Hajdíszek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Jobban szeretem, ha "szakállam" hosszabb, mint a hajam,"

Jó is az. ;)

Sir Quno Jedi
Én is 15-tel kezdtem, majd 9, most 6. Ez egy folyamat egyik állomása csupán. Jobban szeretem, ha "szakállam" hosszabb, mint a hajam, pedig az is csak borosta egyeseknek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem is ugy ertettem, csak annyit mondtam hogy a nocik altalaban a focistak miatt nezik a meccset (ha nezik). Termeszetesen van olyan aki szereti is a focit itthon is talalok olyat. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

"a lényeg az, hogy a csajoknak eléggé bejön."

Én még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek tetszett volna az ilyesmi, de biztos más bolygón élek, azért van ez.

neevous
Szerintem foci közben nem gáz ilyeneket hordani (több csapattársam is hord hajpántot). Engem is nagyon idegesítene, zavarna focizás közben kibontott hosszú haj, de azért az utcán azért elég gáz szvsz 1 fiún 1 hajpánt...

Kb. ilyen a barátom is. :D Csak õ 3 mm-re szokta vágatni.

De nem értitek! Engem nem érdekel, hogy a fiúk mit szólnak hozzá, a lényeg az, hogy a csajoknak eléggé bejön.

Legalábbis mindig cseszegettek vele, hogy hordjam, merthogy engem nézett az osztályba minden lány meg stb.

Azt levágattam 1 éve a hajamat és minden csaj le**art kis híjján. Azt most még szép, hogy visszanövesztem! Szal én olyan típus vok akinek ez jól áll.

Meg nem csak a jánykák miatt, hanem mert hát énis ezt szeretem.

Õk nem a "társaim", mivel én csak a játék miatt nézem a focimeccset már évek óta. Kit érdekel a focisták kinézete.

Sir Quno Jedi
6 mm-esre állítom a nullásgépet, aztán mehet a móka és nem marad korpa, sem szép haj! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A focistaknak nagyon jo a vagy a stylistjuk vagy nagyon ertenek a divathoz. De oket majmolni? hááát

Dying Soul
Semmit. Ha idegesít, vágd le. De minek növeszted, ha idegesít?

Nekem olyan nyakközépig érõ hajam van. Nagy különbség, ha valaki a füle mögé fésüli a haját, vagy hagyja ahogy van - utóbbi vagyok. Személy szerint hajpántot nem, gumit meg PLÁNE nem akarok hordani - szerintem hihetetlen gáz, persze valakinek jól állhat. A "stílusomhoz" sem illene nagyon.
Ha továbbnõ, visszavágatom a mostani állapotra.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Trisztin
"amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nõknek,sok futballista is hajráfos"

Ez édes... a hosszúhajú férfiak tényleg sokaknak bejönnek,de a focisták viszont sokaknak nem...és különben sem látom az összefüggést a futballista és a hosszú haj között ;)<#falbav><#fejvakaras>

Catti - egyet értek,nekem sem jön be! Bár még mindig jobb,mintha csattal tûznék el ;)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Pedig sok "nem"társad csak azert nez meccset. :S

"amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nõknek,sok futballista is hajráfos"

Nem minden nõnek. Nem minden hosszú hajú férfi visel hajpántot. A focisták meg csak focimeccsen szoktak pántot hordani, mivel egyébként a szemükbe lógna és úgy nem lehet focizni, vagy összekötik gumival. De mivel a focipálya nem divatbemutató, ezért ott nyugodtan hordhatják, senki se azt nézi, hogy kinek, mikor hány darab hajpánt vagy gumi van a hajában, hanem mindenki a meccsre koncentrál. Ha meg valaki csak azért néz meccset, hogy a pasik fejét (haját) bámulja egész végig, akkor csak sajnálni tudom.

:DD
Valaki elkezdi es a tobbi megy utanna szep. :D

hunbasser
olasz feeling rulz <#eljen> :)

ReaL MaDRid x siempre

Palinko
én is hajráfos vagyok :D szóval vagyunk már ketten
Calver
figyeld meg, a következõ kérdés az lesz h hogyan tud cérnát fonni a hajában, ill h a sötétbarna hajhoz ugye a szép rózsaszín illik <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

hen-tes
ezek hajDÍSZek? :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hunbasser
szoktál te olaszfutballt nézni? :)
amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nõknek,sok futballista is hajráfos.és is az vagyok

#1-re:bármelyik illatszer boltban lehet ilyen vékony hajráfot kapni 150 ft-ért,ilyen fekete,vagy szürke és vékony,olyan mint amilyen a futballistáknak van

ReaL MaDRid x siempre

Calver
az. megint támadnak a rohadékok.

"The trees move. Do you not see it?"

sweech
muha...de ha rövid hozzá az enber sörénye? :)

CattiBrie
használj óvsz.. izé gumit .)

[/spam]&#8482;

sweech
lehet hogy géz de mit csináljon az ember ha szemébe lóg a haj D:

Egyetértek.

Aquir
most lelkett öntöttél belé :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

eörgs
imnet :-x

erö

sweech
mert? nekem is volt de már összefogva hordom :P

CattiBrie
hajpánt.. hajráf pasin.. tisztagáz

[/spam]&#8482;

nemjózsi

Császtok! Sugárba hol lehet kapni ien hajpántokat?

Vagy van vmi jó hely az árkád környékén (16. kerbe lakok, de az árkád ugyebár a 14.be van), ahol lehet kapni?

Pólusba meg metróba is láttam, de odáig lusta vok elmenni :). Nekem egy törzshely kell! lol.

Amúgy nem ien rózsaszín csipkéset akarok venni, szal ne értsétek félre :).

Egyrészt a csajok szeretik hehe, másrészt meg nem idegesít a hajam. Most aki azzal jön, hogy vágjam le, akko nem fogom tudni megmondani neki, hogy miért nem akarom...

← ElőzőOldal 2 / 2