Péntek 13 - babonás nap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
áááá, én szabin vagyok xD

Mi az a windows?

Brigicsaj
alszok 6ig...😄 aztán megyek a II. kerületbe.....xDDD

xD

Schwarz
alszok délig, majd mék a szervízbe a kocsimér

Mi az a windows?

Brigicsaj
Jájj öcsémnek is mázlija volt, mert õ május 13-án született, csak nem pénteken hanem csütörtökön...😛😄DD

xD

Boldog szülinapot elõre is!<#eljen> Amúgy meg ez tényleg picit szívás, hogy pont péntek 13. Sajnáljalak, vagy ne? :S Mármint téged zavar ez, vagy nem?<#hehe> De legalább biztosra tudhatod, hogy egy jó dolog biztos történik veled pénteken<#eljen><#hawaii>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy
pénteken leszek 20 😄DDDDDSSSASDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Miért? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akyyy
majd figyeljétek a szüinaposokat<#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ja, akkor hagyjuk, nem faggatlak. Csak gondoltam megkérdezem, de akkor hagyjuk. Azért kitartás hozzá<#wink>.

Mincsi
<#shakehead>

Rush!

Brigicsaj
hááát....nem biztos hogy akarok róla beszélni...:SSS
de félek nagyon....nagyon szar lesz! 😞(((((((((((((((((

xD

Ok, akkor majd msn- megérdeklõdöm, de most épp géjmelek.

Brigicsaj
nincs.....😞 most tudtam meg....szar lesz....😞( de inkább nem közlöm nyílvános helyen....😞

xD

Sok sikert hozzá<#wink>.

Brigicsaj
hát közeleg a nap.....mármint a péntek 13...:S Remélem én most kimaradok a szerencsétlenségbõl...😄D

xD

Visszatértem!<#eljen><#hawaii>

El is durrant már neki, hogy nem ír?<#idiota><#hehe>
Shwarz az kérlek szépen nem elõjel, köztudott, hogy ez még egy héttel ezelõtt volt, tehát logikai úton levezetve péntek 13. ilyenkor még labdába sem rúghatna. Ám, ha ezt a logikai utat nem nézzük, akkor vélhetõen lehet ,hogy igazad van, bár kitudja mekkora a hatásköre péntek 13.-nak.

Brigicsaj
el fog durrani az ered, és fájni fog mint a rohadás én már jártam úgy, vagyhogy nem találták az eret és össze vissza szurkáltak...:S:S és akkor még csak nem is volt péntek 13.-a....:S😞

xD

berlinboy6329
T-k! 😊

jövõhéten péntek 13!! 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

R0sc0
vérvételre megyek április 13.án, 13 órára...
ez a szopás nem?

Brigicsaj
xDDD

xD

Schwarz
itt vannak az elõjelei, máris ki vagy tiltva 😄

Mi az a windows?

Sok sikert, remélem nem leszel tök utolsó pl. 13-dika miatt. Az eléggé szar lenne.

Nekem számtech versenyem lesz most 2007 április 13-án, pénteken.. <#vigyor2>

Ja, kövi hét, vagy az azután, nem tudom pontosan.

Mincsi
mikor? most áprilisban? :o

Rush!

Csak mondom, hogy készüljetek fel rá 😛. Kitudja milyen lesz ez is.

PJack
és?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Hamarosan jön ismét a babonás nap<#ravasz1>.

akkor nem is volt rémes a nap

sharamboy18
áááhhh....már megbeszéltem vele<#law>
csak meg kellett ígérnem hogy soha többet nem kések<#szomoru1>

I LOVE DEEP

akkor stabil egy kapcsolat lehetett...

sharamboy18
mondjuk ez nem az elsõ<#eplus2>

I LOVE DEEP

sharamboy18
nekem nem volt olyan rózsás....kidobott a barátnõm azért mert késtem egy találkozórol kemény 10 percet<#duhos2>

I LOVE DEEP

Addig boldog és békés élete lesz mindenkinek és nyer rakat lottót, elõléptetik, jó jegyeket kap, barátnõje/pasija lesz (értelemszerûen nemtõl függõen olvassátok ezt<#idiota><#hehe>)...<#hehe>

Maco13
a világvége elmaradt, legközelebb áprilisban lesz péntek 13. <#alien>
Schwarz
szóval részemrõl szuper volt a pénteki nap (meg az egész hétvége), igaz a lottón nem nyertem, de nekem az péntek 13 nélkül is megy 😉

Mi az a windows?

Gondoltam, hogy nem akartál és nem is sikerült<#hehe>. Meg volt már sajnos 3 éve is egy, de az is kisebb forma és sikerült megúsznom nagy fájdalmak nélkül. Persze szét zúzták, de kértem, hogy altassanak el. Szal vagy ez lesz most is, vagy gyógyszerekkel megpróbálom "kicsorgatni" magamból. Most ezen vagyok. Úgyhogy ezért nem nagyon írom péntek 13 számlájára a vesekövet, mert edddig nem volt vele nagy bajom.

Gorbesz
en M.O egyik legnagyobb netszolgaltatjonala melozok, es szinte minden regisztracios rendszer megallt 😊 LOL

Spiral Zone fan

Rage47
hát, hidd el a vesekõ nem kis dolog. bár neked kicsi van... a tesom rohadt sokat szenvedett vele. de nem akarlak megijeszteni vagy ilyesmi xD
berlinboy6329
Tök jó volt a mai napom.Kaptam 1 4 est meg 1 3-ast.K. annyát! ..|..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nekem eddig jó volt a napom. Kiderült ugyan tegnap, hogy vesekövem van1pici, kaptam rá gyógyszert, oszt most itthon dekkolok és Madden NFL 07-be sikerült egy jó HB posztot összehoznom. Olyannyira jó, hogy 90-s overall-ja van<#eljen>. Netezgetek, dumcsizok másokkal, szal nálam se ütött be a villám, hogy péntek 13 van<#hehe>.

Rage47
én is lekopogom.... 😊
angol szódogám 4-es lett + kaptam 1 5-st mert mondtam h van nyelvvizsgám😄, pedig 1 árva szót nem tanultam rá, mert matek tz-t, és magyar tz-t irtunk aznap:p
<#hehe>. Akkor máris jó a napod<#eljen>. Amúgy én se akarnék olyannal fogat mosni<#idiota><#hehe>

xy21
Velem se történt eddig semmi különös.
Csak annyi hogy a töri témazáróm 4-es lett😄pedig semmit nem tanultam rá.Remélem a napom hátralévõ részében is minden íjen jól alakul.

Aquir
Én is csak annyit csinálok hogy ránézek az órára "Jé, péntek 13" azt annyi =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

David01
Eddig nekem minden jól alakult. Nem irtuk meg az irodalom dogát. Nem feleltem semmibõl sõt még tesirõl is sikerült ellógnom hogy tudjak ide irni 😊

Juj, már elõre rettegek, hogy milyen szõrnyûség fog velem ma történni.<#vigyor2><#crazya><#buck><#vigyor4>

éncse 😊

rágógumi
nemvagyok babonás..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

És az én drága anyucikám megengedte hogy ma itthon maradjak. Nem péntek 13. miatt, hanem a gólyaavatás miatt 😄 Nem akarok lehugyozott fogkefével fogatmosni 😄