Alive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó rossz lett hogy még mindig nem volt kint sehol.
Igaz ez nem alive, de bennevan a nevében. A left alivet próbálta valaki?
ThugEdge
vagy lehet,hogy majd csak késõbb derül ki az alcím,ami nem más mint stay alive és travoltával kell letáncolni a fõgenyákat😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

NEOreg3
zombikat akarok!:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Palinko
Alive a csodaországban? 😄

szerintem jó lesz.bár így képek meg minden nélkül nem lehet megmondani,én csak az ubiban bízok...
ThugEdge
nah
ennyit tudni róla:
hw:
Az Ubisoft új játékon dolgozik, Alive címmel, adta hírül a játékipar feminim vonásait boncolgató cikkében az International Herald Tribune. Óriási, mindent felforgató és romba döntõ földrengés után néhány, ösztöneikre hagyatkozó emberrel kell túlélnünk a további megrázkódtatásokat. A megszokott stílusba oltott akcióban lesz részünk. Mély sztorit, kõkemény drámát, kidolgozott karaktereket és persze egy kevés lövöldözést kapunk cserébe - állítja az Ubi cégvezér Yves Guillemot.
mást egyenlõre nem találtam és mivel sztem napjaink egyik legjobb játékgyárának futószalagjáról érkezik, gondolom nem baj,hogy megnyitottam a topikot
meglássuk

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!