emulátor mobilra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
god of war gshost of sparta
topichee
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2
A
én is szoktam a telefonomon játszani (k750) de tudom hogy nem arra való mert egyszerûen olyan korlátai vannak amik nem kifejezetten teszik ezt lehetõvé!
Mellesleg nagyon színvonalas játékok vannak Symbian alá, fõleg úgy, hogy a komolyabb telókon mennek az N-gage-es gámák, megy a Scumm és a már lentebb emlegetett emuk.
Nem olyan régen olvastam valahol, hogy DOS emuval próbálkoznak! Azért nagy királyság lenne pl. Dungeon Keeperezni mobilon :-D
IGEN! Tudom, hogy ez mind elérhetõ a PSP-n is, de ne nézd le azokat akik telefont vesznek, de nem szeretnének lemondani a játékokról sem.
Pl. egy orvosi rendelõben kicsit hülyén érzi magát az ember, hogy "na akkor most én PSP-zek", de ha elõkapod a jóval kisebb mobilt, senki rád sem hederít, hiszen a legtöbben várakozás közben a mobiljukat buzerálják.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Simbianos Nokia telók rulez. Én is maradok ennél a fajtánál. 7650-esem volt a 7610
elött.
Tenksz Tinman!
Nokia, Street Rod forever
Egyébként van még SCUMM, GB, ZX Spectrum sõt még Sega Master System emu is létezik Symbian alá. SCUMM-al nagyon állat a régi DOS-os Sierra-s gameket tolni :-)
Megnézem neked ezt a Street Rod-ot...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
van ez a Frodo nevû emulátor mobilra
Van egy régi kedvenc c64-es játékom: Street rod
A gondom az, hogy nem tudok vele játszani.
elindítja a játékot, de nem megy tovább a 1. bejövõ kép után
a telóm 7610.