Hajdíszek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó is az. ;)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Én még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek tetszett volna az ilyesmi, de biztos más bolygón élek, azért van ez.
Legalábbis mindig cseszegettek vele, hogy hordjam, merthogy engem nézett az osztályba minden lány meg stb.
Azt levágattam 1 éve a hajamat és minden csaj le**art kis híjján. Azt most még szép, hogy visszanövesztem! Szal én olyan típus vok akinek ez jól áll.
Meg nem csak a jánykák miatt, hanem mert hát énis ezt szeretem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha továbbnõ, visszavágatom a mostani állapotra.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ez édes... a hosszúhajú férfiak tényleg sokaknak bejönnek,de a focisták viszont sokaknak nem...és különben sem látom az összefüggést a futballista és a hosszú haj között ;)<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Catti - egyet értek,nekem sem jön be! Bár még mindig jobb,mintha csattal tûznék el ;)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nem minden nõnek. Nem minden hosszú hajú férfi visel hajpántot. A focisták meg csak focimeccsen szoktak pántot hordani, mivel egyébként a szemükbe lógna és úgy nem lehet focizni, vagy összekötik gumival. De mivel a focipálya nem divatbemutató, ezért ott nyugodtan hordhatják, senki se azt nézi, hogy kinek, mikor hány darab hajpánt vagy gumi van a hajában, hanem mindenki a meccsre koncentrál. Ha meg valaki csak azért néz meccset, hogy a pasik fejét (haját) bámulja egész végig, akkor csak sajnálni tudom.
Valaki elkezdi es a tobbi megy utanna szep. :D
"The trees move. Do you not see it?"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nõknek,sok futballista is hajráfos.és is az vagyok
#1-re:bármelyik illatszer boltban lehet ilyen vékony hajráfot kapni 150 ft-ért,ilyen fekete,vagy szürke és vékony,olyan mint amilyen a futballistáknak van
ReaL MaDRid x siempre
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Vagy van vmi jó hely az árkád környékén (16. kerbe lakok, de az árkád ugyebár a 14.be van), ahol lehet kapni?
Pólusba meg metróba is láttam, de odáig lusta vok elmenni :). Nekem egy törzshely kell! lol.
Amúgy nem ien rózsaszín csipkéset akarok venni, szal ne értsétek félre :).
Egyrészt a csajok szeretik hehe, másrészt meg nem idegesít a hajam. Most aki azzal jön, hogy vágjam le, akko nem fogom tudni megmondani neki, hogy miért nem akarom...