Szex problémák stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy felvagyok fázva jóideje, kb. 2 hónapja... muter aztmondta lehet azért..mostmár melegebben fogok öltözni😄
de volt már olyan hogy behintõporoztam utána csúnyán bevolt pirosodva napokig és alig volt erekció...na azis elmúlt pár nap után😄
és néha az alhasnál is jelentkezik ezzel együtt ez a fura érzés
olyan mint amikor tökönrúgnak labdával és fáj az egész berendezésed, meg szúr ha hozzá érsz.
namost nekem csak az utóbbi van most. nemtudom hogy a nadrád dörzsölte-e ki vagy valami (fitymaszûkületem volt kiskoromban szal)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Én akkor is szoktam égetni, ha egyedül vagyok, szeretem a fényét és az illatát. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A ffi között is vagyunk páran, akik nem elsietni akarják a dolgot, hanem élvezni az oda vezetõ utat is, és azoknak a hangulatát.
GW: Dor Von Hun [HD]
Viszont a szellõztetésre közbe érdemes figyelni, mert elvonja az oxigént és amellett h megfájdul a fej, még el is álmosodtok. 😊
GW: Dor Von Hun [HD]
Allergiás vagy a faggyúra?😄😄😄
Szerintem meg akár mikor lehet gyújtani gyertyát....Pl:vacsora közben, vagy filmezés közben, vagy a legjobb az ágyon gyertyafénynél beszélgetni komoly dolgokról... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling>
Biztos nem én vagyok az egyedüli lány aki ehhez így viszonyul. Valamint z a gyertyagyújtás olyan szertartás amibõl egyenesen következik h szexet akar a másik fél ami szerintem megintcsak gáz mert elvész a spontaneitás. Sztem kb mintha azt mondanád vetkõzz gyorsan bébi bevetésre kész vagyok...Bár van akinek ez is bejön.
Na szép kis okfejtésmvolt megint.
Szép éjszakát mindenkinek<#puszi>#puszi>
Szerencsésebbek töfitöfire fel!
A masszázs tényleg nem rossz.
A másik lehetõség pedig az, hogy már ott akarod hagyni azt a kapcsolatot és így reagál a tested a dologra. És én inkább az utóbbira gondolok, mivel írtad, hogy régen nem volt gáz...
Másik meg hogy érzékiség vs adjáneki. Teljesen hangulatfüggõ és szerintem mindkettõre szükség van.
Megoldódik vele néhány ruhadarab eltávolítása és persze kellemesen feloldódtok. Ha van valami halk zene az is jó de mire szexre kerül a sor szerintem mindenképpen érdemes kikapcsolni.
Nekem bejön egy pohárka ital is de embere válogatja.
A megimsmerésrõl szerintem: egy bölcs ismerõsöm mondta, hogy ha szerelmes egy lányba nem lesz olyan jó a szex, mert ahhoz egy kicsit "állatnak" kell lenni.
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
nehéz rájönni, hogy ki mit szeret
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szal, akkor szerintetek mit kell, érdemes csinálni, hogy a csajnak is jó legyen? ha nagy hatással leszek rá, az csak jó mindenkinek 😄 a ti taktikátok az mi?
Vagy csak egyszerûen kérdezzem meg tõle, hogy mit szeret? és akkor már majd jön neki az orgazmus?
Csajok, hol vagytok ilyenkor? 😊 A ti véleményetekre is kiváncsi vagyok. Mit szerettek az ágyban? 😄,de most komolyan...
na buék mindenkinek. Indulok a házibulibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok?
Kiváncsi lennék az õ véleményükre is.
SZinte alig van csaj az sg.hu-n
Ha, ha, csak én azt szeretném, hogy a csajnak is jó legyen, és emlékezzen rá.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?