Táncszőnyeg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Én a 3as nehézségnél tartok és az 5stepes jobban bejön. Kényelmesebb. Kapszkodás nélkül nyomom 😊
Progikat, zenéket honnan tudok leszedni hozzá?
Alapból elég kevés van, ami játszahtó.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Jó progi a stepmania, ingyenes, sok számot lehet letölteni és te is csinálhatsz nyilakat egy zenéhez
A padlóhoz szigszalagot ajánlok, kicsit idõigényes, de mûködik<#nyes>#nyes>
Ja, mégvalami, 2-t egyszerre nemigazán lehet, mi 2 géppel csináltuk
Felraktam a szoftvert is és billentyûzetrõl próbálgattam, de a szõnyeget még nem teszteltem.
az a lényeg, hogy ne lépj vissza soha középre, mert az felesleges. ez 4 és 5 stepben is így van. én speciel a 5 stepet preferálom (pui), de úgy tudom, hogy a 4 step (ddr) elterjedtebb.
-the invisible-
-the invisible-
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-the invisible-
szint???
csupán lejárok nyomok pár kört, aztán ennyi
#17 - ...<#vigyor2>#vigyor2>
u dont have to listen anybody else but me
tényleg, pesten van még valahol piu vagy ddr gép? mert én csak a westendrõl tudok...
-the invisible-
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
bár ilyen west-end meg stb helyeken annyira nem
ellenben siofokon, aranyparton, ott már annál inkább lenyomom a 4-et perfekt-re és megtapsolnak, hátranézek és már vagy 30-40 ember néz...
azért az jólesik olyankor
azt a részt mondjuk kihagynám, amikor 20an lihegnek körülöttem, miközben koncentrálok ezerrel.. :S
-the invisible-
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mint a legalsó képen a DANCE-DANCE-DANCE -es az van nekem is
az árát mindeképp megéri, sokat lett használva, hibáját még semmit sem észleltem, a software-e egyszerü kb. 20 szám van benne, több féle módban, (sebesség-nyilak-idõre stb.stb)
extra programok, mármint zenék meg engem is érdekelnek
ja és: hiába van itthon szõnyegem mégis otthagyok néha ezreket a westendbe- azzal nem összehasonlítható
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
a szoftver, amit hozzá adnak, elég gagyi, de meg lehet tanulni azért rajta az alap dolgokat (én a 5 step-et szeretem - ahol a sarkokba és középre kell lépni, ilyen van egyébként a westendben is). ha mondjuk az 5-6 csillagosokat gond nélkül megcsinálod, ideje eg jobb progit beszerezni, pl a Pump It Up - Prex 3-mat, ami gyakorlatilag a westendes gép PC-s változata, bár kicsi kevesebb szám van rajta (ez azért jó mert lehet vele majd vagánykodni ha már jól megy 😄)
lehet a neten még ingyenes progikat is találni, de mivel azokat már régen használtam, nem emlékszem a nevükre. van viszont egy másik topik, abban van ezekrõl info: itt
-the invisible-
olyan 20 font a szõnyeg ami 8 ezer forint kb, plusz a házhozszállítás, azt nemtom mennyi lenne.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szóval jó kis partykellék! <#eljen>#eljen>
http://www.lohere.net - a MagyarChan
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3