Anti-Spyware Programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg a BSA fõrészvényese vagyok.
Doomista
Apám meg elnök,az meg öket intézi el 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Szomszédom a BSA. Rádküldöm õket.😉

Chaos Anno Domini

Doomista
Hát te fizetted,akkor nem utasíthattam vissza 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Azt rögtön gondoltam, hogy te megvásároltad a programot. 😄

Chaos Anno Domini

Doomista
Nem,nem tudott,de én tudtam törölni:S

zvaragabor
Hát nekem az Arial nem tetszett. 😄

Csak hogy ne legyen annyira off. Neked a SpyEraser tudott törölni keresés után?

Chaos Anno Domini

Doomista
Az jo,mert én az arialig jutottam csak 😄

zvaragabor
Próbálgattam, de kábé a "Kartika"-ig mentem el, és ott meguntam. 😄

Chaos Anno Domini

Doomista
Probáltad volna végig a fontokat,a fene a lusta pofádat xDD

zvaragabor
Én is most dobtam össze, csak sajnos nem tudom az eredeti font nevét, így más betûtípussíl írtam. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
szeretek ilyen gonoszságosan fogalmazni néha,föleg biztonság/kártékonyság terén 😊

Lol egyszerû mint a vírus <#hehe> <#hehe> <#hehe> <#hehe> <#hehe>
Doomista
LOL 😄
Régen gyártottam pár ilyen ablakosat photoshoppal,egyszerû mint a virus 😊

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
zvaragabor

Chaos Anno Domini

Ezt hogy írja ki?
Doomista
Ebben igaza van 😊
CRC HIBA OW

Kihalódott a topik :

bmate0007
win reinstall/javítás ;-)

Csökkentett módban írtás és keresés?
Hi.
Spyware doctorom van. Van egy Adware.Advertising a gépen, doctor észre is veszi. de hogy írtsam ki? Jobb gomb, Remove, és kiirja h removed. De ha keresek spywaret, akkor megint megtalálja.
Adaware nem látta.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

lol
bmate0007
csak úgy<#hehe>meghalt a topic.😄

Miért lenne ték?
bmate0007
ték.

ték?
bmate0007
ték

Doomista
Nekem aztán annyira mind1...

A hétvégén mindennel neki esek a gépnek (részletek az Ingyenes kémprogram- vírusírtó topicban). Akkor aztán kiderül mi települ fel 1 hét alatt a gépre...
Doomista
A speedupmypc egy rendszertisztito program,használom a tuneup mellé,a registry booser vagy mi az meg registry tisztito,azis egész jó db.
ezért mondom hogy csk nem szr fake amit talált nálam,bár nem hiszem,megnéztem stb,és télleg adware volt az a szrsg,stb.

Mik ezek a programok amikrõl beszéltél? 13 sz@rt talált. Ebbõl 3 4-es veszélyességi szintû. Nem tettem velük semmit majd a teszt után.

Doomista
Nem átverés...ez fix...érzem,és tudom...alapbol ez a cég profi,a speedupmypc nem semmi progi,a booser registry is faja program,szal nem ilyen virusos kamu program.

Ez a program vagy tud valamit vagy egy nagy átverés. Már 9 kémprogit talált és még nincs vége a keresésnek...
Doomista
Persze,ezis mellékes program.

Most fut a keresése bár nem hinném, hogy a jelenlegi védelmem mellett bármit is talál.
7,5 MB?
Doomista
Te a spywareböl keyloggert csinálsz.Rákerestem már 1 orája mindenre,de az nem jelenti azt hogy azt is beirom oda hogy megtettem.

Tehát kitöröltél valamit amit egy (nekem ismeretlen) kémprogramírtó kijelzett a híresek meg semmit se találtak? Keress rá a neten.
Doomista
Uninstall

És ha hamis pozitív?
Doomista
Le is scannoltam a gépet vele,elég gyorsan végigfutott a gépen,de persze mert nem fullra van állitva,de érdekes dolgokat talált:

4 db-t talált,az uccso az msn messenger,azt kihagyom,de ez a 3 db igen érdekes jelenség számomra,az egyik adwareként van feltüntetve,a másik surveillance toolként,a harmadik meg monitoring software,az uccso 2-t azt csak quarantineme rakom,de az adwaret törlöm 😊
kül az avg antispyware,spy sweeper,ad adware nem talált semmi ilyesmit.söt semmit nem talált,csak pár cookiet az avg.

Kül meg nemrég egy ssu.exe kapcsolodit ki be,elvileg a spy sweeperre megy ez a dolog,de hallotam hogy egy trojai,de végülis sikerült kikapnom,egy cookie volt 😊 de lehet ez az az adware...érdekes.

Egyenlöre fennt hagyom a gépen,söt a tálcán is hagyom,mert védelmet is nyujt,nemcsak írt 😊 Pozitiv jeleket mutatott,de bizok benne hogy télleg jo softwer,hameg valami nem ismeri a speedupmypc progit,töcse le,nagyon faja szoftver.

Doomista
Igen.

Most a SpyEraser a kémprogramírtó?
Doomista

ja Trojan remover a neve ,majd elfelejtettem
Breki33
Sziasztok

Olyan kémprogram írtót és pucolót keresnék ami korrekten mûködik win 98-as rendszeren

köszi elõre is
Én valamelyik verziót használtam, közepes "fogyasztású" proginak tûnt, bár akkor még a régi gépen néztem. Azóta se használtam, de azért tetszett.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

szerintem ez nagyon jó én kiprobáltam és nekem bevált
Ashampoo AntiSpyWare 2 40 napig tesztelheted 😄

Ashampoo AntiSpyWare 2 (v.2.01 HUN)
zvaragabor
Hát figyelj, szerintem fölösleges ezt így megosztani, mindenki csinálja saját ízlése kedve szerint a teszteket bármilyen kategóriában. Lehet hogy teljesen más szempontok alapján tesztelnénk, és teljesen másra lennénk kíváncsiak a tesztben.

Chaos Anno Domini