Művész-és Elvont videoklippek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
<object width="425" height="373"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l_3f9NuL7lA&hl=en&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l_3f9NuL7lA&hl=en&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>
A Fortress pihent kis poén-klipje Mese címmel, ami kevésbé olyan komoly hangvételû mint az elõzõ Csernobil klip.
http://www.youtube.com/watch?v=IeYl392-W7o
http://www.youtube.com/watch?v=IeYl392-W7o
róóland
Az igazi elektronikus zene!😊
2 teszlatekercsel elõállított zene. Super Mario Brothers, Tetris, Dance of the Sugar Plum Fairy és egyéb muzsikák.
HD minõségben
2 teszlatekercsel elõállított zene. Super Mario Brothers, Tetris, Dance of the Sugar Plum Fairy és egyéb muzsikák.
HD minõségben
*Posse*T.W.D*
najovan nembírom, linkelem a felgyülemlett dolgok egy kis részét!😊
darren johnston- warp moves (warp records music)
darren johnston- silicon sensorium
darren johnston- outre
darren johnston- ren-sa
darren johnston- oblivion
darren johnston- sublimate
darren johnston- warp moves (warp records music)
darren johnston- silicon sensorium
darren johnston- outre
darren johnston- ren-sa
darren johnston- oblivion
darren johnston- sublimate
*Posse*T.W.D*
hoppárézi, most találtam még egy videót a sráctól, advanced beauty perview néven, szóval rajta lesz õ is a dvd-n, még egy ok hogy megszerezzem.😄
(243 elsõ videója hd-ben is fent van az oldalon)
(243 elsõ videója hd-ben is fent van az oldalon)
*Posse*T.W.D*
#239<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>(a négyzeten)😊
Advanced beauty ízelítõ. Ebben az évben fog kijönni az elsõ dvd.
"Advanced Beauty is an ongoing exploration of digital artworks born and influenced by sound"
Advanced beauty ízelítõ. Ebben az évben fog kijönni az elsõ dvd.
"Advanced Beauty is an ongoing exploration of digital artworks born and influenced by sound"
*Posse*T.W.D*
In Flames - The Mirror's Truth a kedvenc együttesem uj száma/klipje, én minden számukat szeretem legrégebbitöl mostaniig, ti meg nézzétek meg <#vigyor2>#vigyor2>
The Rainbow Hunters, egy rövid filmecske, de jók benne a színek és az erdõ zöldje
Solar
Érdemes a jobb alsó "Full" gombal kirakni teljes képernyõre.
Most találtam ezt a helyet, olyan mint a Youtube csak lehet HD (1280x720) videókat is feltölteni. Ha van jó minõségû klippetek próbáljátok meg feltölteni ide, nem tudom mennyire cenzúráznak...
Érdemes a jobb alsó "Full" gombal kirakni teljes képernyõre.
Most találtam ezt a helyet, olyan mint a Youtube csak lehet HD (1280x720) videókat is feltölteni. Ha van jó minõségû klippetek próbáljátok meg feltölteni ide, nem tudom mennyire cenzúráznak...
ez is jó mûanyag katonák támadása 😊
Minipop - Like I Do
tetszik benne az animáció amiben megtalálható az együttes, a dal is nagyon kellemes, lehet beszerzem majd a zenéjüket

tetszik benne az animáció amiben megtalálható az együttes, a dal is nagyon kellemes, lehet beszerzem majd a zenéjüket

<#eljen>#eljen>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az nem jó mert elfelejtem megnézni 😞
lol, ennyit se idõm, se kedvem végignézni
a naponta egy klip bõven elég lett volna, esetleg szöveg mellé hogy miért tetszik, plusz egy kép ha van rá idõ
a naponta egy klip bõven elég lett volna, esetleg szöveg mellé hogy miért tetszik, plusz egy kép ha van rá idõ
no mára ennyit, van még a tarsolyban bõven.😊
youtube-on csináltam egy art music clip's csoportot. csatlakozzatok, és akkor majd jó lesz😄D
lényege annyi csupán hogy egy helyen megvanank a klipek(pl ami itt szerepelt azt már mindet felvettem oda), és ti is tudtok ajánlani oda, igy bõvül majd a lista.
címe:http://www.youtube.com/group/ArtMusicClips
jertek jertek
youtube-on csináltam egy art music clip's csoportot. csatlakozzatok, és akkor majd jó lesz😄D
lényege annyi csupán hogy egy helyen megvanank a klipek(pl ami itt szerepelt azt már mindet felvettem oda), és ti is tudtok ajánlani oda, igy bõvül majd a lista.
címe:http://www.youtube.com/group/ArtMusicClips
jertek jertek
*Posse*T.W.D*
http://www.pleix.net/films.html
pleix-es klip-ek:
kid606 - sometimes
Bliss - Netlag Do You Remember How It Felt?
Groove Armada - Get Down
Bleip - CLICKS
Vitalic - Birds
Plaid - Itsu
Bleip - Beauty kit
Bleip - E-baby
Pleix - Jellovution
Bleip - simone
Pleix- MTV reklám
basement jaxx - cish cash
FUTURESHOCK - PRIDE'S PARANOÏA
pleix-es klip-ek:
kid606 - sometimes
Bliss - Netlag Do You Remember How It Felt?
Groove Armada - Get Down
Bleip - CLICKS
Vitalic - Birds
Plaid - Itsu
Bleip - Beauty kit
Bleip - E-baby
Pleix - Jellovution
Bleip - simone
Pleix- MTV reklám
basement jaxx - cish cash
FUTURESHOCK - PRIDE'S PARANOÏA
*Posse*T.W.D*
vegyi:
Primal Scream - Miss Lucifer
JUSTICE - D.A.N.C.E.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
The Flashbulb - Autumn Insomnia Session
Flashbulb- Planet Th
Squarepusher - My Red Hot Car
Squarepusher - The Exploding Psychology
kid606 - the illness
Primal Scream - Miss Lucifer
JUSTICE - D.A.N.C.E.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
The Flashbulb - Autumn Insomnia Session
Flashbulb- Planet Th
Squarepusher - My Red Hot Car
Squarepusher - The Exploding Psychology
kid606 - the illness
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Nos akkor amit ígértem. Pontosabban annak az elsõ része.
Van egy tripla dvd Work of Director ... néven. A 3 dvd mindegyike külön rendezõt takar.
-Chris Cunningham
-Michel Gondry
-Spike Jonze
Most Michel Gondry következik. Francia zenész, rendezõ.
Nekem egy kivételével mindegyik nagyon tetszik. Pár darab már lett linkelve korábban, de aho hogy a teljes munkásságot, illetve dvd-t be lehessen mutatni, nem hagyhattam ki egyet sem.
The White Stripes - The Hardest Button To Button
The White Stripes - Fell In Love With A Girl
The White Stripes - Dead Leaves & The Dirty Ground Nem találtam sehol, majd berippelem, és feltöltöm.
The Chemical Brothers - Star Guitar
The Chemical Brothers - Let Forever Be
Daft Punk - Around The World
Massive Attack - Protection
Bjork - Joga
Bjork - Bachelorette
Bjork - Hyperballad
Bjork - Army of Me
Bjork - Isobel
Bjork - Human Behavior
Beck - Deadweight
Cibo Matto - Sugar Water
Foo Fighters - Everlong
Jean Francois Coen - La Tour De Pise
The Rolling Stones - Like A Rolling Stone
Lucas - Lucas With The Lid Off
I Am - Le Mia
Kylie Minogue - Come Into My World
régebben volt egy együttese is, azoknak a klipjei(talán innen eredeztetehetõ a klip munkássága):
Oui Oui - Ma Maison
Oui Oui - Bolide
Oui Oui - Junior Et Sa Voix D'Or
Oui Oui - Les Cailloux
Oui Oui - Un Joyeux Noel
Oui Oui - La Ville
a dvd letöltése:
dvdrip\demonoid
dvd verzio\torrentspy
Van egy tripla dvd Work of Director ... néven. A 3 dvd mindegyike külön rendezõt takar.
-Chris Cunningham
-Michel Gondry
-Spike Jonze
Most Michel Gondry következik. Francia zenész, rendezõ.
Nekem egy kivételével mindegyik nagyon tetszik. Pár darab már lett linkelve korábban, de aho hogy a teljes munkásságot, illetve dvd-t be lehessen mutatni, nem hagyhattam ki egyet sem.
The White Stripes - The Hardest Button To Button
The White Stripes - Fell In Love With A Girl
The White Stripes - Dead Leaves & The Dirty Ground Nem találtam sehol, majd berippelem, és feltöltöm.
The Chemical Brothers - Star Guitar
The Chemical Brothers - Let Forever Be
Daft Punk - Around The World
Massive Attack - Protection
Bjork - Joga
Bjork - Bachelorette
Bjork - Hyperballad
Bjork - Army of Me
Bjork - Isobel
Bjork - Human Behavior
Beck - Deadweight
Cibo Matto - Sugar Water
Foo Fighters - Everlong
Jean Francois Coen - La Tour De Pise
The Rolling Stones - Like A Rolling Stone
Lucas - Lucas With The Lid Off
I Am - Le Mia
Kylie Minogue - Come Into My World
régebben volt egy együttese is, azoknak a klipjei(talán innen eredeztetehetõ a klip munkássága):
Oui Oui - Ma Maison
Oui Oui - Bolide
Oui Oui - Junior Et Sa Voix D'Or
Oui Oui - Les Cailloux
Oui Oui - Un Joyeux Noel
Oui Oui - La Ville
a dvd letöltése:
dvdrip\demonoid
dvd verzio\torrentspy
*Posse*T.W.D*
a Neotropic a legjobb!
ez nagyon durva <#wow2>#wow2>
Help!
Egy régebbi videoklippet keresek, hátha ti tudjátok...
A klipben többször feltûnik a Peanut Butter Jelly Time-os banán vagy miBanán, és többször lehet hallani a can't stop és a don't stop szavakat.
A videoklip ugy emléxem elég színes volt...A rádióban hallottam és rájöttem hogy ez kell nekem 😛
Na szal ha vki tud róla vmit az irjon....
Egy régebbi videoklippet keresek, hátha ti tudjátok...
A klipben többször feltûnik a Peanut Butter Jelly Time-os banán vagy miBanán, és többször lehet hallani a can't stop és a don't stop szavakat.
A videoklip ugy emléxem elég színes volt...A rádióban hallottam és rájöttem hogy ez kell nekem 😛
Na szal ha vki tud róla vmit az irjon....
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Miles davis - nemtom a szam cimét
(fotós kertész andre)
(fotós kertész andre)
*Posse*T.W.D*
John Coltraine - Giant Steps (az animációt michal levy. "When I listen to music I see colors and shapes and when I watch visual art I hear sounds.I wanted to express my sensing of shapes colors and music in this short movie.")
10 böl 10 pont nálam
10 böl 10 pont nálam
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Sziasztok!
Egy kisközösségi rádiónak vagyok önkéntes munkatársa. Cseh Tamás és Bereményi Géza albumaival kapcsolatban készítek barátaimmal egy tematikus mûsort. Felidézzük a múltat, értelmezzük a dalokat.
Épp tegnap raktam fel a SZTAKI-ra a legújabb, 7. adás felvételét ami a MÛCSARNOK A oldalával foglakozik. Majd kétórás, nagyon tartalmas, vitatkozós, jókedvû felvétel. Ráadásul a neten feltünt egy Bukarestben élõ magyar írónõ Ferencz Zsuzsanna, aki rendszeres hallgatója a mûsornak és megosztotta velünk saját csehtamásélményét is egy rövid kis visszemlékezés formájában, amit a mûsorban felolvasunk. Már csak ezért is ajánlom mindenkinek jó szívvel!
http://radio.sztaki.hu/node/showSeries.php/011se143
stalk
Egy kisközösségi rádiónak vagyok önkéntes munkatársa. Cseh Tamás és Bereményi Géza albumaival kapcsolatban készítek barátaimmal egy tematikus mûsort. Felidézzük a múltat, értelmezzük a dalokat.
Épp tegnap raktam fel a SZTAKI-ra a legújabb, 7. adás felvételét ami a MÛCSARNOK A oldalával foglakozik. Majd kétórás, nagyon tartalmas, vitatkozós, jókedvû felvétel. Ráadásul a neten feltünt egy Bukarestben élõ magyar írónõ Ferencz Zsuzsanna, aki rendszeres hallgatója a mûsornak és megosztotta velünk saját csehtamásélményét is egy rövid kis visszemlékezés formájában, amit a mûsorban felolvasunk. Már csak ezért is ajánlom mindenkinek jó szívvel!
http://radio.sztaki.hu/node/showSeries.php/011se143
stalk
Itt egy részlet a DVD-bõl
Mivel egy 1929-es filmrõl van szó gondolom el tudod képzelni hogy hiába experimentalista, nem fog leesni az állad az effektektõl, de a zene az nagyon komoly. 😊
Mivel egy 1929-es filmrõl van szó gondolom el tudod képzelni hogy hiába experimentalista, nem fog leesni az állad az effektektõl, de a zene az nagyon komoly. 😊
Ja tényleg, észre se vettem a torrent linket a végén 😊
Egyébként pont holnap utazom angliában, úgyhogy szétnézek az ottani lemezboltokban és ha igényes a csomagolása vagy adnak hozzá valami fasza kis könyvet akkor lehet támogatom a Nindzsa Túnt és nem töltöm le 😄
A C.O. DVD egy kicsit kakukktojás: Egy 1929-es néma experimentalista orosz filmhez készítettek filmzenét a 2000-es portugáli filmfesztiválra, gyakorlatilag ez van az egész DVD-n + 2-3 koncertfelvétel. Egyébként nagyon érdekes, én elõször az albumot hallgattam meg, és mikor láttam a DVD-t értettem meg sok hangnak a szerepét, mert szinkronban van a filmben történtekkel.
További info a filmrõl (Soundtracks résznél említik meg a CO-t), és az albumról.
Egyébként pont holnap utazom angliában, úgyhogy szétnézek az ottani lemezboltokban és ha igényes a csomagolása vagy adnak hozzá valami fasza kis könyvet akkor lehet támogatom a Nindzsa Túnt és nem töltöm le 😄
A C.O. DVD egy kicsit kakukktojás: Egy 1929-es néma experimentalista orosz filmhez készítettek filmzenét a 2000-es portugáli filmfesztiválra, gyakorlatilag ez van az egész DVD-n + 2-3 koncertfelvétel. Egyébként nagyon érdekes, én elõször az albumot hallgattam meg, és mikor láttam a DVD-t értettem meg sok hangnak a szerepét, mert szinkronban van a filmben történtekkel.
További info a filmrõl (Soundtracks résznél említik meg a CO-t), és az albumról.