Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállítások , További , Önvédelem , Önvédelem engedélyezése résznél vedd ki a pipát.
Együtt erősek vagyunk, külön külön gyengék!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A reklámcsík blokkoló ki van kapcsolva. A Kaspersky védelem letiltva a böngészőben.
Ennek ellenére nem jelenik meg az oldal, csak a fejléce. (hirek.hu)
Ha védelmet felfüggesztem akkor megszűnik a megjelenítési probléma.
Három gépen próbáltam ki, mind háromnál ugyan azt tapasztaltam.
A Microsoft Edge böngészőnél is ez a jelenség.
Üdv.
Ha be van kapcsolva a reklámcsík blokkoló kapcsold ki mert általában ez szokott ilyen problémát okozni és ellenőrizd le hogy a böngészőbe beépített Kasprersky is legyen kikapcsolva mert az is blokkolni szokott néhány weboldalt.
Üdv.
Feltelepített a Kaspersky Internet Security multi-device programot, és azóta a www.hirek.hu oldal fejléce jelenik csak meg.
Sajnos nem sikerült a probléma megoldását megtalálnom, ezért ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném. :-)
Sajnos a régi 91 napos licenc kódot blokkolták így kerestem egy másikat ami jelenleg még működik.
Ezt is ugyan úgy kell használni mint a régit de a leírásban megtaláljátok a használati útmutatót és minden egyéb dolgot amire szükség lesz!
Innen le tudjátok tölteni: KIS
A kaspersky total security próbaverzióját telepítettem fel, azt tervezem, hogy meg is veszem, viszont a játékok amiket felrakok azok között van tört játék is és most úgy jártam, hogy már telepítésnél kitörölt valamit ami miatt nem indul el a játék. A kérdésem az lenne, hogy hol találom ha van benne egyáltalán olyan opció ahol a kivételek közé lehetne rakni a dolgokat, hogy ne törölje ki, előtte avg freet használtam ott nem törölte már telepítés közben, crackelés után viszont hozzá tudtam adni a kivételek közé, hogy ne töröljön belőle semmit.
Üdv: csimbi
Én sajnos nem ismerek semmilyen megoldást androidra ugyan is nem használok androidos tellót de hátha akad itt olyan aki igen és segít neked.
Sajnos a mai napig nincs változás a magazinos kód terén ezért én még mindig csak azt tudom javasolni hogy amíg nem történik előrelépés az ügyben használjátok a trial reszet programot és hozzá a licenckódot amit lentebb kiposztoltam!
KRT.5.1.0.29
Sajnos a magazin részéről ahonnan beszerzem a havi licenc kódokat nem igazán történt változás ezért én azt javasolnám addig amíg a licenc kód problémája meg nem oldódik hogy használjátok a triál reszet nevű programot és mellé egy 91 napos licenc kódot.A licenc kód csak is kizárólag új felhasználóknak lett kiadva ezért kell a triál reszet program hogy visszaállítsa a próba időszakot és így be tudjátok aktiválni a 91 napos licenc kóddal.
A dolog nagyon egyszerű a Kaspersky-t megnyitjátok és megkeresitek azt a részt a menüben hogy beállítások , további , önvédelem majd itt kiveszitek a pipát és a felugró ablakban katt a folytatásra majd bezárjátok a programot és lentt jobb oldalon a tálcán lévő Kaspersky ikonra viszitek az egeret majd katt a jobb egér gombbal a menü előhívására aztán katt a kilépés feliratra ha kilépett a program futtatjátok a triál reszet programot és kiválasztjátok az aktiválás visszaállítását ha végzett elindul a Kasprersky és itt ne a 30 napos próbát válasszátok hanem a kulcs mezőben másoljátok be az itt megadott licenckódot és aktiváljátok ezután már 91 napig használhatjátok a programot. Viszont arra ügyeljetek hogy az önvédelmet kapcsoljátok be vissza!
Innen le tudjátok tölteni a trial reszet programot:
KRT.5.1.0.29
91 napos licenckód: 25N3S-JKMS4-TTYKC-AKGMT
Mielőtt kicsomagoljátok a programot végezzétek el a fent leírtakat addig a részig ahol az van írva: (ha kilépett a program) különben a vírusirtó törli a kicsomagolt programot!
Ha esetleg időközben már nem működne a licenc kód akkor aktiváljátok a program 30 napos verzióját.
Reméljük idő közben megoldódik a licenc kód probléma de ez sajnos nem a magazinon múlik hanem a Kaspersky-n.
Ennyi infó van egyenlőre többet én sem tudok.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Licenc kód: KVBD3-SAJC7-YPNYW-F22H1
Licenc kód: F9KHN-WBTSX-84DJC-UGMSR
Olyan kérdésem lenne, hogy miért csak angol nyelvű verziót sikerül feltelepítenem Win 10-re?
Köszönöm a segítséget. :)

Licenc kód: ZPCV9-N9KMN-GJ14Z-GHC8J
És ez mennyire tartós hogy ide posztolod? Úgy értem hosszú távon váltanék csak. Most nod32 van.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
3 változata van a programnak otthoni felhasználók számára!
Van a Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security multi-device , és a Kaspersky Total Security multi-device.
Ezt a licenc kódot amit ki szoktam posztolni csak a Kaspersky Internet Security multi-device-hez tudod felhasználni!
Utoljára szerkesztette: Kubu86, 2016.07.05. 10:19:47
Kaspersky Internet Security multi-device 2016
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Licenc kód: 7X6ZU-D9TW3-W1VN9-DWMR9
Licenc kód: XGF9S-3W1XY-GCE9N-KP476
Licenc kód: AZXCP-HUNH1-HQ4W8-NQHDK
Lejárati idő: 30 Nap