Autó-motor kapcsolási rajzok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frissítsük fel egy kicsit a topikot. Nekem is elég sûrûn kellenek kapcsolási rajzok. Belépõként feltöltök pár hasznos anyagot. Ha kell valami akkor írjatok ide vagy keressetek a facen veteranautofelujitas néven.Ha én keresek valamit,akkor ha tudtok segítsetek ti is. Szép estét,napot. János
Sziasztok
Létezik ez az oldal vagy már töröltétek
Sziasztok.
UGYLÁTSZIK ITT NINCS SENKI KÁR!!!!!!!!???????
Sziasztok volna egy olyan problémám,hogy egy 2-es golfba beraktam egy vw vento motort és volt a vento-ba egy indítás gátló aminek a bekötését nem tudom¢! és jó volna ha tudnátok ennek a bekötésében segíteni.Elõre is köszönöm.
PíszLávJuniti
melyik az ? :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nekem a lamborhinimhez kéne kapcsolási rajz,mert a napfénytetõ nem nyíilik rendesen,mege serceg a rádió is,biztosan zavara GPS,mert azt is rosszul kötöttem.

Üdv mindenkinek
750-es gixerhez keresek kapcsolási rajzot,87-es évjárat.. vagy próbáljam a múzeumban?
Kriszta
Üdv mindenkinek.
Keresek YAMAHA 650 ES motorhoz leirást-használatit is.
Elõre is kösz Gabi
fifi
ha nagyon kell én adok neked, de elõre megmondom, hogy lófüttyöt sem fogsz vele érni, mert annak semmi köze a riasztóhoz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PíszLávJuniti
Komplett autós szervíz és diagnosztikai adatbázis.Az összes létezõ modellel pontos rajzai, szerelési útmutatói és beállításaival.
ok htx :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
miket tartalmaz?

nem ártana robbantott szerkezeti rajz, egész kocsira terjedõ kábelezés, és az injektorokhoz tartozó érzékelõkrõl leírás

pedestrian
Nem halottam még ilyen autóról.

prezi
van kocsid ?:D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Speedbreaker
nekem a Ferreárimhoz kéne <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

joebacsi
Autodata2003 ami nektek kell...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Amse
done

szvsz simán maradhatna ez a topic csak átirni cimet valami autok kapcsolási rajza vagy hasonlora :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

énse , de ettõl még azt kérte :DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PíszLávJuniti
nekem mazdához kéne ..

FIREFLY
Hm Me0w nem rossz koszi szepen ennek segitsegevel talan majd elboldogulok !

One finish One way Only Jesus !!!

Me0w
http://www.commandocaralarms.com/wiring/Volkswagen/Golf/

http://www.gti16v.com/wdiagrms.htm#wdiagrms

Nem tudom, hatha segit.

Together we'll fly someday...

Naja, akkor mondjuk nem értem mi kell neki. Mert ugye a riasztó bekötése, és kiosztása azon van, nem az autó kapcsolási rajzain...
kb az elsõ mondatban irja hogy a riasztohoz kapott kapcoslási rajzot :D

Arról nem is beszélve, hogy neked a riasztódról kéne kapcsolási rajz, nem pedig a golfodról.
Amse
Szerintem felesleges topicot nyitni ennek. Van VW topic és van VW Golf topic is...

FIREFLY
Sziasztok !

Oylan problemám van ( van egy golf 3-as autom ) hogy most kotottem a kocsiba riasztot meg ablakemelo stb... ezekhez kaptam kapcsolasi rajzokat minden benne is van mukszik minden DE nem teljesen ugy ahogy kene !

Ha esetleg valakinek van vagy tud szerezni egy Golf III.as altalanos kapcsolasi rajzot annak megkoszonnem mert nekem arra szuksegem lenne !

Hogy pontosan mire is gondolok az az hogy mi hogy van kotve a komputerhez milyen sorrendbe melyik vezetek mire jo mert ugy hogy eggyesevel kimeregetem az nagyon szar mert nem mindent talalok el pontosan!

Valaszaitokat elore is koszonom ! <#help>

One finish One way Only Jesus !!!