Hitelátvállalás - Eladás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a merkantil banknál a 4 jegyû titkos kód és a 4 jegyû szerzõdéskód?
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
Kicsit OFF a téma, szal boccs. A problémám a következõ:
Van egy Lada apám nevén amit el akartunk adni. Pont nem voltam otthon, jött egy vevõ, aki finoman fogalmazva "afro-magyar". Apám sajnos nagyon trehány módon kezelte az üzletkötést, belement, hogy a szerzõdést majd megírják késõbb, stb. Visszajött a vevõ, hogy neki most aztán nincs pénze átiratni, eggyezünk bele, hogy õ csak az üzembentartója lesz a jármûnek. Állítása szerint õt terheli majd a kötelezõ+a súlyadó is, bármi probléma esetén õt veszik elõ. Ugyanígy üzemeltet egy kistehert is már évek óta.
Belemenjek hogy õ legyen az üzembentartó, vagy van ebben valami kiskapu? Szal ráfaraghatok?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
név+lakcím+szig. szám amit minimum fel kell jegyezni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
életbevágó!
elõre is köszi
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
lehet
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
két nagyon fontos kérdésem lenne, sürgõsen kéne a válasz!
1. autó esetében adás-vételi hány példányos?
2. rokon lehet-e tanú?
Choke off
ezt vagy titkolja a majom, vagy nem is jutott el a tudatáig...
Choke off
hazudik...
ez nem könyvtári könyv, hogy "kihozzuk" és ha nem jó "visszaadjuk"...
Choke off
plussz továbbadja a bank nyomott áron a verdát valahova... na az innen befolyt összeg és a fennálló tartozásod közötti lóvé is téged terhel...
30napon belül egy összegben...
Choke off
megint mondom: hitelÁTVÁLLALÁS nem létetik itthon, de nem is baj...
Az, hogy nincs hitelátvállalás, az nem igazán fedi a valóságot, az már más kérdés mennyire rugalmasak a bankok e téren...
Általában kell menkáltatói, kezes, és nekem még egyszer sem sikerült a kondíciókon változtatni, tehát ugyannyi ideig kell fizetni a részleteket, mint az elõzõ gazdájának...
Én már a második motoromat veszem így, és már adtam is el így...
Vki segitsen pls!
Mivel ismerve az irodai dolgozókat, nagyívbõl ... az emberre (tisztelet a kivételnek), ezért ilyen kérdéseket, inkább ismerõsön keresztül érdemes intézni!
Ennyi ötletem van csak!<#vigyor5>#vigyor5>
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ha megvan a tulaj, elvileg(!!!) a városházán nyilvántartják azt, hogy kié az autó!
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Aztán úgy maradt, semmi nem lett, rendesen fizettem a havi 20.000ft-ot teljesen idén ápr.-ig, és azt csináltam, hogy felhívtam a bankot, elmondtam, hogy a kocsi K.O., szeretném ha csinálnánk valamit, mert a "munkahelyem is megszünt", és nem tudom fizetni tovább!
Osztottak szoroztak, erre a válasz az volt, hogy kijött egy "kisebb" összeg, megszünt a zaklatás a bankkártyámon a havi dij miatt, és fizessem be, mert elverik a fenekem!
Én azóta nem fizettem egy ft-ot sem, csak azt várom, hogy vigyék el a roncsot, mert az egyik ismerõsöm udvarán díszeleg, és kicsit jól mutat...
Azóta feketelistán vagyok, de engem nem érdekel, mert még a M.ország közelében sem vagyok, és a feketelista nem megy nemzetközi "dologba", de itt még hitelt is vehetnék fel...
Ezen a kis banki hitel, meg az én kis hülyeségem, hogy aláírtam a papirt, ...se autó,buktam 700.000ft-ot + black list...<#hawaii>#hawaii>
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
egybként nem megfogadandó tanácsnak írtam, csak olyan minden kötél szakad esetre ... nagyon végszükség.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
viszont 5évig egy dvd lejátszót sem fogsz venni hitelre, hacsak nem fizeted ki a tartozásod és kerülsz át passzív státuszba...
de ezzel a bárlistával jobb nem játszani...
De ha hivatalos munkád van, asszem az bukós...asszem levonogathatják!De ezután járj utána!
Igen, erre már én is gondoltam, amikor kerestem a "minden rosszbn van valami jó" érveket.😊
Ha bukod is a 3 kilót, felteheted a kérdést, hogy hol bérelsz egy autót 1 évig ennyiért?<#rolleyes>#rolleyes>
Vagy más nem valaki ügyvéd ilyesmi, aki meg is érti, mi van a szerzõdésbe írva, elmagyarázza neked, így legalább tudni fogod a jogaidat, meg a lehetõségeidet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"