Művész-és Elvont videoklippek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB

GregSB
Hamár prodigy, akkor a Voodoo people Pendulum mixének egész jó klipje van:

CroftManor
Hi.
Nem tudja vki hogy trailerben 1perc 40 másodperc környéki zenét honnan tudném leszedni??
help

Nothing is True, Everything is Permitted

<object width="425" height="373"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l_3f9NuL7lA&hl=en&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l_3f9NuL7lA&hl=en&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>
Kaszi46
Björk - Wanderlust(2d version)

*Posse*T.W.D*

A Fortress pihent kis poén-klipje Mese címmel, ami kevésbé olyan komoly hangvételû mint az elõzõ Csernobil klip.

http://www.youtube.com/watch?v=IeYl392-W7o
róóland

Kaszi46
Bjørn Svin - Modular Noia

*Posse*T.W.D*

GregSB
Beszarás 😊)

Kaszi46
Az igazi elektronikus zene!😊
2 teszlatekercsel elõállított zene. Super Mario Brothers, Tetris, Dance of the Sugar Plum Fairy és egyéb muzsikák.

HD minõségben

*Posse*T.W.D*

cenobite
Nagyon jók!

gamertag: kenobita

Kaszi46
najovan nembírom, linkelem a felgyülemlett dolgok egy kis részét!😊

darren johnston- warp moves (warp records music)

darren johnston- silicon sensorium

darren johnston- outre

darren johnston- ren-sa

darren johnston- oblivion

darren johnston- sublimate

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hoppárézi, most találtam még egy videót a sráctól, advanced beauty perview néven, szóval rajta lesz õ is a dvd-n, még egy ok hogy megszerezzem.😄

(243 elsõ videója hd-ben is fent van az oldalon)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hát ez kész, nagyon állat, van több is: 😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
#239<#eljen><#eljen><#eljen>(a négyzeten)😊

Advanced beauty ízelítõ. Ebben az évben fog kijönni az elsõ dvd.
"Advanced Beauty is an ongoing exploration of digital artworks born and influenced by sound"

*Posse*T.W.D*

In Flames - The Mirror's Truth a kedvenc együttesem uj száma/klipje, én minden számukat szeretem legrégebbitöl mostaniig, ti meg nézzétek meg <#vigyor2>

The Rainbow Hunters, egy rövid filmecske, de jók benne a színek és az erdõ zöldje

GregSB
Solar

Érdemes a jobb alsó "Full" gombal kirakni teljes képernyõre.

Most találtam ezt a helyet, olyan mint a Youtube csak lehet HD (1280x720) videókat is feltölteni. Ha van jó minõségû klippetek próbáljátok meg feltölteni ide, nem tudom mennyire cenzúráznak...

pajti
<#eljen> egyik kedvencem😊

Minipop - Like I Do
tetszik benne az animáció amiben megtalálható az együttes, a dal is nagyon kellemes, lehet beszerzem majd a zenéjüket

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

motyodlee
Apocalíptica Path

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kaszi46
ja még annyi, hogy ez teljesen effekt mentes video lehet?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nagyon jó!!!

innen le lehet tölteni jó minõségben is!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Kaszi46
én szeretni ezt a számot nagyon!<#papakacsint><#eljen>

*Posse*T.W.D*

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S

az nem jó mert elfelejtem megnézni 😞

Kaszi46
nézzél meg naponta 1et<#idiota>

*Posse*T.W.D*

lol, ennyit se idõm, se kedvem végignézni
a naponta egy klip bõven elég lett volna, esetleg szöveg mellé hogy miért tetszik, plusz egy kép ha van rá idõ

Kaszi46
no mára ennyit, van még a tarsolyban bõven.😊

youtube-on csináltam egy art music clip's csoportot. csatlakozzatok, és akkor majd jó lesz😄D

lényege annyi csupán hogy egy helyen megvanank a klipek(pl ami itt szerepelt azt már mindet felvettem oda), és ti is tudtok ajánlani oda, igy bõvül majd a lista.

címe:http://www.youtube.com/group/ArtMusicClips

jertek jertek

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Nos akkor amit ígértem. Pontosabban annak az elsõ része.

Van egy tripla dvd Work of Director ... néven. A 3 dvd mindegyike külön rendezõt takar.
-Chris Cunningham
-Michel Gondry
-Spike Jonze

Most Michel Gondry következik. Francia zenész, rendezõ.

Nekem egy kivételével mindegyik nagyon tetszik. Pár darab már lett linkelve korábban, de aho hogy a teljes munkásságot, illetve dvd-t be lehessen mutatni, nem hagyhattam ki egyet sem.

The White Stripes - The Hardest Button To Button

The White Stripes - Fell In Love With A Girl

The White Stripes - Dead Leaves & The Dirty Ground Nem találtam sehol, majd berippelem, és feltöltöm.

The Chemical Brothers - Star Guitar

The Chemical Brothers - Let Forever Be

Daft Punk - Around The World

Massive Attack - Protection

Bjork - Joga

Bjork - Bachelorette

Bjork - Hyperballad

Bjork - Army of Me

Bjork - Isobel

Bjork - Human Behavior

Beck - Deadweight

Cibo Matto - Sugar Water

Foo Fighters - Everlong

Jean Francois Coen - La Tour De Pise

The Rolling Stones - Like A Rolling Stone

Lucas - Lucas With The Lid Off

I Am - Le Mia

Kylie Minogue - Come Into My World

régebben volt egy együttese is, azoknak a klipjei(talán innen eredeztetehetõ a klip munkássága):
Oui Oui - Ma Maison

Oui Oui - Bolide

Oui Oui - Junior Et Sa Voix D'Or

Oui Oui - Les Cailloux

Oui Oui - Un Joyeux Noel

Oui Oui - La Ville

a dvd letöltése:

dvdrip\demonoid

dvd verzio\torrentspy

*Posse*T.W.D*

a Neotropic a legjobb!
ez nagyon durva <#wow2>

motyodlee
Help!
Egy régebbi videoklippet keresek, hátha ti tudjátok...
A klipben többször feltûnik a Peanut Butter Jelly Time-os banán vagy miBanán, és többször lehet hallani a can't stop és a don't stop szavakat.
A videoklip ugy emléxem elég színes volt...A rádióban hallottam és rájöttem hogy ez kell nekem 😛
Na szal ha vki tud róla vmit az irjon....

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kaszi46
Miles davis - nemtom a szam cimét
(fotós kertész andre)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
John Coltraine - Giant Steps (az animációt michal levy. "When I listen to music I see colors and shapes and when I watch visual art I hear sounds.I wanted to express my sensing of shapes colors and music in this short movie.")
10 böl 10 pont nálam

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Soulwax - E-talking
(jópofa, ami drog létezik az benne van.😊

SOULWAX - NY Excuse

*Posse*T.W.D*

Sziasztok!

Egy kisközösségi rádiónak vagyok önkéntes munkatársa. Cseh Tamás és Bereményi Géza albumaival kapcsolatban készítek barátaimmal egy tematikus mûsort. Felidézzük a múltat, értelmezzük a dalokat.
Épp tegnap raktam fel a SZTAKI-ra a legújabb, 7. adás felvételét ami a MÛCSARNOK A oldalával foglakozik. Majd kétórás, nagyon tartalmas, vitatkozós, jókedvû felvétel. Ráadásul a neten feltünt egy Bukarestben élõ magyar írónõ Ferencz Zsuzsanna, aki rendszeres hallgatója a mûsornak és megosztotta velünk saját csehtamásélményét is egy rövid kis visszemlékezés formájában, amit a mûsorban felolvasunk. Már csak ezért is ajánlom mindenkinek jó szívvel!

http://radio.sztaki.hu/node/showSeries.php/011se143

stalk
GregSB
Itt egy részlet a DVD-bõl

Mivel egy 1929-es filmrõl van szó gondolom el tudod képzelni hogy hiába experimentalista, nem fog leesni az állad az effektektõl, de a zene az nagyon komoly. 😊

GregSB
Ja tényleg, észre se vettem a torrent linket a végén 😊

Egyébként pont holnap utazom angliában, úgyhogy szétnézek az ottani lemezboltokban és ha igényes a csomagolása vagy adnak hozzá valami fasza kis könyvet akkor lehet támogatom a Nindzsa Túnt és nem töltöm le 😄

A C.O. DVD egy kicsit kakukktojás: Egy 1929-es néma experimentalista orosz filmhez készítettek filmzenét a 2000-es portugáli filmfesztiválra, gyakorlatilag ez van az egész DVD-n + 2-3 koncertfelvétel. Egyébként nagyon érdekes, én elõször az albumot hallgattam meg, és mikor láttam a DVD-t értettem meg sok hangnak a szerepét, mert szinkronban van a filmben történtekkel.

További info a filmrõl (Soundtracks résznél említik meg a CO-t), és az albumról.

Kaszi46
Tudtommal csak külföldröl lehetne megrendelni.😞

Az utolso linken viszont egy torrent van, szoval le tudod tölteni.<#beka3>

C.O.-s dvd-nek me utánasasolok.😊

*Posse*T.W.D*