Notorious B.I.G.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
ma délelõtt néztem meg énis, nekem tetszett, egyedül a Tupacot meg Puffy-t alakító színész nem jött be...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Amúgy pár számot szeretek Biggie-tõl,
de számomra Tupac a legjobb <#smile>#smile>
Ha igen akkor látogassatok el a www.mobilpont.hu oldalra és regisztráljatok...
Teljesen ingyenes!!!!Minden elolvasott sms után 5 forintot kaptok...Csak arra kérlek
ha valaki regisztrál ajánlónak írja be az én számom:06707795883Thx...Tényleg megéri...
(Csak a számom ne felejtsétek el beírni...)És akik
kételkednek ebben azoknak elmondanám, nemrég kaptam:14595 Ft-ot!Szóval szerintem megéri!
Mostanába ezt a két Biggie számot hallgatom, nem annyira ismertek, viszont annál faszásabbak:
Party and Bullshit
Flava In Ya Ear
Hallgassátok, nézzétek. <#nyes>#nyes>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Szóval mindkettõt rühellem."
Ez azért elég lol kijelentés volt, a Pac-os topikban még csak azt írtad hogy azért utálod Eminemet mert elbaszott egy rakás Pac számot, meghogy nagy ritkén hallgatod is a zenéjét...<#zavart2>#zavart2>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ha meg más nem akkor DC <#vigyor1>#vigyor1>
és ti Crocked I-ról,õ is tudja nagyon a dolgot 😄
Orion:
hát én csak 3-4 magyar oldalon olvastam el és onnan tudom.
ha betévedsz a 2pac os topicomba,láthatsz 1-2 jó linket,ezzel most nem reklám ozni akarok.
külömben is én annak örülnék legjobban,ha a Biggie,2Pac és a többi nagy névnek inkább 1 topicja lenne,nem így külön külön...
Biggie állítólag sunyi módon hátúlról kapott shotival a hátába!
Hallgassunk inkább Pacet vagy Biggiet. <#kacsint>#kacsint>
Peace
Régen naon bújtam ezeket a dolgokat ,de mára már nem olyan nagy az iránt érzett érdeklõdésem :c
...
Majnem jól tudod. Pac, miután kijött a sittrõl meghúzta Biggie feleségét Faith Evanst, aztán kölcsönösen beszólogattak egymásnak, Pac megírta a Hit Em Up-ot, stb. Arról, meg hogy hogyan haltak meg, meg miért, hosszan lehetne beszélgetni, de mindenesetre egy Nas klipp (asszem a Got Your Self A Gun) megmutatja a lényeget.
Én infom szerint: 2pac kurogatta BIG feleségét aki asszem anno még LILkim volt és BIG ezt egy sniperrel díjazta ami 2pac halálát okozta ,majd 2pac emberei BIg-et egy shotival küldétk hátba és ennyi...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A masik meg tenyleg igazad van Sengag.
Ha annyit mondunk barkinek hogy "rap" akkor Õk ugranak be eloszor mindenkinek.
Jo mostanaba meg mar 50cent de akkor is ok a nagyok...Meg RUN DMC 😄
...
Készült egy film is, melyben szintén csak sejthetõ a válasz (gondolkodásmódtól függõen szerintem), a lényeg hogy mind Biggy, mind 2Pac baromi fontos mérföldkõ az amerikai rap/hip-hop életében. Kár értük. 😞(
cikk: http://www.sg.hu/cikkek/38864
People who eat live longer.
nagyon sokat tett a keleti part-ért mint Shakur a nyugati part-ért
big repsect"
talán ez az amit minden rap rajongónak felkéne fogni...
( é szerencsére úgy látom,ez itt úgy is van,nem az van,hogy az én favoritom a legjobb,a tiétek 0,így ok nélkül...)
de ahogy szokták mondani, mindig a "jók" hullanak el 😞
nagyon sokat tett a keleti part-ért mint Shakur a nyugati part-ért
big repsect
szerintem itt a "sõt" nem helytálló,de kül jól beszélsz.gondolom háború abból nem lehet,hogy te lövöldözöl a szomszédra,háború akkor lesz,ha õ visszalõ.szóval ami ott folyt nem volt elég 1 ember.
Hát P.Diddy-t kihagyhatta volna a történelembõl,ugyanúgy mint Dr. unk Eminemet...
Szóval mindkettõt rühellem.
De viszont Biggiet szeretem,amit hallodtam tõle,sajna az nem tartalmaz sok számot.Majd idõvel.De amit így összemértem 2Pac akkor is jobb.Na most ebbõl nem akarok vitát csinálni,ez csak az én véleményem.
Min t látod West Side párti vagyok,de keletrõl még jönnek be páran.DMX et gondolom senkinek sem kell bemutatnom.
Szal nem azert mert mindenhol a Westside megy hanem mert nekem amit ott csinalnak zenet az jobban teccik...
azert Nelly-t is hallgatok nagyritkan😄
...
Biggie - Who Shot Ya