Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok,

Olyan ingyenes VPN-t keresek ami a közelben van és megbízható.

Válaszokat előre is köszönöm.
Jim Morrison
Letoltod mindegyiket, megnezed a forraskodokat es osszeollozod a homersekletre vonatkozo kodreszleteket. Ez is egy megoldas :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Klon
találtam is... nem volt fontos, h gadget legyen...

hátha másnak is kell: http://openhardwaremonitor.org/

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

IMYke2.0.0.0
Felteszed mindegyiket, és egyszerre ott lesznek az Asztalon... és nézegetheted õket szabadon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Klon
igen, ezeket megtaláltam, de mind külön van. Olyat keresnék, ami mind a hármat figyeli, de legalább a cpu/gpu -t...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
😄
én nem akarok csoda asztalt, csak pár napig figyelni a hõmérsékletet. (új gép miatt) 😊

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl

All hail the double x!

Klon
Üdv!

todnátok ajánlani olyan progit, vagy gadgetet win7-re ami a cpu/gpu/ram hõmérsékletét jelzi?

Köszi

NandorHUN
Képregény fordítására milyen program ajánlott?
Tudom hogy lehet painttel meg Photoshoppal is etc...
de nincs valami letisztult olyan program amiben sokkal könnyebb lenne? Anno ott vannak a jellemzõ betûtípusok stb?
lippet
Üdv!

Olyan programot keresek, amivel automatikusan frissülõ híreket lehet kivetíteni egy képernyõre. Hasonlóra gondolok, mint Pesten a metróállomásokon.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

pkcs #7. es ez mond valamit valakinek ?

Sziasztok.
Mivel tudnám megnyitani a .cer vagy .p7s formátumokat. A file viewer pro meg se lövi....Nagyon fontos lenne. köszi.

sz4bolcs
Létezik win-re olyan hangos e-book reader, mint androidra?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
"Jó lenne veszteségmentes minõséget kapjak, ami olyan mint az eredeti video."

Sosem lesz veszteségmentes - és ezt még megfejeli a Youtube drasztikus tömörítési eljárása.

pxxl
pár napot nem árt várni a yt-al, fõleg, ha fullhd-t föltesz fel, mert egy ideig letart mire rendesen renderelik.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Én Sony Vegas-t használok úgy sacc per kábé 10-12 éve.

IMYke2.0.0.0
😊)))

Hello!
Egy Gopro Hero3+ Black a szóban forgó kamera amivel kapcsolatban érdeklõdnék.
ki mivel vágja meg a videókat és tesz alá zenéket effekteket?
Most Gopro Studioval próbálkozom. Feltettem a videot YT-ra ,de sokkal rosszabb a minõsége, mint az eredeti video ami még nincs feltöltve. Mi lehet a ludas? A YT?
Jó lenne veszteségmentes minõséget kapjak, ami olyan mint az eredeti video.
Ki mit ajánl és használ? Valami egyszerû, könnyen használható kellene.
Elõre is köszi!
gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MIÉRT? 😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

IMYke2.0.0.0
Netikett: NEM KIABÁLUNK, amikor beszélgetünk másokkal.

pxxl

All hail the double x!

pxxl
legálisan sehol 😉

All hail the double x!

ACDSee MAGYAR FREE WINDOWS7 HOL TALÁLHATÓ?
IMYke2.0.0.0
Én is 😊

sz4bolcs
köszi 😊

Hi! :-)

Én az Acronis True Image programot ajánlom!

Üdv: howarju

sz4bolcs
Hali! Szeretnék biztonsági mentést csinálni frissen telepített win rendszerrõl, hogy legközelebb errõl tegyem föl a rendszert. Mi ehhez a legmegbízhatóbb progi?

Kerestem benne hozza kapcsolot, de nincs.
Azt mar probaltam sajnos csak 1-2 csomagot kuld masodpercenkent es az nem eleg egy idores kimeresere. Az csak az eleres idejenek megallapitasara jo, vagy csomagok kuldesere. Arra szerintem nem jo, hogy mondjuk 30 csomagot elkuldj egy masodperc alatt es a tenylegesen elveszett csomagokat kimerd. Sajnos sokszor eszre sem vesszuk az elveszett csomagokat, ha a hagyomanyos CMD-s pinggel merjuk.
pxxl
sztem sima cmd is jó rá:

ping -t 192.168.1.1
Folyamatosan pingeli az IP-címet, amíg a CTRL és a C billentyût egyszerre le nem nyomják.

ping -n xx 192.168.1.1
Folyamatosan pingeli az eszközt, ahol az xx az alkalmak száma (bármely, 1 és 4294967295 közti szám).

All hail the double x!

Szegasztok!
Keresnek egy olyan progit ami egy ip pingeleset gyors egymasutanban, akar 10-15 csomag/masodperc tudja vegezni. Gyanitom, hogy a normal pingelesnel az 1-2 csomag/masodperc nem tudja kimutatni a kapcsolatom hibait. Gyanus, hogy a nagy meretu csomagok rendesen mukodnek (letoltes, egyebek) viszont a jatekok UDP es TCP kismeretu csomagjai elvesznek. Mintha 1 adott idon belul nem tudna elkuldeni elegendoszamu kicsi csomagot.
Ezt szeretnem valahogy megvizsgalni.
Elore is koszonom a valaszokat!
Daell Drow
Kosz, meg lesem. De meg keresek alternativakat. Mert olyanra gondolok ahol nem kell kulon letoltenem klippeket stb. Twitch.tv-n lattam hogy youtuberol ment a lejatszas kozvetlen, asszem valamelyik bongeszohoz volt bovitmeny, nem tudsz ilyenrol estleg?
IMYke2.0.0.0
Szinte bármelyik lejátszó képes erre.
Elindítod a videódat, a videó lejátszóval megjelenített film/keret valamelyik sarkát megfogod, és számodra megfelelõ méretre zsugorítod a lejátszást
Ezután eléred, hogy mindig látszódjék:

Media Player Classic Home Cinema: - jobb klikk a filmen és a többit látod:

KMPlayer:

Ennyi.

Daell Drow
Udv olyan progit keresek amivel a youtube videokat tudom kicsiben lejatszani valamelyik sarokban. es eloterben is tud maradni ha pl jatszok.
gergely1991
Helló!
Az a módszer nem lenne jó ha pdf-et megnyitod,majd Nyomtatás fájlba(pdf,jpg,bmp tiff) így vagy átméretezed a nyomtatandót, vagy mondjuk jpg-re "kinyomtatod"és Libreoffice-al(vagy ami tud pdf-be exportálni) összeszerkeszted és pdf-re mented.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
Összekötöd a minotort a notebookkal, majd win+p.

Sziasztok 😊

Olyan programot keresek amivel tudnám használni a laptop képernyõjét az asztali monitorral együtt, tehát valami dual-display szerûségre gondolok.

Válaszotokat elõre is köszi 😊)
shaddam
Hát így nem jutok elõre

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

pxxl
hát akkor ne vedd meg 😄

All hail the double x!

shaddam
Kicsit sokallom a 243 ajrót érte

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

pxxl
Én abobe acrobat pro-val szoktam save as optimized pdf-et menteni. ott be lehet állítani h menyire vegye vissza a képek felbontását.

All hail the double x!

shaddam
PDF átméretezésre mit javasoltok? Egyik titkárnõnek küldtek 14 megás pdf-et (fényképek), 12 megára tudtam letornászni(primopdf). Azonban az oldal ahova fel kell tölteni maximum 2 megát enged. Mondjuk gyanítom az lenne a legjobb ha megkapnám a képeket és én csinálnék belõle pdf-et.

Más: A foxit reader jelöli valahol a pdf/a formátumot, mint pl az adobe reader?

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

pxxl
remek, átfutom majd, köszi 😊

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0

pxxl
Hali!
Létezik olyan program, ahol be lehet állítani h bizonyos programok indítása elõtt jelszót kér? Kvázi gyerekzár. 😊

All hail the double x!

Hi!
Nekem a Vopt 9.21.01 vált be legjobban! Nem a leggyorsabb, de valszeg azért mert alapos!
Nem díjazom azokat a töredezettségmentesítõket amelyek hamar végeznek, de mikor újraindítom, újból találnak egy halom töredezett fájlt!

Üdv: howarju