Autó-motor kapcsolási rajzok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Létezik ez az oldal vagy már töröltétek
UGYLÁTSZIK ITT NINCS SENKI KÁR!!!!!!!!???????

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
750-es gixerhez keresek kapcsolási rajzot,87-es évjárat.. vagy próbáljam a múzeumban?
Kriszta
Keresek YAMAHA 650 ES motorhoz leirást-használatit is.
Elõre is kösz Gabi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ok htx :)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem ártana robbantott szerkezeti rajz, egész kocsira terjedõ kábelezés, és az injektorokhoz tartozó érzékelõkrõl leírás
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
One finish One way Only Jesus !!!
http://www.gti16v.com/wdiagrms.htm#wdiagrms
Nem tudom, hatha segit.
Together we'll fly someday...
Oylan problemám van ( van egy golf 3-as autom ) hogy most kotottem a kocsiba riasztot meg ablakemelo stb... ezekhez kaptam kapcsolasi rajzokat minden benne is van mukszik minden DE nem teljesen ugy ahogy kene !
Ha esetleg valakinek van vagy tud szerezni egy Golf III.as altalanos kapcsolasi rajzot annak megkoszonnem mert nekem arra szuksegem lenne !
Hogy pontosan mire is gondolok az az hogy mi hogy van kotve a komputerhez milyen sorrendbe melyik vezetek mire jo mert ugy hogy eggyesevel kimeregetem az nagyon szar mert nem mindent talalok el pontosan!
Valaszaitokat elore is koszonom ! <#help>#help>
One finish One way Only Jesus !!!