ZZ Top
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne haragudj rég jártam erre és csak most vettem észre hogy írtál.
Tervezek még további fejlesztéseket bele.Majd ahogy idõm engedi.Természetesen frissítem továbbra is a Híreket meg a Turnét.Idén is lesz Európa.De nem felénk.Nyugat észak és dél inkább.Olaszország van a legközelebb ha jól láttam.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Afterburner
A flash animáció az oldal tetején még nem végleges...
Ja és vannak még plusz képeim
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Ahhoz képest hogy Billy és Dusty már nem mai rókák, volt bennük energia 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ZZ Top rajongói oldal
Remélem jó sokan leszünk és megint akkora buli lesz mint a 2003-as pesti koncert.
Itt igyekszem minden infót közzétenni ami a koncerttel kapcsolatos
ZZ Top magyar oldal
Billy F. Gibbons gitármûvész és zeneszerzõ a gitár géniusza. A legjobb az univerzumban. Õ az aki megmutatta mi a zene. Olyan zenészeket utasít maga mögé, mint pl. Bach, Haydn, Chopin, Moczart, Bethowen és Jimmy Hendrix. A többieket említésre méltónak sem tartom. Teszi ezt nagyrészt 3 hangszerrel. A frenetikus gitárszólóktól, amelyek minden számnak lengedhetetlen részei, a hideg rázza az embert és bizsereg. Õ az egyedüli, aki beszélgetni is tud a gitárjával, feltéve ha akad partner. (Nem sok akadt eddíg, leginkább Dustyval. ill egyszer Willy Nelsonnal, a nagy country zenésszel sikerült neki.)
Mások pengetik a húrokat és iszonyú igánybevételnek vannak kitéve az ujjaik, Õ pedig játszi könnyedséggel zenél, beszél a gitárjával!
A számokat ujra és ujra meghallgatva, többszöri meghallgatás után vehetünk észre olyan hangokat, amik elõször elkerülték a figyelmünket. Minden hang 1-18000 Hz-ig, mert minden szólamot ismer, a helyén van.
Gitáros csak 1 van Billy, a többi csak húrpengetõ!
Elsõre ennyi!
Esetleg valakinek van valami koncertélménye?😊
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Kedvenc Nótáid?😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hát Billy Meg Dusty szakállas a dobos meg Szakáll Feri😄
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ismerem ezt a 2 muksó,csak annyit tudok rájuk mondani:LOL -.-
ReaL MaDRid x siempre
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
copyright © László Zoltán 2000 - 2004
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Erekje ként örzöm az elsõ magyarországon kapható szallagos kazettát!!!!! N°1!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Azt tudom,hogy a Doubleback az a Vissza a Jövõbe 3 zenéje😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Little Ol'Band From Texas😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Írjon mindenki aki szereti õket!<#smile>#smile>