Péniszgyűrű

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ez az mikor a gumi rezeg?<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

CattiBrie
dugni nem akarok..
járni akarok

dugni tudnék "magában"
de járás nélkül nem akarok

[/spam]&#8482;

0Fritz0
A dugáshoz minek járni? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gladiator
ez most a vibris péniszgyûrû topik?

CattiBrie
hmm.. járunk? 😄

[/spam]&#8482;

Shaman
kivételesen télleg egy jó barátom modta,én még nem használtam,de tervezem!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CattiBrie
egy jóbarátod, mi?

😛PPPPPPPPPP

[/spam]&#8482;

ColdFire
pedig new generation design 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Shaman
Hogy legyen egy komoly hozzászólás is:

Szal nekem egy jóbarátom használta,s azt mondta,csak ajánlani tudja,mert sokáig lesz merev a szerszám,hátránya,hogy utána picit fájhat,ha több órán át használod,monnyuk reggelig :-p
De cserébe a csajoknál nem lesz gond a merevedéssel :-.p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

egész jó , de a második felkiáltjójel nem teccik 😄DDDDDD

ColdFire
ez a logo vazze... :😄:😄😄:

az enyém hogy teccik? 😄😄😄😄😄😄😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

NEOreg3
traktorgumi rulz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
ez mire való? 0.o

sweech
😄

<#banplz>

0Fritz0
Tipp: Nem lenyelni és eljegyzéshez sem túl jó.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DanielT
Vettem már párat, de egyik sem volt jó méretben. Szerencsére megláttam egy hullahoppkarikát az egyik játékbolt kirakatában, ami megfelelõ volt. Azóta azt használom <#eljen>
Sziasztok ! Várok minden beszámolót, érdekességet, tippeket a használatoz !<#law><#guluszem1><#eljen>

← ElőzőOldal 2 / 2