SG: Abony Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Abony Connection" - jajj, a connection angol szó megzavart, és azon gondolkodtam, hogy mi az isten az az "aboni"??? LOL
Cat13
Varga Böbe, Tóth Judit, Tóth Bimbi, Molnár Gabi, Szobonya Niki, Mózes Adri😊

\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Sziasztok!
ÉS kit ismersz?
Hátha én is ismerem! 😊
Cat13
ismerek jópár abonyit😄

\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

bevizgyula
ÉS mijen igazad van!

Killgore
Sziasztok. Elõször is minden városnak megvan a joga, hogy topikja legyen, mégha kisváros is. Másodszor meg ne tegyétek már tönkre...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

BIG Money7
<#idiota>

vagy esetleg "retardált vagyok és élvezem connection" ?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

elmebeteg connection nem lessz?? vagy diliház connection pl....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

immovable
Gladiator
hát de abonynak kell, hisz az akkora város, hogy 2 topikot is megtölt!

kulabácsi
sztem egy 3. is elférne, mondjuk abonyiak írjatok mán címmel

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ScarY MAN
bevizgyula
Császtok! Ide lehetõleg abonyiak írjanak! De lehetsz Szolnoki is éntõlem!
Szal aki itt lakik vagy szereti ezt a várost az jöjjön!
Szívesen látom(látjuk)!<#worship>
Hû alázattal: Gyu mester! <#worship>