Superman Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Lol az viszont lehet , h én megöltem akkor az utolsó robotot és elhúztam :D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Amikor elõször megvered,akkor elmenekül,aztán rohadt sok robotot le kell verni,aztán jön még metallo,megvered,és nagy robottá változik.

#48 Videókban láttam mozgásban,nekem ps2-n van,és tetszik a mozgása,de gondolom xbox360-on is legalább ugyanolyan jó,és tényleg x360ra tervezték.

Checkerboy
Emberek , most megakadtam.Metallo ellen harcolok meg minden , legyõztem már 2szer és most hõsködök de amikor felmegy maxra a next level csíkom akkor semmit nem csinál , azaz nemtom , h hogyan kell továbbjutni , szintetlépni, elakadtam , mindig csak kicsi minihõsködéseket ad ...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Ha szép nagy nyitott teres játékot akarsz 360-on,akkor a Just Cause-t nézd meg.De ezt még a Saint Row is lealázza...
Most nem azért mondom,ha neked tetszik,az a lényeg.De hogy ez nem 360-ra volt elsõsorban tervezve az is biztos. (amugy te láttad 360-on mozgásban?)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pedig xbox360-on nagyon szép a grafika,szerintem azért nem tudták pl a gears of war szintjére felhozni a grafot,mert ha minden olyan szép lenne,akkor a nagy nyitott terek miatt nem bírna az xbox360.

Ezt 360-ra tervezték?
Az egy igen érdekes tervezés lehetett akkor...

Van olyan Superman játék amiben Supermannek rendesen fogy az élete,és elég gyorsan.

dinomano
aham...ertem... nah, ez egy pozitivum; h. supermeny serthetetlen; nehezen tudtam volna elkepzelni a game-et eletcsikkal... :-P
D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ezért egyszerûek a küldetések,ha sikerül az ellenségek figyelmét magunkra vonni,de legtöbbször csak pusztítanak.

Nem,ebben a játékban a feladat metropolis megvédése!Superman sérthetetlen,ezért az ellenségek metropolis pusztítják el.Ha metropolis elpusztul,akkor újra kell kezdenünk a küldetést amelyikben elpusztult,van egy ilyen kék csík,ha az elfogy,akkor metropolisban sok kár keletkezett,és akkor újrakezdés.

Checkerboy
Miért nem lehet benne sokat pusztítani???Akkor jön a rendõrség vagy lelkiismeretfurdalásod lesz vagy kirúgnak? :D

Nekem tetszik,csak az nem hogy nem lehet benne sokat pusztítani!De ha lesz kód,ami megállítja a pusztítások mérését,akkor kurva jó lesz,ja és superman sérthetetlen,de a város nem!

Checkerboy
Húhú ilyen hsz után rögtön végtelensoknak tûnik az a 43 perc amíg ...õõõõ megveszem :PxD

Kurva jó!Lehet benne szabadon röpködni,rohadt sok bejárható tér van!!!!És metropolis tényleg él!A grafika az elég jó,de látszik hogy xbox360ra tervezték,ez csak valami gyengébb textúrájú portolás!A képességek rohadt jók!Minden rohadt jó benne!(most a ps2-es verzóról írtam,az xbox360-as biztos sokkal jobb!

Nekem még 1 óra amíg lejön,aztán még 30 perc amíg kiírom,és írok róla.

dinomano
nekem is picit, 3 reader review-t talaltam, de azokra nem nagyon lehet adni...

Tyler Durden
Én is filiztem rajta, hogy leszedem, de megvárom még írnak róla vmi konkrétat, nekem spec gyengének tûnik a game..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

dinomano
milyen a graf.? jo ez a game? Lattam, h. kint van torrenten+nem egetverö a merete... lehet h. letöltöm... :-| Lattam par screenshotot a neten, de azokbol sok minden nem derült ki...

MEGJELENT!!!Végre megjelent!Ti honnan szerzitek meg?(PM-ben)

Checkerboy
Oké , köszi.

Hát igen,de azóta megváltozott.Év elején még úgys volt hogy június 28.-án megjelenik a filmmel egy idõben.

Checkerboy
Ps2 , de az #1 hszben 20.-a van beírva :(

Hol lenne?22.-én jelenik meg.Neked milyen platformra kell?

Checkerboy
20.-a van , nem?HOLAJÁTÉKK????XDXDXD

Én csak annyit tok h. megjelenik egyidõben az xbox360-as verzióval.És kb. ugyanaz,csak bénább graf. de ez érthetõ.

Hát olyat nem csiáltam.Eldobtam pár autót,aztán azok felrobbantak,ott semmi fizikát nem fedeztem fel.Meg valami robotokat ütöttem-vágtam,azokon se.

Checkerboy
Várom a gémet mert ezeket a szuperhõsös dolgokat nagyon bírom fõleg ha ez egy freeroam.(Legalábbis én úgy látom freeroam mert ott repked szabadon a városban)

Ps2es verzióról nem tudtok semmit?

Hát pl. amikor elfújod az autókat,akkor ott van fizika:)

Ebben a fizika?
Hát biztos...,bár én fizikára utaló jeleket nem nagyon találtam.

Tényleg kilóg!Ez lehetetlen!Pedig nagyon jó benne a fizika.

scorpeeon
jól látom, hogy egy fél kamion kilóg a falból? <#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nagyon várom már!Rohadt jó játék!Csak kár hogy nincs ps2-re demo!Mekkora a demo mérete?

Onnan.Ps2-es dolgokról nem tudok...

A demo az xbox liveról van?

Honnan van a demo?Van ps2-es demo is?

Én megnéztem 360-on a demóját.Hát lehet hogy nekem agyamra ment az elmúlt napokban a CoD3 meg a Gers of War vizuális mámora,de ez valami ocsmányul néz ki.Én elhiszem hogy rajzfilmes grafika,meg mit tudom én,de ez akkor is borzalom.De az legalábbi biztos hogy ezt a sima Xbox is megoldotta volna.De mivel mutiplatform,igy legalábbis nem a 360 verzio volt az elsõdleges az tuti...
Na de aztán ha Superman-el leszállunk a földre,és elkezdünk vele futni... Hát nem tudom,mint egy megvadult törpe ugy rohangál...Vagy nem tudom de az animácio elég érdekes...

Aztán még megvannak a maga csodái...talán majd a full verzióig kijavitják...(sajnos csak telefonal tudom fotózni...)

Csak engem érdekel ez a játék?:(

Év elején benne volt a GameMasterben,ami azóta megszûnt.Akkor úgy volt hogy június 28.-án megjelenik.

Nem baj,csak jó legyen a játék,a videók alapján tökéletes lesz.

Mr Csé
asszem aki rendezte az gay :c

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Pedig jó játék lesz.A film nekem sem tetszett,de a játék jónak ígérkezik.

én sem :D

de a gémre se vok angyon kiváncsi...

amugy nemtom mintha én már kb év elején olvastam volna erröl vmeliyk pc-s ujságban :D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rage47
filmet látta vki?
én még nem:/
HyperGames
Shit ez a topik!!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Rage47
áhh ez naon LOL:D
Pont ma találtam egy Superman-os játékot:
:D

Link

Rage47
tök jóó, kár h pc-re nem jön ki:S
Czdano
yay!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bertino
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti
omg

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler