BitDefender

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az idén próbáltam ki az Bitdefender Antivirus Free Edition, tehát az ingyenes antivírust, csak egy kicsit fogta a gépem, de amikor valamit teszteltem, hogy detektálja, akkor megfogja. Nagyon gyenge gépem van, ezért nem is várhatok sokat.
A 2016 TS nagyon jó,és nem fogja a gépet sem.
Masik előny,hogy a Kinguin-on potom 830 Ft-ert vettem meg a legális 1 gépes 1 éves licencet.

Aggeus

BitDefender 2011
Várom a 2012 verziókat, mivel ezek eléggé fogják a gépet.
L7wy
Hát ez épp egy semmitmondó oldal (aki többet fizet, azt elõrehozzák). av-comparatives ér valamit, És az alapján javasolt termékek: hatékonyak: Kaspersky, Avira, Bitdefender,Norton teljesítménykímélõek: ESET, Norton, Avira

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

tiburon26

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
erre alapozva

tiburon26
kösz.már beszereztem a bitdefender total security 2009et
profin müködi

L7wy
Igen, nem is a free Bitdefenderre gondoltam :D hanem a full 2009esre. PL letöltésre. Ajánlanám az IS-t. Ha hatékony antivírust akarsz, akkor Avira premium, Kaspersky, Bitdefender ajánlottak (ezek kicsit lassítanak) ha gyorsat akarsz akkor ott az ESET/NOD, avagy inkább a Norton 2009es termékei itt nézd meg

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

zvaragabor
Ha nincs real tome protection, akkor a virnyákok szabadon járnak ki-be, és azt csinálnak amit akarnak. Ergó nem figyel a bitdef valós idõben. Csak kézileg indított keresést lehet vele végzni.

Chaos Anno Domini

tiburon26
hittem neked és lecseréltem.lefutattam mindenhol és semmit sem talált!ennek nagyon megörültem mert azt bizonyítja hogy az avira is jól végezte dolgát!
és azt látom hogy a bitdefenderben nincs real time protection!
avirában ha jóltudom volt.ez pontosan mit jelent?

L7wy
Többet tud a Bitdefender, de én inkább valami fullt javasolnák.

tiburon26
hali!a frre verziojuk jó valamire?ugyértem véd kellõképpen?jelenleg avira free van fennt és jónak tünik.ez jobb lenne?többet tud?

winona
hali,

a bitdefender 2009 antivirus program 1 napja nem hajlandó frissíteni magát, hiába klikkelek a "fix this issue" gombra, az égvilágon nem történik semmi, még csak hibaüzenetet sem ír ki.

találkozott már ilyesmivel valaki? mitõl van ez és hogyan lehet megoldani?
BitDefender uninstall tool:Link.

L7wy
Keress rá a bitdefender uninstall tool ra az leszedi teljesen.

Sziasztok!

Sehogy sem tudom leszedni a géprõl a BitDefendert. Próbáltam újratelepíteni és úgy eltávolítani - gondoltam hátha bután lett leszedve - de ez sem segített. TuneUp-pal...CCLeanerrel sem sikerült..... Nodot akarom feltenni, de sikít, hogy még érzékeli a progit. (TunerUp 2009-hez van valakinek keye?)

Andi

Andrea

Pano
Te jó ég, nehogy feltedd egyszerre!!!!

Épp ezért fejlesztenek a Bitdefendernek több típusát, AntiVirus, Internet Sec és total sec, hogy akinek valamire nincs szüksége, annak ne keljen kompromisszumként bevállalnia.

A sima Antivirus, az csak virusölõt tartalmaz, az internet sec az biztonsági csomag (ált antivirus+tûzfal+szüli felügyelet), a total meg mindent tartalmaz, ami az elõzõ kettõben benne van, plusz még néhány extra funkciót, mint pl a rendszer karbantartó.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
AZ antivírus csak antivírus, az internet security tûzfal meg antivírus, meg még néhány dolog. A Total security meg az internet securityneél is összetettebb. A lényeg, hogy egyszerre csak egyikük lehet telepítve. Én az internet securityt ajánlom, a total security ben már vanak felesleges dolgok is.

Senki nem tud segíteni?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sziasztok! Elõször is kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! :D

Letöltöttem a Bitdefender három típusát: Antivirus, internet security, és total security.

Szeretném kérdezni a hozzáértõket, hogy érdemes e feltelepíteni egyszerre mind a háromat? vagy csak ütköznének egymással? csak külön-külön érdemes feltenni õket?

Illetve, hogy ha feltelepítem a total security-t, akkor a másik kettõt már nem is kell?

köszönöm szépen

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

zyppy
2008 IS-ben hol nézhetem meg mikor jár le a kulcsom?

L7wy
Megjelent a 2009 es verzió, nagyobb sebességgel, és 2 nézettel(Basic és Advanced) 2008-ban csak basic nézet volt.

Nem fontos a totalsecurity,elegendö az intenetsecurity is böven.Abban tudok segiteni.
Srácok egy kis helpet kérnék vkitõl. Tudnátok key-t a BitDef Total Security 2008-hoz? Csak mert ami key gen van hozzá az nem jó.

Errõl a verzióról volna szó: " Bitdef_totalsecurity 2008_b4 CRACKED_UPDATES working + instruction "

Elõre is köszi!

\" örökké nem eshet.... \"

Helló!
Nekem az lenne a prolémám, hogy a BitDfender Total Security 2008-ban amikor az "update now"-ra kattintok nem frissíti, mert valami kapcsolódási hibát ír ki. Itt is van: Could not connect to the update server. Please check your Internet connection and try again. Ellenõriztem a kapcsolatot, és minden renben, így nem találtam semmi ésszerû magyarázatot. Ez azért lenne fotos, mert regisztrálni is akarom a programot, de az figyelmeztet, hogy elõtte frissítsem. Tudna valaki segíteni?

Free Bitdefender Letöltés

Már meg oldódott a problémám :)

Sziasztok én a Bitdefender v9-et ma keztem el használni és sehogy nem sikerül az Utorrentet engedéjeznem nem akar zöldre váltani, pedig engedéjeztem a tûzfaban minden ki és bejövõ kapcsolatot a torrentnek. Valaki tuna segíteni? Köszönöm

Wacak
Köszi.. már megoldottam a problémát.

Wacak
Sziasztok!

BitDefender Internet Security 2008-am van. Az a gondom vele, hogy néha elõfordul, hogy a kicsi ablakban, ami a programok futását és a net aktivitását mutatja megjelenik 2 nagy piros X. Ilyenkor is tudok netezni, vagyis nem blokkolja, de valamit biztosan jelent, hogy igy kiakad. Mitõl lehet és mit tudnék ellene tenni. Már ujrapakoltam egyszer a programot, de a helyzet továbbra is változatlan.

Remélem tud valaki segíteni, amit elõre is köszönök mindenkinek

zvaragabor
Nem biztos, de. Biztos találkoztál már ojan programmal, amit miután feltelepítetél, újra kell hozzá inditani a gépet, hogy mûköggyön. Nah, kb ez is ijen lehet.

Chaos Anno Domini

Tibor45
sziasztok valaki segitsen nekem ha tud én bitdefendert használok mikor update-tel kikapcsolja magát aztán az asztalról kell ujra elinditanom.kérdésem a köv. miért kapcsolja ki magát?
Doomista
ez teljesen külön ettöl a programtol.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Maco13
BitLockerre gondoltam, asszem így hívják
Az a Windows Defender, és semmi köze ehhez. Mert az Spywareket írt.
Maco13
Vistába be van építve egy hasonló progi ugyanilyen néven
Doomista
írni,program a téma :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ColdFire
mitkellitcsinalni?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Pheaper
xD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doomista
még le sem töltöttem :D

Pheaper
mekkora a mérete?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doomista
vagyis az antivirus plus v.10 verziot fogom,mivel az internet security tul nagy falat lenne most az errorban lévö gépemnek.

Pheaper
csináld azt kiváncsi vok az itthoni gépeken milyen ha jó kiosza én is :)

Doomista
az nem rosz idö,én lekapom most én megném mit tud a kicsike :=)
aztán go tesztelni,és leirni :=)

Pheaper
suliba is ez van fent a gépeken egy óráig tart mire megnézi a gépet(átvizsgálaja)csak h ne off leen <#wink>

Doomista
Akkor legalább próbáld ki,és ha valaki tesztelni akarja lefogja,de érdemes kiprobálni :=)

Pheaper
pff de h is :)

Pheaper
meg is veszem :D

Doomista
Itt lehet megvenni;
Megvásárlás
Price:
39.95
Renewal:
29.96

Doomista
Új verzió !!
A SoftWin a nyári bétatesztelés után megjelentette az otthoni felhasználók teljes körû védelmérõl gondoskodó BitDefender biztonságtechnikai alkalmazásának v10-es verzióját.

A legújabb kiadás az eddigi védelmek mellett (antivírus, kéretlen levélszûrõ, tûzfal, kémprogram-eltávolító, szülõi felügyelet stb.) számos újdonságot tartalmaz. Ezek a teljesség igénye nélkül a következõk:

* Web Scan: webforgalom-szûrõ, mely a letöltött oldalt már azelõtt átvizsgálja, mielõtt a felhasználó a böngészõjén látná azt
* Port Scan: automatikusan felismeri és blokkolja a port-szkennelést, megakadályozva ezzel a behatolókat, hogy azok esetlegesen megtalálják rendszerünk gyenge pontjait
* Személyes információk védelme: a kifelé menõ HTTP-, és SMTP-forgalom vizsgálata, kártyaszám-adatokra, jelszóra, illetve egyéb magánjellegû információra nézve
* Kulcsszóalapú weboldal-szûrés: a 9-es verzióban már népszerûvé vált szülõi felügyelet továbbfejlesztése -- blokkolja a meghatározott szavakat, illetve szóösszetételeket tartalmazó oldalakat.

*****A magyar kiadás szintén heteken belül megjelenik*****

Hivatalos angol oldal:
BitDefender
Hivatalos magyar oldal:
Bitdefender HUN
Free Próbaverzió Letöltés itt:

Bitdefender v10. Letöltés