Csajozós/Pasizós dumák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-szia, mikor randizunk?
-szia, nekem ma este jó...
😄
fotográfik kolomp edisön :D
-minek, mit akarsz te tõõõlem?
-csak add meg a számod, majd ismerkedni szeretnék veled józanon, ami most nem megy, mert menni alig bírok
-lány 10 percig blablablablabla!
-csak a kibaszott telefonszáááámot kérek!
-így nem lehet odamenni egy lányhoz, meg különben is újabb 10 percig blablablabla!
-most akkor megadod a számod vagy elhúzzak?
-megadom tessék
óriási szerelem lett belõle
fotográfik kolomp edisön :D
hasznos😊
http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2693
http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2693
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Srác rámutatott a csajra, csinált egy ilyen grease-es mozdulatot, és az mondta, hogy 'Talán az álmaidból.'
A legszomorúbb, hogy a csaj nem hajtotta el, hanem még tetszett is neki. <#idiota>#idiota>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
De csak a te kedvedért mondok párat:
- Hééé, én is pont ezt a ruhát akartam ma felvenni!
- Szia! Tetszik a csizmád és bárhogy is alalkuljon a dolog, a csizmát nem veheted le.
- Szia, boldog szülinapot! Nem ma van? Nem baj, azért kapsz két puszit.
- Hey, high-five!
- Hey, de jól nézel ki! Tutira bejönnél nekem... ha nem lennék meleg.
- Félénk vagy? Már itt dumálok vagy 5 perce a barátaimmal és még nem jöttél ide köszönni.
Azért a csajok értékelik a kreativitást is(remélem)
Érdekel mennyire jönnek be a "minimal" szövegeid
Nem kell túlbonyolítani, pláne nem ilyen szarokat mondani, ami az AXE oldalán is van...
Nektek melyik a kedvencetek?
Ha már ez úgyis egy olyan fórum, mutassuk meg hogy kell ezt csinálni 😄
De biztos van jobb dolgod is, törõdj csak azzal.
További szép estét 😊
gurukkal lol
sose értettem h mit kéne tanulni a csajozáson, de mingyá beregelek h taníccs mester :C
am meg reklám, ban...
A kommunikáció 93%-a amúgy sem verbális, ezt már korábban kimutatták.
bõvebb info: www.pua.hu
A legnagyobb magyar csajozási fórum, közösség
Tele csajozási tanácsokkal, témákkal, gurukkal, már több mint 500 fõvel!
"Neked csak Bekéne Tóni." (Neked csak Bekéne tolnom.)
Ez vonatkozhat rám is.
Pl.:
1. Nem akarok veled járni, feleségül venni, neked csak Bekéne Tóni (a cerkámat) és már itt sem lennék.
2. Egyedül vagy a fürdõben. Belenézel a tükörbe tiszta borosta vagy. Megszólalsz: "Meg kellene borotválkozni!" Na ez kire vonatkozik? (Meg kellene borotválkoznom!)
<#zavart1>#zavart1> <#buck>#buck>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez már csak azért is gáz, mert a csaj mit toljon be? 😄 Amúgy tényleg jók, de õszintén szólva ezeket szerintem egy értelmes lány se honorálná 😊