Ózdi sport
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....
ehhez a topichoz nincs hozzáfûzni valóm, de mást nem találtam a Futsal csapathoz köthetõen....:(
ehhez a topichoz nincs hozzáfûzni valóm, de mást nem találtam a Futsal csapathoz köthetõen....:(
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
azt hittem h normálisan meg lehet vitatni itt az ózdi sportot, pl. az NB II-es futsal csapat 3-4. helyen áll a bajnokságban, stb.
mindegy
mindegy
Hajrá Magyarország!
Ez nem abba a "Mónika-show"-ban volt? <#idiota>#idiota> onnan ismerõs a sintér szó :D
ózdon játszd meg a hülyét a sintereknél xDD
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
lol:DDDDD
ózdon tudok még jó sportot.... 1500 m síkfutás váltott oldali hátranézéssel hogy üldöznek-e még a cigók <#banplz>#banplz>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ismeri valaki azt a sportot,amikor a nõk kosaraztak de nem rendes kosra,hanem palánk nélkül oszlop+gyûrû volt,és nem volt meg a rakéta,sem a 3as félkör,csak egy félkör volt,és úgy vettem észre ha belépnek a félkörbe akkor mindenki "lefagy" és el kell dobni a labdát
Hurrá!!
Ózdi Városi Futsal SE- Real Madrid 0-42 (0-21)
<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Ózdi Városi Futsal SE- Real Madrid 0-42 (0-21)
<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
jó
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Itt beszélhetjük ki az ÓFC, a Hódoscsépány, és az Ózdi Városi Futsal SE mérkõzéseit, eredményeit.
Hajrá Magyarország!