Panasonic Lumix DMC FZ50 ismertető
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Többet ér bármely 35000-90000 gépnél." hát persze hisz 160Kba kerül. 😊
imho meg stabilizált ultrazoom ár/értékben a kodak p850 a legjobb a maga 74.000Fts cédulájával és semmiképp se az fz50 a maga 160Kjával.
egyébként elhisszük szép képeket lehet csinálni vele egy 30Kssal is lehet, csak 160Kért már nem zaj/mosást vár az ember.
és a legnagyobb baj vele, hogy visszalépés a régi fz30hoz képest.
imho meg stabilizált ultrazoom ár/értékben a kodak p850 a legjobb a maga 74.000Fts cédulájával és semmiképp se az fz50 a maga 160Kjával.
egyébként elhisszük szép képeket lehet csinálni vele egy 30Kssal is lehet, csak 160Kért már nem zaj/mosást vár az ember.
és a legnagyobb baj vele, hogy visszalépés a régi fz30hoz képest.
Miért kell leócsárolni ezt a fényképezõt úrak!
Nem lehet mindenkinek megasuper gépre pénze!
Nekem épp ez a készülékem van és úgy gondolom méltán alkalmas álltalános képkészítésre.
Többet ér mint bármely 35000-90000 Ft-os gépnél.
Semmi problémám a géppel.
Szép képeket lehet csinálni vele.
Aki nem hiszi járjon utána!
Jók a RAW-vall készült képek is.
És én subjektiv véleményem az ,hogy ebben az ár-érték kategoriában verhetetlen.
Nem lehet mindenkinek megasuper gépre pénze!
Nekem épp ez a készülékem van és úgy gondolom méltán alkalmas álltalános képkészítésre.
Többet ér mint bármely 35000-90000 Ft-os gépnél.
Semmi problémám a géppel.
Szép képeket lehet csinálni vele.
Aki nem hiszi járjon utána!
Jók a RAW-vall készült képek is.
És én subjektiv véleményem az ,hogy ebben az ár-érték kategoriában verhetetlen.
Légy kreativ..........
Érdemes megnézni a Pixinfo tesztet is. Ez a gép egy kalap szamócát sem ér, innen kezdve zsákutca. A megapixelek hajszolása csak a kártyagyártóknak jó, mivel az egyre nagyobb képek egyre több helyet igényelnek, viszont az információtartalmuk a részletvesztés miatt nem lesz több. Ha a technológián nem tudnak változtatni, az egyre újabb modellek egyre pocsékabb minõséget hoznak majd, a szoftveres ügyeskedést sem lehet a végtelenségig csinálni, ezt pont ez a gép bizonyítja. Az érzékelõ növelése sem járható út, mert akkor oda a sokak által kedvelt szuperzoom, a megnövelt érzékelõ már túl nagy és drága optikát eredményezne. Az ISO növelése meg egyszerûen nevetséges.
Kíváncsian várom a folytatást.
Kíváncsian várom a folytatást.
fz30 zajos volt de legalább legalacsonyabb ison alig mosott. Erre ráraktam 2mpt az egyébként is zajos 8mpre és mivel meglátták mennyire megemelkedett a zaj egyel erõsebbre rakták a mosást.
Nem elõre léptek egyet hanem hátra a méltán népszerû FZ30 egyértelmûen jobb gép.
Nem elõre léptek egyet hanem hátra a méltán népszerû FZ30 egyértelmûen jobb gép.
← ElőzőOldal 2 / 2