Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
erre jön Deb és simán lelövi LaGuertát? durván 1 évadnyi rész alatt adagolták be nekünk, hogy szerelmes Dexterbe, ami szerintem elég rövid idõ ahhoz, hogy ezt csak így simán el lehessen nézni...
ugyanezt csinálják a Breaking Bad -ben Walterrel, eleinte kedveled még akkor is ha methfõzõ és drog dealer, de aztán olyan dolgokat csináltatnak vele amin komolyan el kell gondolkodnod, hogy most befér abba a kategóriába ahol még azt mondod, hogy oké, gonosz ember, de EMBERI és ezért együtt érzek a sorsával és nem akarom hogy elkapják/meghaljon
ha ezt a sorozatot happy end -el zárják akkor rohadt morcos leszek, már így is kezdik elszarni, bár azért a dráma az most megvan, az tény, még ha elég "olcsó" és kiszámítható húzást is követtek el az írók (már a rész felénél sejtettem, hogy Deb fogja megölni LaGuertát)
ja és még valami... annyira jó volt látni egy-két Doakes -os jelenetet... mennyire hiányzik az a karakter! már miatta is pikkelnünk kéne Dexterre, bár nem õ ölte meg de miatta halt meg
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja,és ha lesz nézettség,és még valami a tarsolyban,remélem az írók elõhúzzák,és nem a 8. lesz az utolsó évad,mivel megint csak azt kell mondanom,hogy nagyon szeretem ez a sorozatot. 😛
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintem egyértelmû, nem a világ nagy felfedezése.
Kumiho #2179
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szóval egy b+-t elmondtam amikor dex rájött,hogy LaGuerta felültette...
viszont nem tudom hova tenni ezt a Hannah-t feladom részt. azt nem értem abban,hogy Hannah-t mi tartja vissza attól,hogy ne adja fel dextert?
no amint lesz felirat jöhet az utolsó rész!
kíváncsi leszek mi lesz az elmenekült fószerral 😄 viszont durva,hogy még "nyugodtan" tudott dex. egy szelet sütit beverni mikor éjjel elszökött a tag akit le akart ölni 😄 😄
kiváncsi vagyok h rendezték le a helyszínt a konténerbe,mert debra fegyverével lõtték le..azt simán kinyomozzák..
Hiszen már a legelsõ évadban szó esett Dexter hátterérõl, többszöri flashbackek a gyerekkorába, még a mostani évadban is, amikor Debrától elvették a kiskutyát. 😄
"need"-nek nevezi végig, szükséglet, mint az evés, ami nélkül nem tud élni, de ezt az egész sorozat alatt tudtuk, most csak adtak neki egy másik keretet, viszont szerintem semmi meglepõ vagy újdonság nem volt abban, hogy dexter szívesen öl.
dexter azt mondta, hogy hannah az egyetlen a világon, aki úgy fogadja el, ahogy, tulajdonképp most már debra is ezen a szinten tart, és kicsit többet tett érte, mint bárki más.
Kumiho #2179
Regards,
"Hannah apja: Oh please, you don't have to do this.
Dexter: That's what I'm realizing. I don't have to. But I want to."
Pont azért mert eddig mindig úgy jött elõ a gyilkosság mint egy szükséglet, mintha drogos lenne, az évad elején errõl próbálta leszoktatni Deb, ami nem sikerült, szóval azt azért nem mondanám, hogy eddig tudatosan szórakozásból gyilkolászott, arra volt ott a Dark Passenger.
...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Quinn egy roncs.
Masuka meg Masuka. 😄
Szerelmi háromszög nem lesz, arra ott a Vámpírnaplók.
Kumiho #2179
Hannah szökése nekem se volt tiszta, túl egyszerûen ment.
Remélem, a következõ évadra ezt a szálat már nem akarják visszahozni, elég volt ez így.
Az nagyon tetszett még, amikor találgatta Dexter, hogy most akkor Deb micsoda. Debra karaktere egyre fantasztikusabb, ahogy telnek az évadok, részek.
Zseniális volt a lezárás is.
Mondjuk meglepõdnék, ha LaGuerta halálába beletörõdne a rendõrség, fõleg az elõzmények miatt is, milyen érdekes, hogy abban a bizonyos konténerben történt, és pont Estradaval végeztek egymással.
Lesz bõven következõ évadra, az tuti.
+Yvonne smink nélkül fergeteges 😄 Illetve az alapvetõ filmes smink itt is rajta volt persze. Visszaszívom, amikor azt mondtam, a ME-ben szörnyû 😛
Kumiho #2179
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
...
Kumiho #2179
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
csak mert a múlt hetit sikerült nem megnéznem így jó lenne tudnom melyik kettõt kell leszednem 😄 gondolom a 11 és 12. mivel 12 részes az évad! szal ha tévedek szóljatok !
- What the hell is that?
- Estrada. <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Az a LaGuerta féle csapda olyan egyértelmû volt,hogy még én is rájöttem. XD
A Debrás szintúgy,egy szerelmes,féltékeny,lelkileg egy 10 éves kislány szintjén lévõ rendõr,el akarja venni egy gyilkostól a "játékát"...ugyan,Dexter ezt nem vehette be,jó mondjuk ez így túl egyszerû,lehet lesz még valami a háttérben,kíváncsi vagyok nagyon...
A nézettségen nem lepõdöm meg,pl én nem tudom utoljára mikor vártam az évadzárót ennyire,lehet még soha.
Álltalában mindig csak rohadt nagyokat hokkentem az utolsó 10 percen. XD
Ui.:Azért remélem Dexter nem bukik ilyen pitiáner módon,oké hogy hibázgatott,(kezdett érzõ lénnyé válni,megtudták csomóan hogy gyilkos,nem követte a szabályokat,stb...)ami nyilván a gyilkolászás rovására ment,de hogy pár hülye csajszi miatt bukjon,azért az csúnya lenne. XD
Ui2:A trailerben a "Surprise Madafaka"kemény volt. XD
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Majd úgyis kiderül, mert ha a fináléban nem, akkor kitépem az összes hajam..
Hétfõig úgyis csak találgatásokkal tölthetjük meg a topicot, és nagyon remélem, hogy valami orbitális bummal készülnek az évadzáróra. 😄
Kumiho #2179
a sztori amit meg leírtam a spoilerben ugyanannyira valószínû mint bármelyik másik 😊
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Why so serious?
elõzetes spoiler kicsit:
Kumiho #2179
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én csak azt mondtam, hogy valamiért nagyon szeretnétek hinni Hannah ártatlanságában. (Ami abszolút fals, Hannah közel sem ártatlan, alább MrAndree tökéletesen jellemezte õt egyébként 😄)
És még mindig #4646, elég sok észérv alátámasztja Debra ártatlanságát.
Egyszerûen nem olyan idióta, hogy kinyírja saját magát.
Az emberek pedig egy drogtúladagolás okozta autóbalesetbe általában belehalnak.
És még egyszer, eredetileg úgy volt, hogy Arlene FELADJA Hannaht, Debra ép hozzá tartott, nem utasította még vissza.
Hétfõn amúgy is megtudjuk, alig várom. 😄
És megint csak nem bántásból, de azért tudhatsz valamit, hogy a sok epilepsziát okozó képmaszlagból, amik az elõzetesben felvillannak, egy ilyen remek sztorit össze tudtál ollózni, le a kalappal. 😄
Kumiho #2179
de azért köszönjük szépen, mi átlagon aluli IQ -s fórulakók, hogy a Debrás elmélet "kaphat" egy esélyt 😊 nagylelkûséged túlzó 😛
Bazinga!
Why so serious?
Vagy Hannaht háttérbe tennék, de nem kell eltüntetni szerintem...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Dexter egyedül dolgozik, micsoda borzasztó rossz húzás is lenne, ha együtt "dolgoznának". Teljesen különbözõ a két identitás.
Te se szoktál visszaolvasni, logikátlan az a feltevés, hogy Debra tette volna ( #4646 ), de oké, kaphat egy hangyapukinyi esélyt itt párak kedvéért. : D
Kumiho #2179
Nem is lenne logikátlan amilyen instabil állapotban van mostanság, és egyszerüen annyira a fejébe vette, hogy elrendezi Hannaht, hogy képes lenne kb bármire.
Amúgy meg nem értem miért szidja mindenki a szöszit, én nagyon megkedveltem, ebbõl sokkal többet ki lehetne hozni, ha a jövõben Dexterrel ketten intéznének el pár szemétládát! 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
És nem azt mondtam, hogy nem lehetséges, hanem, hogy az inkább valószínûbb, hogy a pszichopata, élelmes Hannah intézkedett, nem pedig Debra kattant be ilyen szinten. Meg ahogy lentebb említették, nem akkora idióta, hogy kocsiba üljön bedrogozva, igazából csak makkja volt, hogy túlélte.
Az meg, hogy Hannah nem hibázik, a "mérgezés"-ben nem is hibázott, de a baleset kimenetelét már õ se befolyásolhatja, nem mindenható. Nyilván arra számított, hogy egy volán mögött bekábult illetõ nem éli túl az utazást.
Ráadásul pont Arlene felé tartott Debra, kicsit se gyanús.
Debrának nem kellett volna egyébként se ilyen aljas módszerhez folyamodnia midnaddig, amíg Arlene NEM-et nem mond neki, de még csak útban volt felé, és akár fel is adhatta volna a kis barátnõjét, Hannát.
Nos, akkor hogy is van ez kérem? 😄
Akármennyire szeretnétek azt hinni, Debra volt, én 1% esélyt adnék max rá, a maradék 99% Debra ártatlanságáé.
Kumiho #2179