A nyár slágere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak durva tippek
magyart említve.. sub Bass Szabi - Sebességmámor
<õ ezeket hallgatta soxor+ még jópárat>õ ezeket hallgatta soxor+ még jópárat>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Emlékszel pár éve a Summer jam mekkora sláger volt? :C Mikor hallottad utoljára? Naugye, sztem az nem zene, amit egy év alatt elfelejtenek az emberek.
valaki feldolgozta David Gueattának a 2-3 éves számát, annak még a klipjét is láttam. bár az eredeti sokkal jobb, azér ez se rossz annyira (:
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Újreg: Nyissunk értelmetlen topicokat
Legjobb szám 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Abszolut No#1
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(Howard Jones Things can only get better címu számának az Eric Prydz által mixelt változata)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Minden mûfajból jöhetnek számok!
Kíváncsi vagyok a hozzászólások alapján mi lesz az eredmény.