Csajozós/Pasizós dumák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akár még jól is jöhetsz még ki belõle!
is it okay if i think its lame to dance?
is it okay if i think its lame to dance?
-szia
-nagyon el lehetsz fáradva
-miért?
-mert egész éjjel a fejemben jártál
Fiú: Nem megyünk ki beszélgetni?
Lány : De esik az esõ!
Fiú : Nem baj majd a cipõmre térdelsz
😊))
Kicsit erõs, de akár hatásos is lehet:
"Úgy megbaszlak belém szeretsz"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
buliban elkezdtem egy csajjal beszélgetni, kicsit magától elszállt féle volt
majd egyszer csak jött egy kérdés:
- van kocsid?
- sajna nincs, hát neked van?
csaj kissé tágra nyílt szemekkel: - hátõõ nekem sincs
- kár, pedig haza vihettél volna...hozzátok 😄
erre csaj majdnem hátraszaltó <#eplus2>#eplus2>
végülis nem lett belõle semmi, de ezután a "fordulat" után már kicsit felszabadúltabb volt a beszélgetés 😊
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
na igen...
Rachel 😄
'Egyszer bejártam Dél-Európát egy hátizsákkal.'
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Srác: Szia
Csaj: Szia
Srác: Dugunk?
Csaj: Dehát nem is ismerjük egymást elöbb beszélgessünk!
Srác: Ok. Tudsz zongorázni?
Csaj: Nem
Srác: Ok. Dugunk?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
-Szia, nem ismersz meg?
-Nem.
-Na, majd megismersz.....
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pár évvel ezelõtt épp friss gólyaként utaztam haza felé az új iskolám gólyatáborából, amikor az egyik vasútállomáson, ahol átszállásra vártam egy srác megszólított:
Õ: "Szia."
Én furcsán néztem rá..
Õ: "Nem ismersz meg?"
Én: "Nem." - eszembe jutott lehet hogy a táborban találkoztunk..!?
Õ: "Én sem, de ha most megismerkedünk, akkor legközelebb már megismerjük egymást!"
Én pfff...
Szóval vannak furcsa csajozós dumák, az biztos. 😄
Weboldal: Szerezd meg a nőt! http://szerezdmeganot.com
-Ha ilyen melleim lennének egész nap nyalogatnám magam! (Al Bundy)
A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Helló lenne egy intim kérdésem...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....