Yamaha YZF-R1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudná mondani, hogy a Yamahákon hol van az alvázszám?
Nekem konkrétan Yamaha FZR érdekelne, hogy hol találom!
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
practitioner of the forbidden arts of death
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
De nekem nem kéne, mert csak 5 percig tudnék vele "normálisan" menni .. Utánna eldurranna az agyam, azt nyél xDDD
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Trance&Friends nothing more..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.