Alive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó rossz lett hogy még mindig nem volt kint sehol.
Igaz ez nem alive, de bennevan a nevében. A left alivet próbálta valaki?
vagy lehet,hogy majd csak késõbb derül ki az alcím,ami nem más mint stay alive és travoltával kell letáncolni a fõgenyákat😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
zombikat akarok!:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Alive a csodaországban? 😄
szerintem jó lesz.bár így képek meg minden nélkül nem lehet megmondani,én csak az ubiban bízok...
szerintem jó lesz.bár így képek meg minden nélkül nem lehet megmondani,én csak az ubiban bízok...
nah
ennyit tudni róla:
hw:
Az Ubisoft új játékon dolgozik, Alive címmel, adta hírül a játékipar feminim vonásait boncolgató cikkében az International Herald Tribune. Óriási, mindent felforgató és romba döntõ földrengés után néhány, ösztöneikre hagyatkozó emberrel kell túlélnünk a további megrázkódtatásokat. A megszokott stílusba oltott akcióban lesz részünk. Mély sztorit, kõkemény drámát, kidolgozott karaktereket és persze egy kevés lövöldözést kapunk cserébe - állítja az Ubi cégvezér Yves Guillemot.
mást egyenlõre nem találtam és mivel sztem napjaink egyik legjobb játékgyárának futószalagjáról érkezik, gondolom nem baj,hogy megnyitottam a topikot
meglássuk
ennyit tudni róla:
hw:
Az Ubisoft új játékon dolgozik, Alive címmel, adta hírül a játékipar feminim vonásait boncolgató cikkében az International Herald Tribune. Óriási, mindent felforgató és romba döntõ földrengés után néhány, ösztöneikre hagyatkozó emberrel kell túlélnünk a további megrázkódtatásokat. A megszokott stílusba oltott akcióban lesz részünk. Mély sztorit, kõkemény drámát, kidolgozott karaktereket és persze egy kevés lövöldözést kapunk cserébe - állítja az Ubi cégvezér Yves Guillemot.
mást egyenlõre nem találtam és mivel sztem napjaink egyik legjobb játékgyárának futószalagjáról érkezik, gondolom nem baj,hogy megnyitottam a topikot
meglássuk
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!