Rule Of Rose
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meik fegyo hatásos ellene?
Én még csak most kezdtem el nyomni a játékot,a SH-t imádtam de ez talán még annál is betegebb. Most még az elején vagyok meg kell szereznem egy lepkét. De a történet nagyon beteg,fõleg,hogy még semmit sem tudni,hogy mi is ez a hely vagy mi történt a felnõttekkel stb. 😊 Szóval kiváncsian várom a végét. 😊
Üdv: Pripyat
Silent Hill-ekhez talalsz magyar vegigjatszast(eleg popularis+kijött PC-re is..); sztem Rule of Rose-hoz nem fogsz, hacsak nem valami magyar PS-ujsagban...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
btw 51,52,53 aztan marhara ontopic... ~~
btw😞erted!!44 btwel kell irni a jatekrol a topikjaban ~~) nagyon hangulatos jatek lett a Rule of Rose... nekem nagyon tetszik... egy dolog idegesitett, hogy "vegigfutottam" a playareszen es visszarakott a masik "oldalra" 😄DDDDDDDDDdd
amugy feelingre perfekt =)
viszont marha igenyes a "muveszi design" a jatekban, nekem nagyon bejon... le a kalappal a keszitok elott <#worship>#worship>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
na hamarosan megyek "tesztelni" 😛
mellesleg kiváncsi vagyok a g3-at mikor unod meg, nekem is nagyon bejött az elején, de aztán annyira unalomba fullad a harc, hogy hagytam a francba, majd ha nem lesz más folytatom. Aztán ízlések és pofonok,lehet te nem utálod meg. Ráadásul Ulf nagyon unszimpatikus, hiányzik az anyám^^ (nemtom már hogy hívják) és a hóbortos tengerész-kalóz-szerencsejátékos szerû figura. Õk kár hogy nem lesznek már irányíthatóak,sokkal viccesebb légkört teremtettek
na de nem offolok.
PSN ID.: Beegabor
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
nekem nem jött be annyira,mint amennyire vártam 😞
2006-11-25 PlayStation 2 Rule Of Rose (c) Atlus Co. *PAL* *MULTI5* ROME 33x50 MB
<#vigyor2>#vigyor2>
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
és 1931 januárjáig mostvagyok májusban bocsi akkor az 5iknél vagyok😊
De sokat mászkáltam bojongtam szal eza 7óra csalóka!Sztem érdemes kipróbálni...én tuti végigtolom
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Az, hogy te igen, az más kérdés <#papakacsint>#papakacsint>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
A többinél mind megijedtél? 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amikor az elején beugrott a dobermann az ablakon azthittem beszarok😊))
Baszki volt olyan hogy a Cd-et eldugtam mert feltem tole 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"