Szex problémák stb.

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
hát remélem nem😄

amúgy felvagyok fázva jóideje, kb. 2 hónapja... muter aztmondta lehet azért..mostmár melegebben fogok öltözni😄

de volt már olyan hogy behintõporoztam utána csúnyán bevolt pirosodva napokig és alig volt erekció...na azis elmúlt pár nap után😄
Christiansen
elõször keress rá a neten hátha nem kaptál el valamit
és megszûnik magától 1-2 napon belül

Narxis
😄 menj orvoshoz.

tigeroo
hi nemtudom volt-e már veletek ilyen de tegnap óta kicsit szúró fájdalmat érzek a makkon 1 részén.
és néha az alhasnál is jelentkezik ezzel együtt ez a fura érzés

olyan mint amikor tökönrúgnak labdával és fáj az egész berendezésed, meg szúr ha hozzá érsz.
namost nekem csak az utóbbi van most. nemtudom hogy a nadrád dörzsölte-e ki vagy valami (fitymaszûkületem volt kiskoromban szal)
csecs...kicsit beteg a csávó😄D

Narxis
😄DDDDDDDD

hát ha eddig jutottál a csajjal, akkor sztem rossz topikba írtál<#hehe>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

jó lenne valamilyen érdekes témáról itt beszélni, csak nincs most semmi ötletem, de valami olyasmi, hogy a szexig való eljutás, ilyesmi...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Narxis
Hali. Mi a problémád?

Hali
Golyo69
😄😄

GGMU

<#law>ott a pont...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

én a 21 évemmel sem vagyok elragadtatva tõlük,soha nem is voltam, nekem nem adja a hangulatot. nem kell ezért utálni mindenki válasszon magához hasonló párt akivel ütköznek az elvárások. Én olyat fogok aki nem gyújt nekem gyertyát<#puszi>
chhaya
Egyetértek.
Én akkor is szoktam égetni, ha egyedül vagyok, szeretem a fényét és az illatát. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

...én ffi vok, de nem azért gyújtok gyertyát hogy jelzõfényeket adjak, hogy készen "állok". Egyszerûen számomra növeli a hangulatot. Ahogy elõttem is írták, akár egy vacsi közben. Karácsonykor, akár családi tali elõtt is begyújtom akár.
A ffi között is vagyunk páran, akik nem elsietni akarják a dolgot, hanem élvezni az oda vezetõ utat is, és azoknak a hangulatát.

GW: Dor Von Hun [HD]

Nem vok gyertya ellenes, sõt!
Viszont a szellõztetésre közbe érdemes figyelni, mert elvonja az oxigént és amellett h megfájdul a fej, még el is álmosodtok. 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

lehet én vagyok a fiatal a 19 évemmel, de ez a gyergyagyújtás valahogy nem az igazi, de embere válaogatja biztos...

Mit lehet utálni a gyertyában?
Allergiás vagy a faggyúra?😄😄😄
Szerintem meg akár mikor lehet gyújtani gyertyát....Pl:vacsora közben, vagy filmezés közben, vagy a legjobb az ágyon gyertyafénynél beszélgetni komoly dolgokról... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#circling>

Hogy én hogy utálom a gyertyákat, ha nekem meggyújtja valaki ott nem sex lesz hanem balhé.<#vigyor2>
Biztos nem én vagyok az egyedüli lány aki ehhez így viszonyul. Valamint z a gyertyagyújtás olyan szertartás amibõl egyenesen következik h szexet akar a másik fél ami szerintem megintcsak gáz mert elvész a spontaneitás. Sztem kb mintha azt mondanád vetkõzz gyorsan bébi bevetésre kész vagyok...Bár van akinek ez is bejön.
Na szép kis okfejtésmvolt megint.
Szép éjszakát mindenkinek<#puszi>
Szerencsésebbek töfitöfire fel!
chhaya
Pffff?! Ha nincs kedved/türelmed megismerni, akkor vegyél guminõt, ahhoz biztos van használati utasítás is. <#idiota>

chhaya
Illatos gyertya a legjobb, a legtöbb csaj nem szereti ilyenkor a vakító világosságot (énse), a gyertyafény a legjobb. 😊 Parfüm nem feltétlen jó ötlet, ha valaki érzékeny rá, annak nem fog bejönni... Én az összestõl émelygek, az meg gondolom nem hiányzik bevetés elõtt. :Ð
A masszázs tényleg nem rossz.

A fejedben kell rendet rakni. Ne arra gondolj, hogy már megint az lesz, stb.
A másik lehetõség pedig az, hogy már ott akarod hagyni azt a kapcsolatot és így reagál a tested a dologra. És én inkább az utóbbira gondolok, mivel írtad, hogy régen nem volt gáz...

Jó ideje együtt vagyok barátnõmmel és a masszázs nagyon jó tud lenni mindkét félnek. Azzal mondjuk számolni kell, hogyha egyszer megmasszírozod akkor gyakran fogja kérni<#vigyor4>
Másik meg hogy érzékiség vs adjáneki. Teljesen hangulatfüggõ és szerintem mindkettõre szükség van.

<#nevetes1>

Kedves Orionk! Vannak itt lányok is. Véleményem szerint a gyertya nem tetszik minden nõnek. Viszont ki tudna nemet mondani egy jó kis masszázsra?
Megoldódik vele néhány ruhadarab eltávolítása és persze kellemesen feloldódtok. Ha van valami halk zene az is jó de mire szexre kerül a sor szerintem mindenképpen érdemes kikapcsolni.
Nekem bejön egy pohárka ital is de embere válogatja.
A megimsmerésrõl szerintem: egy bölcs ismerõsöm mondta, hogy ha szerelmes egy lányba nem lesz olyan jó a szex, mert ahhoz egy kicsit "állatnak" kell lenni.
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
meg kell ismerni, nem kell 1 hét után megdugni, meg fullra ismerni...legalábbis azokra a lányokra igaz akit meglátsz elsõre és tudod, hogy ez nem egy a sok közül...

egyetértek, pont ez a baj. És akkor találd ki, hogy épp azt a csajt mivel lehet lenyûgözni, pfff...

nehéz rájönni, hogy ki mit szeret

igen, csak sok nõ átlát az iylen idétlen próbálkozásokon, de próbálkozni lehet<#hehe>

<#buck>..,de van 1 közös pont,,minden nõ szereti ha hízlaják a máját,,szal lebeszélni neki a csilagos eget is.,hja és helyeselni😄..elvégre meg akarod babusgatni nem??...utána nemindegy kiderül-e milyen tökfej valójában az ember?😄D

Narxis
Szvsz minden nõ más, van olyan aki az érzékiséget szereti(sztem ez gyakoribb) és van olyan aki vadállat módjára azt szereti ha letepered és vadul szeretkeztek. Persze a megfelelõ környezet, hangulat mindenkinek kell, de nincs általános szabály, ha lenne valami könyv vagy ilyesmi akkor már mindenki minden csajt megdöngetett volna a környezetében(A Kámaszutra nem az😄).

hát, akkor milyen?

Christiansen
na igen<#miaz>

emnber, menj el orvoshoz😊, ez nem ilyen egyszerû ahogy te látod,

másnak valami értelmesebb ötlet?

Narxis
Csak dugd meg mint a lopott biciklit. 😄

Ha egy csajjal vagytok, mármint szex.

Szal, akkor szerintetek mit kell, érdemes csinálni, hogy a csajnak is jó legyen? ha nagy hatással leszek rá, az csak jó mindenkinek 😄 a ti taktikátok az mi?

Vagy csak egyszerûen kérdezzem meg tõle, hogy mit szeret? és akkor már majd jön neki az orgazmus?

Csajok, hol vagytok ilyenkor? 😊 A ti véleményetekre is kiváncsi vagyok. Mit szerettek az ágyban? 😄,de most komolyan...

na buék mindenkinek. Indulok a házibulibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Erre semmi szükség!!😊..de azért nagy kõ esett le a szívemrõl 😄

Jól van na, én bocsánatot kérek, neked volt igazad 😄

ok?

Köszönjük emese,,,na sok sikert,pá,

no comment. de valaki megint megszólalt

Nade ne legyünk negatívak,,,ha érzelmileg nem vagytok 1 hullámhosszon a lánnyal akkor mehetsz 600 különbözõ topikra,,max 1 érzéketlen töcskölés lesz a dologból.ennyi.

Ahhoz te kevés vagy😄

Egyébként ezt a topic-ot nem látogatják a csajok?

Kiváncsi lennék az õ véleményükre is.
SZinte alig van csaj az sg.hu-n

Na itt, van elõjött mr. értelmiség bcrics személyében

Ha, ha, csak én azt szeretném, hogy a csajnak is jó legyen, és emlékezzen rá.

jól megtukni!!

ha rendesen részeg az ember, akkor bizony a kis fõnõk, nem néz mindig az ég felé!!

The Protector
faszokat.Amikor életemben elõször kerültem éles bevetésre nekem sem jött össze mûködésre bírni.A félelem és az izgalom okozta.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Narxis
Mindkettõ, bár inkább pia de részeg sztem nem voltam.

Christiansen
piáltál, izgultál ilyesmi?

Oldal 1 / 7Következő →