Crackdown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz hagyd hulni a boxot kapcsold ki kapcsold be... gears of warnal meg rainbow 6 nal nem egyszer felejtette el kirakni a gep a tecturakat.
PS3 ID: ghost_hun
De még az autot meg az ugrast kell fullra nyomnom és komplett leszek.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Emigy meg fullon van a fegyver, a robbanás, az erõ meg az ugrás meg 3as de még egy kicsi és kész az is, de a kocsi még csak 2es 😞
zold csillagbol valami 470/500.. kekbol meg 160/300 nal vagyok.
majd ha lesz raketavetod akkor nem lesz ilyen baj. tokmindegy kire losz nagy bumm lesz😄 oszt pusztul mindenki
www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért
én 440 valahánynál hagytam abba a játékot,lehet majd még elõveszem a többi miatt,de a kékeket nehezebb megtalálni,ott a 300-ból olyan 100 környékén sikerált
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
btw mikor mar mindenkit kioltel akkor mar nyugis minden es lehet menni ugralos versenyt csinalni nomeg autosat. a zold meg a kerdojeles gomboket barmikor ossze lehet szedni.. ja es ha zavar az hogy mindenhol lonek az baj mivel csak igy lehet gyorsan szerezni pontokat ahhoz hogy erosebb es gyorsabb legyel.
en pl most a VOLK on vagyok.. ubersokan jonnek allandoan.. de jol elvagyok csak gyilkolok es gyilkolok. a granatom mar 4 csillagos es azt is maximalizaltam.. nomeg az eromet is. a vezetes negy csillagos es 50 %.. a lovoldozes meg vmi 79% negy csillag utan.. a futas/ugras meg 4 csillag es 99%😄
amúgy a háztetõrõl való lefele célozgatást zseniálisan megleht oldani
befogod target lock-al és ugrasz azt lõsz
nyilván egyre nagyobbat lehet majd ugrani
nekem a kedvencem egyértelmûen a rakéta vetõ volt szal mikor az elsõ emberke elhajintotta már vittem is az ellátási pontra,hogy mindig meglegyen
iszonyatot lehet vele mûvelni😊
Szerintem ez a játék a GTA-k nyomába sem ér.Már ami az összhatást illet.
A legföbb bajom az vele,hogy ebben a játékban egy nyugodt pillanat nincs.Kilépsz az utcára,és onnantól kezdve minden sarkon téged akar megölni egy rakás bandita.Ennek eredményeként egy kaotikus,végeláthatatlan harc lesz az egész,aminek csak ugy vethetsz véget ha ezzel nem törödve elindulsz az egyik célpont felé.Ott ugyan újabb millió ellenség vár,de az ottani mészárlásnak legalább lesz valami célja.Majd ha teljessen megtisztitasz valami városrészt,na akkor lesz némi nyugalom,de hát akkor meg az összes lényegi feladat már a másik részben van,mehetsz át oda,tehát kezdödik minden újra.
De az egész GTA-s összehasonlitás lehet felesleges,mert elve más az alpkoncepcio is.A GTA-ban,mint a neve is utal rá, a jármûves közlekedés volt az elsõszámú lényeg.Azzal furikáztunk a városban ide-oda,az kellett a különbözõ feladatok teljesitéséhez.
Itt ugyan be lehet szálni sok jármûbe,de szerintem teljessen felesleges.Egyrész emberünk már alap helyzetben is olyan gyors,és akkorákat ugrik hogy eleve egyszerübb "toronyiránt" elõre,házon,tetõn át nekiindulni,mint a kocsival.Másrészt az összes bónusz cucc a tetõkön van,tehát valamilyen szinten rá is kényszerit a játék hogy ott keresgélj.
A legidegesitöbb kis hiba meg nálam az,hogy ha egy háztetö széléhez állok,és megcélzok egy banditát valahol,akkor lövés helyett a tetõ peremét csapkodja a karakter,örökké hátrább kell lépni.
Szóval nekem túl "pergõ" ez a játék.Nem azt mondom,egyszer végig lehet menni rajta,söt egyszer még jó is kisebb adagokban,de aztán ennyi.
Viszont ki tudtam probálni cooperativban,ugy tényleg jó móka ketten irtani a népet,dehát a multi minden játékot "megszépit"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert nekem az ntsc-ben az utca népe nem beszél magyarul kivéve narrátor és a menü ...!!!
Aki akar Co-op on játszani annak Dancen1 a nevem vegyen fel barátnak
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
se ertelmes sztori.. se meglepi. se atvezeto videok...nalam egy ilyen jatek nem kapaszkodhat fel egy lost planet melle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem is az amit mondott, hanem ahogy mondta...kész
pl: a buzerans celzas... van hogy 10 autoroncs kozott lonek szejjel egy cosmo embert.. kozelrol merthatugy aleggyorsabb es a leghalalosabb.. tehat nem a haztetorol lovom oket.. es szeretnem megcsinalni az achivmentet a 15 embert 1 perc alatt puska altall megolni..... nahmarmost.. a celzas uberfasza:
befogja az autokat a korulottem levo emberek helyett.. volt hogy 3 szor fogtam be egy teherautot ahelyett hogy a mellette levo embert fogta volna be... volt hogy negy ember lott ram 10 meterrol szembe.. erre befogta nekem azt az embert aki 5 utcaval odebb volt... ezekutan lelottem mindenkit volt meg egy ket ember.. de a celzas inkabb a meghalt testekre huz.. ahelyett hogy az ellenseget fogna be...........
kamera??? tul kozel van es szar szogben! neha mikor ugralni kell felfele ( foleg a fobazisra) SZART SE LATNI! nemhogy folfele nem latsz de semerre.. ha felnezel a kamera becsuszika segglikad ala es magadbol se latsz szartse meg masbol se.
szar kamerakezeles szar celzas. a jatek szvsz 8/10 nel csak kevesebbet kaphat!
ahol a gep beallitasait lehet allitani
A hang elbaszódás?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mondjuk mind2-t Maxell DVD-re írtam ki, és elõte nem írtam más játékot olyan DVD-re
Kiírom a PGR3-at is Maxellre és ha az is szar, akkor DVD-t váltok...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki ezzel a verzióval nyomja annak mûködik rendesen?
Mielõtt elindul a játék, nem kéri hogy Uptadelj?
Egy kérdés sose értettem vagy csak az én szememmel va na baj mi a különbség az NTSC és a PAL grafikája között?