Ford Fusion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beleszólhatok, szerintem mindenkinek van egy ízlése, egy elképzelése, hogy milyen autót vesz / szeretne magának. Olyan, hogy mindenki számára jó autó, nincs (ennek újnak és egyben kiforrottnak, gyorsnak, erõsnek és egyben gazdaságosnak, kicsinek és egyben nagynak is kellene lennie, hogy a többi paradoxon-feltételt ne is említsem.)
Szerencsére többféle autó létezik, amelybõl mindenki megtalálja a saját ízlésének, igényeinek és feleségének megfelelõt.
Van, aki az újat kedveli: 2-3 éves koráig szépen tartja az értékét, kifinomult a technikája, általában nincs vele probléma, ki tudja, talán az irigykedõ pillantások is büszkbbé teszik.
Mások a "jó öreg", bevált technikára esküsznek, amit viszonylag egyszerû javítani, strapabíró, a világ végéig is elvisz, nem kell annyira félteni széltõl-hótól, gyermekbetegésgektõl mentes, és persze, ki van fizetve.
Ezen veszekedni... nem is tudom.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Parkolás. Mazsik LOL. Megnézném, amint beállsz egy akkora helyre a monstrumoddal, ahová éppen befér a Fusion! Biztosan jó érzés a saját beálló, de sajnos azt nem tudod magaddal vinni. Gondolom cseppet nem zavar, hogy utcákkal arrébb kell megállnod, mert nem fér be a kocsid a normál helyekre. Vagy franciásan parkolsz? A'la a lökhárítóval csinálsz helyet magadnak.
Papírkarosszéria, hmm. Most volt egy teszt a 5th gearben. Egy méretes 10 éves Seat Toledoban egy 15 kilós zárt szerszámos doboz a csomagtartóból megölte a benne ülõ embereket, míg a "papírkarosszériás" új autókban ilyesmi nem fordulhat elõ. Nem minden autó Suzuki (kivéve új Swift), amit nem ismersz.
Kisköbcenti. Fusion van 1.4-es és 1.6-os motorral. Városi autónak készült. Mindkét motor tökéletesen alkalmas a KRESZ szabályai szerinti dinamikus közlekedésre. Max 8 literbõl eljárnak. Gondolom te direkt élvezel 15+ liter benyából járni Pesten. A Range is megeszik 25 litert, ha nem figyelnek rá. Ha elég gazdag vagy, nem érdekel. Sajnos nem mindenki engedheti meg ezt a felesleges luxust magának.
Szeretni lehet, ajnározni nem kell. Arra ott vannak a nem utcai modellek.
Fordítva gondolkodunk, igen. Szerintem egy autó praktikus legyen, szerinted meg nagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Éreztem eleget az új autó illatát, sosem gyõzött meg. Egy kisautó az kisautó marad, ha új, ha nem. Életveszélyes, kényelmetlen és (manapság) gyorsan lepusztuló darabok.
A parkolás a mazsik problémája, fõleg, hogy a belvárosban igen kevesen parkolnak, mivel mindenhol fizetni kell. Kertes házam van, a másik lakásomnál is van két saját kocsibeállóm, a cégnél is van benti parkoló, akkor meg mit izgassam magam?! DE máshol is mindig meg lehet állni, csak oda kell figyelni kicsit. Anno a 2000-es dízel Mazdámat is így vettem, mivel a hölgy akié volt nem tudott vele parkolni a városban, gratula! 😄
Sok kisautóban ültem, fõleg cégesekben és nem vagyok velük kibékülve. Az költségeken kívül az összes többi önigazolás, szimplán csak bullshit, hogy miért is jó nekünk, ha papírkarosszériás, kisköbcentis lélekvesztõket sóznak ránk.
Ahogy mondtad, a Fusion egy jó kompromisszum, de ugye szeretni/ajnározni azért nem kell?!! 😄
Látod pont fordítva gondolkodunk...
Ecsém! Az a hülye én vagyok. Merthogy szétmegy. Tudod, nem mindenki szuperember, van, akinek bizony számít az ilyesmi. Az emelt padlós autók pont azért jók, mert nem kell a picsácskádat a földre tenni, hanem bizony úgy ülhetsz benne, mint egy rendes karosszékben. Kiszálláskor meg nem kell feltápászkodni, csak kilépni. Cserébe nagyobb a légellenállás.
Sokféle ember van, sokféle értékrenddel. Nekem huszonvalahanyadik szempont, hogy mennyire menõ a kocsi. Legyen kényelmes, jól pakolható, megbízható, jól fogyasszon, menjen is, jól parkolható, praktikus stb. Tegyük hozzá, hogy ha mindig mások levetett roncsaiban feszítesz, akkor sosem fogod érezni az új autó illatot. Pedig remek. :-P
A nagy autók szépek, de jellemzõen nem jobban pakolhatóak, ráadásul a belvárosban megállni velük egy gyengébb szerencse- és türelemjáték. A Fiesta közel sem ad akkora teret, mint a Fusion, szóval elõbb ülj bele, aztán beszélhetsz róla ekkora arccal.
Ha már kis hely: ülj be egy 7 millás Minibe, aztán mikor leszakad a pofád, hogy nem férsz el, akkor rájössz a lényegre. A Fusion csak egy 3 millás kocsi, de ahhoz képest nagyon jó kompromisszum.
SuperB-ben ültem. Tényleg sok hely van benne. Ha dugásra kellene kocsi, biztosan azt vennék, de közlekedni semmiképpen. ;-)
Amúgy a scorpizást nem én kezdtem el (legalábbis nem ez volt a szándékom), mindössze az USA-s fusion-ról szólottam, de abban biztos lehetsz, hogy 5 benga állat bazikényelmesen megjárja benne münchen-t oda-vissza stb.-stb. (anno az év autója volt, amit ma már szinte kizárólag kisautók kapnak, vajon miért) A Honda Legend a másik ilyen darab, csak az már japó és ott a lábhellyel bizony spóroltak (de nekem az is bejött). Manapság már nem gyártanak nagyautókat, csak luxuskategóriában, sõt még ott se nagyon. Így marad az öregfiúk csapata (esetleg maiban egy SuperB, az mocskosul kényelmes).
Ha hétvégén hazajönnek anyumék majd megkérem írjanak már pár sort 😊
Downhill!!
Ott tulajok és leendõ tulajok gyûlnek. Itt meg fikázók. Nem meglepõ, minden topikban csak az okoskodás megy.
Ignishez hasonlítani nevetséges: nézzétek meg a gumiméreteket, aztán gondolkodjatok!
Méretek: lehet, hogy a Skorpió nagyobb alapterületû, de ebben nem a földön kell ülni, nem megy szét a derekad, rendkívül jól variálható, normálisan lehet vele parkolni, és megfelelõ kompromisszum egy fiatal (max 1-2 gyerekes) családnak. Igen, ezek is lehetnek szempontok, nem csak a pöcsrázás.
Egy kisautóról sok jót el lehet mondani, de az HAZUGSÁG, hogy tágas, meg kényelmes, meg hatalmas belterû, meg biztonságos, megmegmeg! 😄 Gratulálok azoknak a potenciális öngyilkosoknak, akik beszopják az idióta markecinget (is). A kisautónak egyetlen elõnye az ára és (esetenként) a fogyasztása, semmi más. Aki másra hivatkozik az el van tévedve.
Downhill!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
de lehet én tudom rosszul... /Logan <#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amúgymeg USA-ról, és az ottani Fusion-ról beszéltem
Biztos költséghatékony megoldás, meg a Fiestával egy súlycsoport, mégis más a vásárlóközönsége, de engem nem sikerült meggyõznie. Motorjában/1.4-et próbáltam hosszabb távon/nem villantott, de a belsejében felhasznált anyagok, továbbmegyek> pl a két nagy óra skálázása /😄/ számomra egyszerûen nevetséges...
Én nem vennék ilyet, de pl a szomszéd nagyon meg van vele elégedve/szintén 1.4/... Meg egy másik komámnak ue. dízelben nagyon bevált...
Én nem vennék ilyet...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!