Lágszoro motorra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mitcsinál?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Boconadi
gombra lángolna? WTF?
a kilõ és a placcsan kivül az eleje jó

\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"

gondolom gomb nyom, gáz jön, kilõ, placcsan.

#336 vagy sportboltban...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

de nem tudod hogy menyi egy vagy hogy müködik mert ez a másik nagy ötletemhez kell nem motorra

a paintball gáztartájban szerintem széndioxid van nagy nyomással

nem olaLy

Nincs gyári dupla kipufogo

Én szeretnék késziteni egy dupla kipufogot(csak az a bökkenõ hogy nincs csõhajlitonk és nincs olyan heggesztõnk ami a vékony lemezt is tudja heggeszteni csak a régi hagyományos van az a trafos
vagy lehet hogy csináltatok

Boconadi
amúgy szabad tudni milyen kipuf lessz alatta? gyári kettõs? Vagy vmi Yosimura? <#idiota>
Apus
Paintball üzletekben 😉

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Én is szeretném nagyon!!!

Amugy a legnagyobb ötletem nem a motorhoz kapcsolodik hanem az egyik filmbõl vettem.(valaki nem tudja hogy honnan lehetne venni olyan gáztartályt amit a paintball kor használnak)

<#eljen>

Boconadi
KARÁCSONYRA UGYE MEGLESSZ? :@ MOND HOGY MEGLESSZ MESTER!
bardocz
mondjad!lehet jobb mint lágszoro!akkor inkább azt csináld😊)
Van egy rossz hirem

Nem nagyon volt idõm a tuningaimmal foglalkoznom az õszi szünetben sem <#rinya><#rinya><#rinya>

És én eléggé "stréber" vagyok elég sokat szoktam tanulni ugy hogy egy kis ideig még várnatok kell<#rinya><#rinya><#rinya>

DE FEL A FEJJEL MERT UJABB EGYEDI TUNINGOK JUTOTTAK ESZEMBE(utána nézem ilyen még senki sem csinált amit kitaláltam de ezt akkor csinálom ha kész lesz a dula kipufogo és a lángszoró és akkor is fogom elmondani )

ADDIG IS KITARTÁST majd csak kész leszek egyszer

az elsõ vagy második számozás jöhet ^^
kifizetek bármennyit <#idiota>

Apus
Nem tudom :S Pedig néztem a Fókuszt is kivételesen, mek a Híradót, de sehol nem volt hazánkban robbanás 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Boconadi
Na mizua zseniális ötlettel és a Mesterrel?
Czdano
😄DDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bordapapa
sajnos nem az én ötletem, de a Mesternek köszönhetõen megvilágosodtam, és megalkottam az alant látható csudamasinát, amit meg lehet vásárolni tõlem, PÜ, ha érdekel valakit, limitált példányszámban készül, esetleg egyedi színezéssel, ez persze feláras...

ja, garancia NINCS!

😄

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

"lág" loál micsoda ötlet!! 😄

Czdano
😄DDDD részeg emberkék meg megdobálnák szerencsétlent xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Apus
pláne éjjel 😊 sok öreg hívõ azt hiszi, az öreg patás csalinkázik arra 😄

Czdano
kira és látványos ötlet csak életveszélyes ne legyen
jó poén egy lángot köpködõ simsonnal végig menni a falun 😄D

Bordapapa
itt a tervrajz!

Bordapapa
wtf...
kívánnám a vasat...
én arra gondoltam, h a forgószékemre kéne lágszóró, ahogy pörgik a gép elõtt, csak úgy pökné a tüzet!
van má tervrajz is!

Beast Machine
Az ötlet naggyon frankó, a megvalósításra, illetve a végeredményre azonban marha kíváncsi leszek...

...vágod?

12346
jaja, palinko jól megaszonta^^ egyértelmûen über ötlet.

Palinko
király ötlet,de ez nem jelenti azt hogy nem kapod még a lol os hozzászólásokat,mert fõ a jókedv a munka mellé 😊
12346
erre muszáj válaszolni?^^

hunbasser
inkább vezekel bûneiért -.-

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
ha jól megcsinálod akkor jó ötlet ha halálos lesz akkor anyira nem nem
Beast Machine
nem hupákolok, hanem, buzgálkodok, de csitt, a Mester ismét szóla!

...vágod?

Palinko
mennyé ki a rétre hupákóni! mit hupákósz itten?
😊
Egyébként ha már itt tartunk ki tartja azt hogy király egy ötlet és ki azt hogy egy nagy hülyeség??

Apus
XDDDDD

Beast Machine
oh elnézést kérek, balgaságomért, megyek is ki a mezõre, hogy homokot szórjak fejemre....<#worship><#worship><#bdead><#sniffles>

...vágod?

Apus
mek ne zavard má a mestert az alkotásában<#wilting><#kacsint>

Beast Machine
Amelyik a VÍZBÜL veszi a... a ZOKSZIGÉNT, TECCIKÉRTENI??

...vágod?

Czdano
<#banplz><#lama><#taps><#bdead>

Milyen viztartály???

Beast Machine
És hun van a VÍZTARTÁJJJ???

...vágod?

Czdano
:/

Apus
<#rinya><#rinya><#rinya>

Sajnos egy kis ideid még várnatok kell mert nem igazán volt idõm foglalkozni a tuningolással<#szomoru1><#pardon1><#shakehead><#kuss><#boxer>

Czdano
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

kemszi2
egyszerübb ha ráraksz egy perzselõt.PB-s palackot felcsvarozod valahova,disznóperzselõt hátra és adjad neki
Czdano
én ugyértettem hogy a váz kék felni meg arany =(

nem :/