezem, eleg az nekem. 😄

Fenebe meg mindig olyan "nyomott" hangulatom van. 😞

Mexikómabéka seggébe az ujjad
Hát csak támadásnak vehette mert ha esetlag távolról nézte volna nem történt volna meg.
De azért kicsit õrült volt, de azért sajnálom

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Tomo15
berlinboy6329
Most megy 1 rész az animal planeten.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dzsuvajoe
áhh gyerekek ez igy remenytelen en önygyilkos leszek aszthiszem...

Met
együtt kergethetitek a krokodilokat😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Remelem fentrol figyel minket es majd ha enis odakerulok dumalunk. 😄

Tarajos Sül
Én marhára sajnáltam Stewe-t,amikor néztem a fokuszt,és mondták,hogy meghalt!
😞(((
Jó kis természetfilmjei voltak,és nem félt a krokodiloktol sem!
Mikor kigyókkal,és krokodilokkal foglalkozott életében pont egy rája öli meg?
dzsuvajoe
Na en kifogytam avideokbol, de asziszem az animal planeten ujrakezdik, de most mindenhol kaméleonokat latok...

Met
irígylésre méltó volt az a "gyerekes" lelkesedés az állatvilág iránt 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dragooon
én is elkezdtem felkeresni néhány videót + cikket.. remélem a nationalgeographicon lesz valami megemlékezés, bár ez nem valószínû 😞

dzsuvajoe
Nekem is a szivem verzik, 2 napja kurva szar a hangulatom... es regi felvételeket nézek róla meg mindnet ami a neten van