Vasútmodellezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
http://tesztgep.blogspot.co.at/
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Szoktam látni hogy készítenek házilag mûgyanta kasznit,karosszériát.
Fõleg mozdonyokhoz.Valakinek vam valami tippje hogy kell készíteni meg hogy milyen eljárással?
A válaszokat elõre is köszi.
kiállítás

Raktam fel egy képet csak példaként.
Sikerült hozzájutnom kb. 500 darab 1:87 arányú H0 kamion modellekhez. Vannak sörös, ásványvizes, üdítõs és egyéb reklám kamionok. Egy barátom kipróbálta és tökéles az utakra, vagy cserekamionok a RoLa szerelvényekre. A fülke fémbõl, a nyerges, vagy pót mûanyagból készült, igényesen kidolgozottak. Szeretném nagyobb mennyiségben eladni, mert egyesével a posta nagyon megdrágítja õket. Akit érdekel kérem, hogy jelentkezzen a [email protected] e-mail címen. Tisztelettel.
Tavaly volt nyílt nap a Märklin gyõri gyárában. Ott meg lehet nézni az ilyeneket. Talán idén is lesz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
úgy gondoltam hogy majd Photoshop-ban összerakom mi legyen rajta és pendrive-on elviszem egy digitális nyomdász céghez hogy tegyék rá 😊
de elõtte egyszínûre át szeretném festeni õket, a régi makettozó festékeim már tuti beszáradtak 😊 olyan régen foglalkoztam a témával,
annak is utána kéne nézni hogy festeni vagy fújni érdemesebb, mert úgy szeretném hogy a festék vékonyan terüljön és a domborzat látható maradjon
tudom pl. Mávos vizes matrica kapható, de valami nagyon extrémet akarok kihozni a dologból
Amúgy ilyen kis feliratokat vízes matricával is felrakhatsz, bár az nem olyan szép. Nem tudom, hogy egy nyomdaipari cég hogyan birkózna ezzel a feladattal meg 😊
a mozdony oldalára milyen eljárással került fel a kép?
szeretnék kocsikat festeni, nézegettem pár nyomdaipari céget ami bármilyen felületre rányomtat bármit, csak még nem kértem árajánlatot
itt is valami digitális nyomtatóval készülhetett a dekoráció?
Néhány kép róla:
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Vatera | Ebay.de | Index fórum | Lap.hu | Események (kiállítások, erre még nem találtam megfelelõ linket)
milyen egyéb hasznos oldal/téma van?
Sponnyabob topictárshoz hasonlóan én is készülök bemutatni új szerzeményemet, remélem a hétvégéig sikerül róla csinálni egy szép fotót 😊 Már december 15.-e óta megvan, de hogy mirõl is van szó, az maradjon addig is titok 😊
Én most éppen abbahagytam a terepasztal építést, de majd egyszer remélem minél hamarabb megjön hozzá a kedvem, sok pénzt beleöltem már, és jól is haladtam 😊
Fórumba mostanában nem is írok, de olvasni mindig olvasom.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
több mint három hónapig készült, a színpadon animált táncosok mozognak <#ijedt>#ijedt> <#worship>#worship> <#vigyor>#vigyor>

így felkerülnének a legfontosabb linkek, vatera modellvasút, lap.hu, index fórum, stb. és akkor kézközelben lenne minden
illetve a bannernak nem kéne ilyen magasnak lennie, inkább keskeny széles banner kéne
mit gondoltok? felvirágoztathatnánk kicsit a témát, hogy otthonosabb legyen
van terepasztalunk is, de új pályatervet készítünk,
két szintest szeretnénk, híddal, alagút is van a tervek között, de eddig csak papíron vannak ötletek,
esetleg tervezõ programot tudtok ajánlani?
a múlthéten vettünk egy csomó dolgot vateráról, a héten várjuk a megérkezést, köztük van egy mozdony is
a tájat és az épületeket is saját magunk szeretnénk elkészíteni, szóval valami egyedi dologra vágyunk
most ez a "kék krokodil" BR 194 keltette fel az érdeklõdésemet, pénteken zárul a licit, csúnyácska de különleges 😊
vatera link
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Megrendelheted a netrõl, vagy ha van a lakóhelyed környékén Conrad viszonteladó, akkor onnan is megrendelheted.
B.U.É.K.!
Modellekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok az összes fórumozónak!
Én Zemokiéktól váltóvédõ elektronikát szemeltem ki magamnak, bár ha valaki tudja mibõl épül fel megoszthatná itt a fórumon, mert házilag is megépíteném szívesen.
Mindenképpen jó vásárt csinálsz szerintem.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én személy szerint, a kezdetek óta Fleischmann trafót használok és nagyon megvagyok vele elégedve. Amúgy van egy Kleinbahn és valamiféle Titan trafóm, mind használtan kaptam, nem is használom õket. Kleinbahnnak az irányváltó karja le is van törve, de ez megbarkácsolható szerintem.
Ha hosszú távra tervezel vasútmodellezni, én mindenképpen valami komolyabb trafót ajánlok, ahova a váltókat is be tudod kötni.
Szükségem lenne egy új trafóra mivel a mostani túl gyenge a nagyobb mozdonyaimhoz, viszont a boltban újonnan nagyon drágák úgyhogy utána néztem mi a helyzet a vaterán és ezeket találtam. A kérdésem hogy ezek közül melyiket lenne érdemes megszerezni illetve hogy egyáltalán érdemes-e innen venni? Valamint ha esetleg tudnátok ajánlani valami ilyen használt cuccokkal foglalkozó oldalt vagy fórumot azt megköszönném. Esetleg ha itt lenne valakinek eladó tarfója írjon privátot. Köszi!
Index fórum - Börze topic