My name is Earl (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
kösz szépen!

cassoneitaly
4x12 HOSSZUPUSKÁN!

Bocsi a késésért, de nagyon elvoltunk havazva, és idõnk az nem sok volt. De a 12 elkészült, és már 30 % -nál jár a 13-as is <#vigyor0>
Szóval hétvégén meglesz a 4x13 is <#vigyor>
Mégegyszer bocsi.
ciao

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

mumpic
Hali, szerintetek mikor lesz angol felirat a 13. részhez?

Ma újra megnéztem a My_Name_Is_Earl_Bad_Karma_An_Earl_Misadventure-t még mindig a legnagyobb!!!

Nadine-nal készült mostani interjú: Link
Bulykin
bazze fasza volt a 11.rész:D
amikor Randy nekiugrik az ajtónak:D::DasdAS:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

miilann04
de amúgy ha jól tudom valahol los angelesben forgatják.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

desigo
új szökés rész felirat mellett xD
hibátlan
köszi
cassoneitaly
< 4 x 11 > a HOSSZUPUSKÁN <#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

desigo
pöpec...
cassoneitaly
Ha minden jólmegy holnap már a 11est is nézhetitek <#vigyor0>

(most olyan 70 % nál tart)

desigo
meg amikor végre megtákolják a bárpultot és patentra átcsúszik rajta a sör de Randy nem kapja el

ááá :)))))
És amikor a végén egymásra néznek :DDD

REAL MADRID

desigo
most néztem 4X10-est
mekkora komoly már amikor a telefonfülkében zsúfolódnak :)
desigo
áá
tényleg xDD
mumpic
A pillangó-hatásban sem semmi. :)

desigo
Most néztem az Amerikai História X-et
hogy néz már ki benne Ethan Suplee xDDD

mumpic
És tényleg. És a wikipedian is most látom hogy több államban is van Camden megye. :$

miilann04
Camden County, a fictional county in an unspecified state where the television series My Name Is Earl takes place.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

mumpic
Sziasztok, eddig nem követtem a fórumot, tegnap lettem My name is Earl függõ. Most a második évad elején járok.
Lehet hogy már ki lett tárgyalva, de:
hogy a túróba' van, hogy ezek télen is ingben vannak, és sosincs hideg? Utánanéztem, Camden megye New Jersey-ben van, ami eléggé északra van. Most ott ebben a percben 9°C van. Másik államban nincs Camden megye, csak Camden nevû városok, pl Alabamában meg Arizonaban is 20°C fölött vannak éppen, ám pont most kezdtem neki a s02e08-nak, és Earl elsõ két szava az hogy Camden County, szóval akkor mégis megye.
Engem ez idegesít, van ötletetek? :D

desigo
kösz a feliratokat !
Bulykin
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Inkább tegyél képet másikba reggel kitalalom :P: DD

REAL MADRID

Bulykin
ezt poénnak szántam, de akkor még gyakorolnom kell, sry^^

nem kell "szemtelennek" lenni, elég ha azt írod hogy tudjuk mi is, bocsánat de ezt a stílust utálom........

Bulykin
tényleg? aztaaXD

hy all nemtudom kinek fogható a comedy central nevü magyar nyelvû csatorna de ott adják a sorozatot minden hétköznap többször is, a leadott részeket ismétlik ha vki lemaradt volna....

kisdead99
google.com -> My Name Is Earl season 1 torrent

Helló! Valaki nem tudna linket adni, hogy honnan lehet letölteni az elsõ évadot?
tigeroo
jaj megjött az ügyeletes Úrifiú.
Sajnos ,vagy nem sajnos de ez van!Lehet hepciáskodni (amúgy én is tudtam, hogy 1napot késett az "úgymond" igért idõhöz képest ) de sokat senki se tud csinálni szóval amikor kész van annak kell örülni.

sweech
vagy megtanulsz angolul, vagy kussolsz és vársz.

Bandee1987
De, ez pofátlanság, mivel õ INGYEN csinálja ezt nekünk, semmi nem kötelezi arra, hogy csinálja, mégis megteszi. A legkevesebb az, hogy ha már szívességbõl megcsinálja, akkor megköszönjük, és nem kérdezünk rá ötször (max 1-szer), ráadásul nem felháborodva. Egyébként meg sztem elég gyorsan kész van a feliratokkal, ráadásul sokszor dupla feliratot rak fel, igy 40 perc earl jut hetente nekünk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bulykin
csinálta rendesen baszod, csak nem ez az élete hogy feliratokat fordít egész nap, érted? ha meg nem szeretsz heteket várni akkor ne nézz sorozatot...lol

Ez nem pofátlanság, egyszerûen csak nem szeretek heteket várni 20 percért, és ha vki vállalja h megcsinálja, akkor csinálja rendesen...ennyi..Egyébként meg köszi cassone, és bocs a zavargásért..
Bulykin
örülj h fordítja vki...

Bandee1987
A felirat kész, hosszupuskán fennvan!

Hatalmas köszönet a készítõknek: Cassone & magus -nak
<#worship><#worship><#worship>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
vegyél már vissza...
majd ha lesz idejük akkor elkészítik
ennyi
Mészy
23 részes

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Pipör
a Második évad hány részes? 20?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

sweech
csak te vagy türelmetlen. és még pofátlan is

Csak én vagyok türelmetlen? de már k...ra péntek van, és tegnapra ígértétek...Mi tart ennyi ideig??
cassoneitaly
Dolgozunk még rajta, csak most is sajna melóban vok, elszabadultam fél órára és egybül leültem csinálni...Sorry a késésért, de most összejöttek a dolgok.. Megteszek minden tõlem telhetõt, hogy elkészüljön még ma <#vigyor0>

Csütörtök van...kéne már az a felirat de nagyon:D
Köszi a gyors választ.

cassoneitaly
Hali, sûrû az élet errefelé <#kacsint>,de csütörtökre elkészülünk a 9-es,10-es résszel <#vigyor>
A 11 es a legjobb esetben vasárnap (angol felirat érkezésétõl függ), de max kedd...

Felirat mikorra várható?

desigo
jah,fõleg amikor meglátja Catalinát a kocsi elõtt :

-Õ már megvolt nekem.Nem a legjobb.
-Nem én, majom.

szakadtam :)))))
ikegami
Köszi. Ikegami -> Re: banner

Pipör
jah nekem is

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.