Ismerd fel a dal címét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kisördögték
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
persze h yo<#ravasz1>#ravasz1>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
linkkin park - one step closer to the end
papa roach - last resort
crazy town - butterfly
ezt a bólinbólint nem ismerem meg a rappet
off: ha ilyen zenét hallgatsz , jó arc lehetsz 😊
Itt a mix, bár sztem pár ember ismeri így összetéve:
szedjétek
- belépsz felhasználóként a rendszerbe majd bal menün mp3
- kiválasztod a zenét és amikor már szól => jobb gomb forrás
- ott rákeresel a .mp3 kifejezésre és név nélkül megkapod az URL-t
pörögjön a topic, tessék kitalálni és linkelni! <#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1><#vigyor5>#vigyor5><#alien2>#alien2>
pls no off
Winamp ezt irja....😄
de neked már egybõl be kell szólni a másiknak😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
magyarok vagyunk basszameg! ismerd fel a dalt, vagy mondd meg a dal címét!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ugye azt a 12 órát csak elírtad?😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mármint nem tölt be semmit, IE se... nemtom leszedni igy 😛
szrk; sok az a 20-30 mp is ám 😛
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
+fav
Kuss!-magyarázta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
2. Papa Roach - Blood Brothers
3. Linkin Park - By Myself