Drogokkal fokoznák a katonák teljesítményét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Hát pedig de.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lazarus
btw indiánok és egyes afrikai törzsek marihuánát szívtak/ettek csata elõtt
Lazarus
Melyik az a cucc amitõl az agy felpörög és a körülötted történõ dolgok lassabbnak tûnnek?
ez a gomba dolog baromság. Fejemet teszem rá, hogy a gombával nem fogsz senkit harcra motiválni

asszem vietnámi

Az ébrenlét hivatalos rekordja amit "normális" ember ért el 11 nap

Én, amikor egyetemista voltam, kipróbáltam a meclo-phenoxatot és a pyramidont (egyik román, másik bolgár készítmény volt).
A második kicsit agresszívvé is tett ráadásul.
Amúgy orvossal írattam fel (ellenõrzött körülmények).
Nem sok hasznuk volt. A memória javult, de a bemagolt infók nem voltak annyira tartósak, mint a normál körülmények között megszerzettek.

A különbség kb. az, mint amikor izomnövelõkkel dagasztod fel magad, vagy szép lassan, türelmesen, edzéssel.
Mindenki döntse el, hogy melyik a célravezetõbb. Én mindenképp a natúr módszerek híve vagyok, bár, ahogy öregedem, elnézek magamnak napi egy kávét (régebben ennek is ellene voltam, csak ugye a pajzsmirigy kezdett ellustulni, és az anyagcsere lassulni).

Hitlerrõl és Göringrõl köztudott, hogy kemény amfetamin és morfium fogyazstók voltak. Ez talán megmagyarázza sok tettüket, fõleg a háború utolsó két évének baklövéseit.

A mai amcsi gyakorlat, hogy szintén amfetaminnal pörgetik fel a pilótáikat, szintén megmagyaráz sok baklövést, amelyet a háborúk során elkövetnek. Szerintem a koreai és a vietnami háború idején ez is oka lehetett kudarcaiknak.

Az persze más lapra tartozik, hogy ha a katonáidnak nincs motivációja, akkor mivel fogod õket harcra. A módszert már a perszák is használták amúgy, sõt a szkíták (gombákkkal!), de a britek ellen a dél-afrikai törzsek is (volt errõl szép kis dokufilm a tévében. ott is gombákat használtak).

Kara kánként folytatom tanításom.

" a mostani rekord 11 nap "

Tudtommal, van olyan ember a Földön, aki évek óta nem alszik, egyáltalán. Talán ruszki?

A Bank nevû szórakozóhelyen még ma is ezt csinálják a dealerek...

Sadist
Mint Prison Breakben a kancsal insomniás sittes <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A that's the stuffos szöveg a Postal 2-ben volt, mikor elszívot egy krekkes pipát 😊

Aquli
A II. világháborúban a német katonáknak úgy osztogatták a speedet, mint a cukorkát...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Éjszaka az ember (meg egy csomó állat) nem nagyon tudott mit csinálni, eleve hidegebb van amire extra energiát pazarol feleslegesen stb többek között ezért kialakult az "alvás" blabla kb ennyire emlékszem 😊

Szal szükséges de elõbb-utóbb kiváltható, a mostani rekord 11 nap de van olyan ember aki (sérülés/betegség miatt) kvázi alvás nélkül él és nem csak szédeleg mint egy insomniás hanem okés, valami kiütötte nála az "izét" ami az egészségeseknél az alvást okozza <#idiota>

Remélem hamarosan ha nem is teljesen kiiktatni de radikálisan csökkenteni lehet majd az alvással töltött idõt, persze egészségkárosodás nélkül

úgy látom nem csak nekem ugrott be errõl egybõl a starcraft... lehet, hogy nem is olyan távoli jövõ az sc világa? de a zergekbõl azért még nem kérnék <#bee1>

Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!

Wiz4rd
De értsétek már meg, hogy biológiailag szükségünk van az alvásra. Az agy, a máj, a szív az alvás ideje alatt "piheni" ki magát.

Ami meg a témát illeti: <#wilting>

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet, és attól szar, hogy meg is történik!

btw remélem még az én életemben kifejlesztenek valami cuccot ami leviszi az alvásigényt pl napi 1-2 órára, most az ember az élete minimum 1/4-ét átalussza pedig annyi mindenre lehetne használni az alvásra "pazarolt" idõt :/

Dehogynem kap oxigént, az a trükk hogy néha levegõt kell venni! <#idiota>

Itt találhatsz infót:
http://www.freeweb.hu/video/alvasmegvonas/

Kerestem googlebe, de "hivatalos" forrást nem találtam, ennek ellenére az emltített úriembereket sok helyen említik az ominózus rekorddal együtt.
Csodálatos dolog, hogy a hõs amerikai dzsíájdzsók irakban védik meg hazájukat az agresszív iraki nõktõl és gyerekektõl.

iSS!

Lost Lont
*Ahh...That's the stuff!* *Ahh...Yea!* Stimpacked terran marines <#vigyor3>
Vicces lesz majd 150 év múlva: genetikai módosítások, kibernetikus implantátumok meg maximális stimulánsok, szal a tökéletesség érdekében akármit...
majd az nyer akiben több drog van mert az tud 200zal futni és tankokat hajigálni <#idiota>

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Mas-Thief
Honnan ez az info? Én eddig úgy tudtam, 1 hét után már agykárosodást szenvedhet az ember, ha nem alszik. (mert ugye nem kap zoxigént)

JimKirk
Ne is mondd😛<#banplz>
Saját, illetve szövetséges egységek bombázása Koszovóban, Afganisztánban, Irakban (I. és II. iraki háború).
Emlékszik vki még ezekre?

Aztán majd a morfintól bekattant katonák lemészárolnak pár civilt.
mesor
"amfetamin..azt azér nem kéne..diszkókba még oké"

pff....
LOL

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

A briteknek nem ez az elsõ ilyen huzásuk. A háború után tesztelték rajtuk az LSD-t is: link

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Na drogosok! Irány a sereg<#eplus2>

a kerék a kerék egyszer epusztííít minketttt.....

Most is van, kapható gyógyszertárba vénynélküliként és tényleg hatásos. Azmeg, hogy utána nem emlékszem még a saját telefonszámomra sem nagy hülyeség, egyszerûen 4-6hn keresztül sokkal jobban koncenntrálok, memorizálok.

tartanak ilyen alvásnélküli versenyeket vmi 2hét ébrenlét eddig a rekord.
Én megfigyelésem szerint 3nap után eldölök...

Amit az ember kitalál azt elõbb utóbb megvalósítja és elpusztítja önmagát. Csak idõ kérdése. EQUILIBRIUM Rulez. http://www.imdb.com/title/tt0238380/
A Roche keze lehet az ügyben. A mellékhatásokról kérdezze kezelõorvosát...
Picizöldfül
a szer mennyiségének mennyiségétõl függ-ezt jól megfogalmaztam😄 SZAL ANNAK FÜGGVÉNYÉBE

Picizöldfül
amfetamin..azt azér nem kéne..diszkókba még oké,de katonai teljesítmény növelésére nem ajánlanám,jah és tévhitet szeretnék eloszlatni,az amfetaminok és stimulánsok nem szüntetik meg a fáradtságot csak eltoldóik pár óráig annak érzete(a szer mennyiségének mennyiségétõl függ),szal amikor "jönnek" le a szerrõl(megy ki belõlük a hatása) oan fáradtak lesznek hogy nem bírnak teljesíteni majd.na písz<#felkialtas>

A gyakorlottak ephedrinnel "utik" a Speedet 😄
Egyebkent az alvas az tenyleg fontos annyira hogyha nem egyszeri esetekrol van szo akkor meg valakinek a halalat is okozhatja. Egy ember hamarabb hal meg ha nem alszik mintha nem enne. Bevett kinzas hogy nem hagyjak az embert aludni. Szoval szerintem nem lenne erdemes az alvas kiiktatasaval jatszani mert hosszutvon mindenkeppen rossz...

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Volt hír, olyan szerrõl, amely a memóriát tuningolja. Állítólag meggyorsítja a tanulást, könyveket lehet rövid idõ alatt "bemagolni" vele.

A probléma az, hogy a szer hatásának elmúltakor, a használója a saját telefonszámára is nehezen emlékszik vissza - egy ideig..)
A szív hogyan pihen?
JimKirk
LOL
JimKirk
Igen, ezt en is furcsalom!
Ha vki tud ilyet szerezni vizsgaidõszakig, írjon privátban! 😊

én azt nem hiszem el, hogy ha az ember napokig nem alszik akkor nem lesz tõle semmi baja. alvás közben pihen a szív is stb...

http://www.raphirek.hu

ProGabe
"A Qinetiq tesztjei szerint a Modafinil valóban nem hordoz mellékhatásokat"

bullshit,az agy alvás közben dolgozza fel az információkat,amikbõl tudtommal egy háborúban eléggé durvák vannak,nagy dózisúak,szokatlanok,stb
az egy dolog hogy a szer nem vált ki pl agressziót,de az alvást akkor sem pótolja,ergó a katonák éberek,de döntésképtelenek,nyugtalanok lesznek tõle,szerintem...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

emberanyag mennyiség, emberanyag minsõgége, techinka mennyisége, technika minõsége.

oroszok a vodkára esküsznek... 😊

"hogy a fokozott igénybevétel miatt a bevetés elõtt amfetamint vettek magukhoz."

Nem maguk, úgy kapták. Mivel náluk már bevett gyakorlat. Sajnos. Voltak más hasonló esetek is. Mellesleg az amfetamin könyörtelenebbé is tesz, de errõl persze nem beszélnek.

"A stimulánsok iránti igény a különleges egységekhez és a hosszú távú repüléseket végzõ pilótákhoz köthetõ, akik gyakran 48 órán át kénytelenek fokozottan teljesíteni."
Hülyeség, egyértelmûen a hardcore raidereknek van szüksége, h ne aludjanak egy hétig <#mf1>
← ElőzőOldal 2 / 2