Roncsderbi show
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flatout live?:)) jó a graf <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
igen olvastam hogy augusztus 5.-én és 6.-án volt <#idiota>#idiota>
hát arról sikeresen lekéstem<#hehe>#hehe>
hát arról sikeresen lekéstem<#hehe>#hehe>
Veresegyházán is van minden évben, az idein voltam is kinn. Rohadtjó volt, pláne a trabi kategória. Nagyon zúztak benne :)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ha jól emlékszem,roncsderby europa kupa minden évben Van Hatvanban.Ha nemis eur kupa de roncsderby az mindig van.
EZ A SOROZAT GECI JO LEHET sry caps amugy ez is sztem ojan hogy ok teszik ossze a kocsit ahogy lattam
monster truckos az, mikor jipre jó nagy kerekeket, oszt átmegy néhány roncskocsin, emberek hûháznak, oszt csõ..... volt szerencsém lenni egy ilyenen:) monjduk faca;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Magyarországon is szoktak néha bemutatót tartani, egy kis társaság, autós mutatványokat csinálnak, egyszer voltam is, két keréken kanyarodtak, tûzkarika, stb...
láttam monster truckos plakátot is a nyáron, arra kíváncsi lennék hogy az milyen lehet...
De akármilyen film is érdekelne ebben a témában, találtam egy "Carpocalypse - Civil War" nevû agresszív amerikai TV sorozatot és nem tûnt rossznak, nem tud valaki errõl még valamit?
Ilyen baromságok vannak benne mint pl. lakókocsival, iskolabusszal versenyezni stb...<#idiota>#idiota> nemrég a fókuszban vagy aktívban láttam hogy magyarországon is rendeztek ilyen lakókocsi-derbit. Látta valaki?
Valaki ismer még ehhez hasonló rendezvényt, tv sorozatot, filmet?
láttam monster truckos plakátot is a nyáron, arra kíváncsi lennék hogy az milyen lehet...
De akármilyen film is érdekelne ebben a témában, találtam egy "Carpocalypse - Civil War" nevû agresszív amerikai TV sorozatot
Ilyen baromságok vannak benne mint pl. lakókocsival, iskolabusszal versenyezni stb...<#idiota>#idiota> nemrég a fókuszban vagy aktívban láttam hogy magyarországon is rendeztek ilyen lakókocsi-derbit. Látta valaki?
Valaki ismer még ehhez hasonló rendezvényt, tv sorozatot, filmet?