Punnany Massif
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Takács Árpád & Mészáros Béla duó formáció Másvilág klip premier!
szeretném veletek megosztani,
Takács Árpád & Mészáros Béla duó formáció
A tegnapi koncert valami eszméletlen jó volt. Talán még jobb volt, mint a PEN-es. A cd-t majdnem elkaptam :( Matricából meg van bõven. :D
Na de nagyon kiugráltam magam, ledaráltam mindenkit :D És csak egy negatívum volt az egészben, hogy volt egy nagyon, de nagyon (!!!) büdös arc :D Meg volt pár hülye lotyó, de ez megszokott egy Punnany koncerten :D
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Rendbenman nagyon jo arc, Volfie meg idiótán szét volt csuszva az elõzõ partyn :DDDD
Nekem nagyon bejön a banda
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2000 Ft
Aki ismeri, az mondja el a véleményét róla
aki nem ismerné itt megtalálja, belehallgathat az összes számaikba.
Ha valakinek kell tõlük zene, az privátba is jelezheti, MSN-en tudok küldni neki!
"Respekt"