Nyitott szemmel alvás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Télleg, volt egy olyan álmom, hogy egy csajjal lettem volna. Meg volt beszélve, elmegyek hozzá meg minden. Aztán felébredtem. WÁÁÁ. Szörnyû kellemetlen érzés volt.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nah én boldogan leszaladok a garázsba és! ...a biciklim ott állt... 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Egyszerû. Mindenki, aki rájön, hogy tudatosan álmodik, vegyen elõ a zsebébõl egy Piros Mogyis csokit és egye meg. Kivéve, ha épp fürdõruhában áll az Adria partján. Akkor meg hívjon meg minket<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
100#: Ismeritak a Brainac c. mûsort? Na abban szoktak ilyen kérdéseket feltenni. Egyébként nemtom, aki nem született vak és emlékszik a színekre, az biztos lát éjszaka. De aki úgy született, szvsz nem lát semmit álmában sem, hanem csak érez.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
kellkell 😄
kitapasztaljuk hogy kell ezt a dolgot csinálni?
msn?
Fordulj orvoshoz!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sok esetben nagyon félelmetes hallucináció is van, szerencsére velem még nem volt.
Szóval durva.
A tünetek, amik lehetnek:
-Bénaság
-Látás(látod ami körülötted van)
-Nyomás érzése a hason
-Hallucináció
-Félelmetes lény hallucinálása
-Zúgó hang a fülben, ha mozogni próbálsz erõsebb
-Óriási félelem
Amik velem voltak:
-Bénaság
-Látás
-Zúgó hang
Szóval úgy tûnik a durva dolgok szerencsére nem voltak velem.
A félelem állítólag a legtöbbször elõfordul, de én nem éreztem igazi(félek valamitõl) félelmet, hanem csak "baj van és azonnal tenni kéne valamit" félelmet éreztem, amit például (persze sokkal gyengébben) augusztus 20-án is éreztem, amikor a vihar volt, és mi ott voltunk.
Itt egy leírás, egyébként ezen az oldalon van sok alvásparalízissel foglakozó írás: http://www.crescendo.hu/2006/09/30/lelancolt-tudatossag
Velem már több mint 1 éve volt utoljára, azóta nem, remélem nem is lesz ezek után, hogy megtudtam, hogy ami velem volt, annál sokkal durvább is lehet.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
halálra itta magát....komoly...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nyitott szemmel alvás? hmm... asszem ez a topic cim! Wow hisz én adtam neki!
Deh akkor mé az alkoholrol, meg h ki marad fennrol beszelunk? nem hiszem h sokunkat ( 😄DDD ) érdekli h ki hogyan alszik nyitott szemmel alkohol hatása alatt, gondoljátok h suliba nem egy rekesz apszintal járkálok...