Magyarország hídjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A jelenlegi hídat és a régi maradványait is. Majd kiteszem egy helyre õket.
Ízelítõnek íme egy ami nekem tetszik. Imádom az ilyen acél szegecselt hídakat. :D

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
sajnos a maradványról nincs
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hónapok óta olvasgatom fent linkelt oldalt mert sok érdekes cikk találhtó ott nem csak a hídakról hanem úgy általában útépítésrõl és közlekedésrõl.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy szerintem a jelenlegi se olyan ocsmány. A neve mondjuk az, de sajnos errõl nem a tervezõ tehet.
Szóval szerintem nagyon szép a mostani forma is nekem kifelyezetten tetszenek az acél szerkezetes hídak fõleg szakmai ártalom is. A lapolt szegecselt megoldás szerintem elég érdekes.
Ja és ez a híd nem összetévesztendõ a korábban emlegetett vasúti híddal. Az sajnos nem lett pótolva.
A már sokat siratott szép régi közúti híd, melynek helyén ma az az ocsmányság áll:

Hidd el, a nagy részüket biztos, hogy érdekli, csak mindig van 1-2 ember, akik mindig okosabbnak és fontosabbnak érzik magukat és a brilliáns ötleteiket. Na ezek találják ki mindig, hogy arra épp miért nem jó a nyomvonal! Azt kellett volna csinálni, mint a 70-es 80-as években! Megmondani, hogy: erre fog menni a nyomvonal és kész!
A vitákon már fel se kapom a fejem. Azt azonban nem értem, hogy az ott lakókat nem érdekli a zajon túl az, hogy az õ közlekedési lehetõségeik is nagyságrendekkel javulnak?
Én személy szerint nagyon örülök, hogy a keleti rész végre épül és elér az M3-asig mert így megspórolhatok rengeteg idõt. És nem csak azért mert én gyorsabban jutok el rajta egyes helyekre hanem mert a Hungária körútról kikerülnek a kamionok ami nagy dolog szerintem.
(ez általában délután és este szokott lenni)
Nem beszélve arról hogy a tüzöltóink egy olyan tûzbe ahol nincs is tûz belehalnak. Hogy fognak kimenteni egy 20 km-es algut közepérõl egy égõ kamionból valakit? Amikor ez még a franciáknak is nehezen megy. Pedig nekik valamivel fejlettebb a techinikájuk. Megint valaki nagyon sok pénzt szeretne keresni.
A másik pedig az hogy mind a völgyhidnál mind itt volt és van olyan nyomvonal aminél a felébõl elkészülne sokkal rövidebb idõ alatt.
Ha az m7-est nézed az is direkt ráfoldul a völgyre hogy keljen épiteni egy hidat.
Downhill!!
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Régi budapesti képek
beszúrom ide is, mert úgy emlékszek hogy csak a 4-es metrós topikba ment
lenyûgözõ képek ;)