Csajozós/Pasizós dumák

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROCKnROLLA
szép a szemed! megfoghatom?

MR ME
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

de a legnagyobb ez volt:
-szia, mikor randizunk?
-szia, nekem ma este jó...
😄

fotográfik kolomp edisön :D

-szia xy vagyok, hogy hívnak? add meg a számod
-minek, mit akarsz te tõõõlem?
-csak add meg a számod, majd ismerkedni szeretnék veled józanon, ami most nem megy, mert menni alig bírok
-lány 10 percig blablablablabla!
-csak a kibaszott telefonszáááámot kérek!
-így nem lehet odamenni egy lányhoz, meg különben is újabb 10 percig blablablabla!
-most akkor megadod a számod vagy elhúzzak?
-megadom tessék

óriási szerelem lett belõle

fotográfik kolomp edisön :D

ezt nézzétek meg,
hasznos😊

http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2693
Ezt nézzétek meg😊, hasznos lehet

http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2693
GyuriX2572
Olyan szép napunk van... nem dugunk?! 😄

Aquir
"Milyen szépen kombinálódtak a kromoszómáid..." 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Megosztjuk..😊 Ne vitatkozz már olyan hülyeség..
Ezen semmi meglepõ nincs, ez egy fantasztikus reakció erre a kérdésre, a greases mozdulattal pedig még vicces is.
bodesz
de az ilyenekhez nektek tényleg 1 rohadt topic kell hogy elolvassátok és megjegyezzétek a faszságokat?a faszság magától is jön csak hagyni kell h jöjjön 😄😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

dunga
Mondta haver, hogy volt egy szórakozóhelyen nem rég. Elég ittas volt, és a jegyszedõ csaj megkérdezte tõle, hogy ismeri-e valahonnan.
Srác rámutatott a csajra, csinált egy ilyen grease-es mozdulatot, és az mondta, hogy 'Talán az álmaidból.'
A legszomorúbb, hogy a csaj nem hajtotta el, hanem még tetszett is neki. <#idiota>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Ha ilyet mondasz nekik akkor nevetnek és aranyosnak találnak. Persze neked se komolyan kell ezt mondani és nem ezzel indítani.
A bannerban lévõ tuti, sajnálhatod, ha még nem próbáltad ki.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

bodesz
Mik ezek az olto szövegek omg.sztem senkise használja ezeket a való életben max az értelmes tanácsokat

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Aquir
#32 :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Willenbrock
Kõ kóla?<#vigyor4>

dunga
Epic!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

MR ME
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tomászító
Szia! A nõi nemnél jobban csak a nõi igent szeretem!<#hawaii>

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Leírhatnék ide 20 szöveget leszólításhoz, de semmi értelme, mert aki szar a nõknél, az a szövegekkel is szar lesz. Ezek nem mágikus pirulák, hogy lenyomja a csávó remegõ hangon és majd leteperi õt a csaj...
De csak a te kedvedért mondok párat:
- Hééé, én is pont ezt a ruhát akartam ma felvenni!
- Szia! Tetszik a csizmád és bárhogy is alalkuljon a dolog, a csizmát nem veheted le.
- Szia, boldog szülinapot! Nem ma van? Nem baj, azért kapsz két puszit.
- Hey, high-five!
- Hey, de jól nézel ki! Tutira bejönnél nekem... ha nem lennék meleg.
- Félénk vagy? Már itt dumálok vagy 5 perce a barátaimmal és még nem jöttél ide köszönni.
dunga
A banner a legmenõbb

A kreativitás nem is a bemagolásban van, hanem a saját szövegekben.
Nem a szövegen van a lényeg, hanem azon, hogy azt hogy mondod. Ráadásul semmi kreativitás nincs abban, hogy egy axe-s vackot lenyomsz, bemagolni bárki be tud szövegeket.
Hát te tényleg nem bonyolítod túl...
Azért a csajok értékelik a kreativitást is(remélem)
Érdekel mennyire jönnek be a "minimal" szövegeid
jhetedikj
Úristen mi ez a banner.<#wilting>

anno 1987

"Szia! Megetetszettél, muszáj volt megállítanom téged. XY vagyok."
Nem kell túlbonyolítani, pláne nem ilyen szarokat mondani, ami az AXE oldalán is van...
😄 hááát, attól függ h néz ki az aki mondja.. h mennyire megnyerõ a modora..😊😊😊 ilyesmik számítanak szerintem egy nõnél. ja és h ápolt legyen!!! legyen jó illata..😊
Ja az nem rossz, bár nemtom a valóságban mennyire mûködne 😄 A kedvencem a "Nem vagyok ismerõs errefelé, megmutatnád hol laksz?" xD
😄😄 úristen, ha vki nálam ezzel próbálkozna be, úgy képen törölném. viszont néztem az Axe oldalán egész aranyosak is vannak..😊
Nektek melyik a kedvencetek?
Hát, szóhoz sem jutok.

Aquir
lol azt hittem ez csajozó duma volt 😊

ne vedd személyeskedésnek de inkább passzolok😊

Amúgy nincs kedved beszélgetni? 😊
Ha már ez úgyis egy olyan fórum, mutassuk meg hogy kell ezt csinálni 😄

Semmi különös. Csak már hiányoztál XD
De biztos van jobb dolgod is, törõdj csak azzal.
További szép estét 😊

na mi az?😄

MR ME
pfff
gurukkal lol
sose értettem h mit kéne tanulni a csajozáson, de mingyá beregelek h taníccs mester :C
am meg reklám, ban...

Nem a dumák a lényeg, hanem hogy ki mondja és hogyan.

A kommunikáció 93%-a amúgy sem verbális, ezt már korábban kimutatták.

bõvebb info: www.pua.hu

A legnagyobb magyar csajozási fórum, közösség
Tele csajozási tanácsokkal, témákkal, gurukkal, már több mint 500 fõvel!
Stupid Peach nagyon eltûntél, hol vannak a jó tanácsok...

Jézusom, egy ilyen idétlen szövegen ennyit agyalni váá. Egyértelmû a jelentése, aki ezt nem érti, az menjen legózni.
Minden esetre a magyar nyelv egy érdekes nyelv.

Nem teljesen. Magyar nyelv szépségei. Én mondom a csajnak:
"Neked csak Bekéne Tóni." (Neked csak Bekéne tolnom.)

Ez vonatkozhat rám is.

Pl.:

1. Nem akarok veled járni, feleségül venni, neked csak Bekéne Tóni (a cerkámat) és már itt sem lennék.

2. Egyedül vagy a fürdõben. Belenézel a tükörbe tiszta borosta vagy. Megszólalsz: "Meg kellene borotválkozni!" Na ez kire vonatkozik? (Meg kellene borotválkoznom!)

<#zavart1> <#buck>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Grat. neked, egy zseni vagy. 😉

Hülye nem vagyok tudom mirõl szól...De ez így ebben a formában megfogalmazva értelmetlen..Ha a csaj mondaná ezt hogy "Neked csak Bekéne' Tóni!" akkor lenne helyes. Ezt így te mondod a csajnak, így ez a csajra vonatkozik hogy õ tolja be, ami persze hülyeség 😊
lacinkacinka89
Ember te mit kapsz? hehe Nem a csajnak kell betolnia, hanem neked a csajnak . Errõl szól ez a szöveg. 😄

Szerintem te ezt nem érted. 😊

-Szia! Bekéne Antal vagyok! De Neked csak Bekéne' Tóni!

Ez már csak azért is gáz, mert a csaj mit toljon be? 😄 Amúgy tényleg jók, de õszintén szólva ezeket szerintem egy értelmes lány se honorálná 😊
Viszont értelmes forum hozzá szólást sajnos nem tudok produkálni. 😞

Igen, valami olyasmi. Amúgy ez már majdnem olyan mint egy iszonyatosan lassú chat beszélgetés 😊

ez olyan mint a minona és anonim😄😄

Oldal 1 / 12Következő →