Yamaha YZF-R1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

killecske
Helló
Valaki meg tudná mondani, hogy a Yamahákon hol van az alvázszám?
Nekem konkrétan Yamaha FZR érdekelne, hogy hol találom!

pzoli00
ez bizony igaz, R1 4EVER <#eljen>

GhostR1der
Írjam azt, hogy jó döntés??? Bármelyik évjárat jó döntés 😊)))

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

pzoli00
egy 2006-ost, vagy egy 07-est

GhostR1der
mikorit veszel?

pzoli00
nekem is nagy kedvencem az R1-es, volt is egy 2003-as évjáratú, de sajnos megkellett válnom tõle, viszont tavaszra jön az utánpótlás

Lehet beszélni róla az biztos!Hátha beirna még valaki.

GhostR1der
Kihalóban a topik? Big Bang, vagy valami, senki nem jár már ide? Pedig lene mit megvitatni

Frosty01
inkább valaki nyögje ki hamar hogy mennyibe fáj egy r1es aztán azt is hogy mennyibe fáj az r6os 😄

practitioner of the forbidden arts of death

pszihopata
Miben képesek?Dizájnban?Ez sportmotor,és nem terítõ!Vagy ti a kávézóig mennétek vele,pupos speedruhában!Mekkora zsír pöffeszkedve bámulni a frissen mosott r1-et!Beszélgessünk róla melyik szín áll jól neki!<#taps>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Nagyon szép a 2007es fejlesztés!már képesek versengeni az olasz motorokkal

Gigabyte 8VM800 LGA775 alaplap,1GB DDR2 zeppelin RAM 512 Mb DDR2 zeppelin RAM Nvidia Geforce 7600 GS 256Mb/128bit AGP,Intel Pentium D 2x3Ghz LGA 775,Maxtor 120 Gb & Maxtor 40 Gb Creative P5800 5.1

Speedbreaker
a kurva:

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
7500 km-nél nem tartana tovább egy hátsó gumi 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DJ Skyline
szép

RaST
NájszvánZ' xD
De nekem nem kéne, mert csak 5 percig tudnék vele "normálisan" menni .. Utánna eldurranna az agyam, azt nyél xDDD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

xotyi

Trance&Friends nothing more..

xotyi

xotyi

xotyi
számomra a legszebb motort.. <#eljen><#felkialtas>

OrioN the S
LIVE TO RIDE!!!!44 Amore motore <#vigyor3><#eljen><#wave>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Speedbreaker
próbálom <#idiota>

allock
nézd meg jobban 😄

#hhwnd

Speedbreaker
szerintem köze sincs hozzá. addig örülök míg nem hasonlít az r6-ra.

allock
megkapta az R6os fejidomot átszabva

#hhwnd

allock
tudtam h te nyitod 😄D

#hhwnd

gyönyörû

Speedbreaker
mond szépen: "gyönyörû" 😄

Doomista
<#eljen><#eljen> szerintem nagyon jó motor !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Speedbreaker
2007:

2006:

2005:

2004:

2003: