Festékes lett a kocsim :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
legalább annyi értelme volt ennek a topiknak, hogy egy jót röhögtem a címén😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ReaL MaDRid x siempre
Downhill!!
... got nothin to share with you...
2,99%-ban Glasurittal ecseteleünk...
3, inkább engedd, hogy a bratyó írja le, mert a te tolmácsolásodban csak okoskodásnak, és "valamit halottam" információnak hangzik...
ui: egy példa!
"ha jó minõségü a festék akkor jó minõségû lakkal van fujva"
Lefújhatom egy VIP Glasurit bázissal az autót és fujok rá egy 2000forintos no name 2K lakkot. A glasurit lakk 22 ezer körül van. A büdös életbe nem jössz rá!!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
De ha ennyire okos vagy akkor nem szolok semmit biztos több mint 15 éve fényezel márka szervzbe mint a bátyám..<#lama>#lama>
Downhill!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A nem nyugatiakat akkor mivel fújják? temperával?
A jó minõségnek a felhordásnál van jelentõs szerepe, nem a letakarításnál...
mégvalami: ugyan mivel nézze meg, hogy mivel lett festve??? max. a színkódot tudja beazonosítani, de az alapanyogot maximum a Miami helyszinelõk!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha az nem hozza le akkor gépi durva polirral lehet csak leszedni. Ha az üvegekre ment csak akkor valami acéllappal vagy snitzernek a pengéjével de vigyáva, hogy a sarka ne karcolja össze tehát a pengéjével bõvizzel lelehet kaparni,de igy is kicsit megkarcolja az üveget. De hogyha polirozzák az autót akkor lejön onnan is polirral. Csak az üveget ne polirozzák meg durva polirral.
Hol laksz? Mertha pesten vagy környékén tesom lepolirozza neked valamannyi zseton fejébe.
Downhill!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Downhill!!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
avagy ariellel kimosod azt a makacs foltot xD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
így vesszõvel érthetõbb
Festékfuvoval festettem, a kocsim meg 20 méterre ált tölem és sajnos õ is kapott.
Lemaradt egy vesszõ ;-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a kocsiját festette és 20 méterre állt tölle.. azvolt a cél hogy a kocsit fesse de most mégis az a baj hogy ment a kocsira festék,
... got nothin to share with you...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Van egy nagy problémám
Festékfuvoval festettem a kocsim meg 20 méterre ált tölem és sajnos õ is kapott
De nem lehet látni csak ha közel áll az ember a hocsihoz.
Nem tudom hogy lehetne eltávolitani olcson
Vettem "szinfelujitó" t azzal még csak egy kis rész probáltam hát kb az adott területröl eltünt a fele rákerült festék
Nem tudom ogy ha vennék egy polirozó korongot az levinné de utána újra kéne fényeztetni??
Valaki help
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"