Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dexter meghal, Harrison felnõ és Deb -nek kell kordában tartania mert õ is gyilkolászósdit akar "játszani" 😊
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
egyik szemem sír a másik nevet.
egyrészt örülök,hogy így legalább egy korrekt befejezést kapunk és nem holmi összerámolt valamit, esetleg nem nyújták el átgondolatlan, unalmas történettel még 1-2 évadig. a másik meg sír mert ezek után nincs,hogy jön a következõ évad....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

heeheee<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#banplz>#banplz>
"The trees move. Do you not see it?"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
köv. hszban a válasz 😄 értelmezd mirõl beszélek és mire válaszoltam.
mint írtam ha csak engem zavar akkor az én kedvemért ne írjátok spoilerbe, azt hittem mást is zavar.
pl. volt itt egy emberke aki az évad közben írta meg,hogy hannah hanyadik részig fog játszani és azt is sok ember zokon vette mert így tudta ,hogy x -edik részben valami úton módon kiírják. Ezek szerint most csak engem zavert picit , de mondom ezzel nem akarok vitát nyitni csupán leírtam mi a problémám s ha csak engem zavar akkor inkább nem szóltam semmit 😉
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
(én pl le voltam maradva 4.5 résszel, addig be sem jöttem ide amíg nem néztem végig).
én kb. örülnék ha majd a sorozat közben lepõdnék meg 1-2 szereplõ visszatérésén.
szal csak ennyit,hogy
várható szereplõk akik távoznak / érkeznek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dexter távozik az s10e05ben
Hannah visszatér a s10e06ban...stb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://www.imdb.com/title/tt2577702/
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
vége az évadnak akkor sikerült túltenni magam rajta, ha megnézek egy kis dexter összeállítást akkor megint elõjön belõlem az mikor nagyon várom a következõ évadot 😄 szóval csak rossz...
én se nézek és nem is olvasok semmit addig , jön az évad akkor lehet izgulni , hogy mikor ki és miért..stb
:) Semmi okosság :P