Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nfs 2
nfs 3: hot pursuit
nfs 4: high stakes
nfs 5: porsche unleashed
nfs 6: hot pursuit 2
nfs 7: underground
nfs 8: underground 2
nfs 9: most wanted
nfs 10: carbon
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nfs 2: ez is megvolt jacottam is vele nem keveset. Nfs 3 na ez az egyik kedvenc részem még ez is méltó volt a NFS névhez. Nfs 4 : 😊 az elsõ pursuit 😊 de jóóó volt lanba biza ez is jóóó volt. NFS 5 avagy Porsche Unleashed na ez a kedvenc részem minden fajta szempontból , fõleg azért mert a Porschékba szerelmetes vagyok . 😊 ja és ugye itt mar lehetett tuningolni , meg volt autóssikoa , meg lehetett venni törött autót meg minden kis extra. Nfs 6 : Underground I na ez is nagyonfaxa rész volt mivel ujat tudot mutatni ekkortájt jöt be a nagy tuningõrület is. Nfs 7 Underground 2 -õ Hát belerakták a free roam dolgot meg minden de anyira nem volt nagy durranás ugyanaz mint a underground 1 csak mas köntösben 😊 Nf 8 Most Wanted nah ez a game elvágta magát már az elején ahogy a kocsik viselkednek ááhhhh egyedül az volt benne a jó hogy visszahozták a rendõröket és a nappali versenyeket. Nfs 9 Carbon Na ez végképp nme egy Nfs -hez méltó darab teljesen meglászik rajta hogy az EA csak a hirnevébõl adta el a játékot ... De tele van buggal meg hibákkal meg szar irányitással áhh az EA egy nagy zsidó parasztság nem is értem miért nem veszik meg tõlük a NFS licencé... Na mara enyi bye all 😊 NFS 1-6-ig 5 -ös NFS 7 4-es nfs 8 3-as nfs 9 2-es
Talán a következõ...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Inkább az a idegesítõ, hogy versenyben néha a 100 méterre lemaradt kocsi ugrik elém... tiszta startrek teleport
boltban nem igazán lehet találni már.
de a megoldás kézenfekvö: a 3.5-ös patchben van xp támogatás .. csak egyesek ezt nagy problémának vázolták fel ^^
no mindegy azóta minden problémám megoldódott ^^
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az hogy honnan van egyáltalán nem változtat a játékon. És szerintem itt ez a fõ kérdés, hogy ki szerint milyen lett?!?!
T1b1k3, örülök hogy említetted a kondenzcsíkokat. Az a legnagyobb baromság az egész játékban. És is szétaszaltam rajta magam...fõleg mikor ugratsz és a kamera a kocsid elé ugrik. Na akkor borult ki nálam a bili 😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Úgyhogy csak az pofázzon, aki kiadott érte 12 rugót, és nem tetszik. Amúgy erre való a demó, kipróbálni. Persze aki fizetett érte, már "muszáj", hogy játszon vele, mert pénzbe került. A wareznál meg nem kéne xarozni, ott van az UNINSTALL, ha nem jön be.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
"Egyáltalán minek ugatsz bele, ha valami értelmeset szeretnél írni elõbb gondold át,mert ennek sok értelme nem volt..."
Ez akár neked is íródhatott volna 😊
"Nálam már is alulmaradtál4"
Igen? Miben? Eddig még nem volt köztünk olyan vita, amiben alulmaradhattam volna.
"Érthetõ vagy rajzoljak hozzá folyamat ábrát!"
Rajzolj hozzá folyamatábrát!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyáltalán minek ugatsz bele, ha valami értelmeset szeretnél írni elõbb gondold át,mert ennek sok értelme nem volt...
Én megírtam a játékról a véleményem és azt is ,hogy akik egy ilyen xarság miatt EGÉSZ NAP ott ba...ák el az idejüket a gép elõtt,ott komoly gond van,ha nem tetszik akkor ne reagálj baromságokat...
Nálam már is alulmaradtál4
ps:mégegyszer a gyk. kedvéért:King of Roads -al semmi bajom csak vélemény nyílvánítás volt!
Érthetõ vagy rajzoljak hozzá folyamat ábrát!
What about the forests?
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Ui.: az, hogy valaki nem tud meggyõzni valamirõl, nem jelenti azt, hogy alulmaradt volna veled szemben.
ugyhogy te ne "pattogj" itt,iq light,mivel egy játék egész nap oda tud szegezni a monitor elé, valószinû ,nem sokat tuthatsz az életrõl,de ha kontrázgatni akarsz, akkor emberedre találtál ,garantálom, hogy "alul maradsz",mivel olyan okosságot nem tudsz írni, amivel meggyõzz itt bárkit is, fõleg nem engem ...
Egyébként semmi bajom veled,de nekem ez a vélemlényem.
Üdv
What about the forests?
szóltam én hozzá? kérdeztem mi a véleménye?nem. akkor meg ne pattogjon.<#levele>#levele><#felkialtas>#felkialtas>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
csak kár, hogy néha kilépked (legalábbis tesómnál) nekem ma lépett ki elõször és csak egyszer, és azt se mondhatom, hogy szart szedtem le, mert eredetibe van meg.
egyetlen hibája van azpedig a zene. jó lett volna, ha úgy oldják meg mint az Undergroundokban. itt állandóan csak a diszkós szutykokat hallom <#levele>#levele><#zavart2>#zavart2><#ejnye1>#ejnye1> még jó, hogy van hifim <#vigyor3>#vigyor3>. na de mindent összevetve nálam ez az év autós játéka.<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Nagyjából mindenki leírta, hogy mi nem tetszik neki a játékban, most akkor ez miért "divatfikázás"?
Gerygray:
"NFS sorozat csúcspontja (én is a kezdetektõl tolom) nálam a Hot Pursuit 2"
Csodálkozom, hogy emiatt még nem ugattak le. Szerintem is jó rész volt, de én ezt bárhol megemlítem, mindenhol jön a hülyézés ezerrel... <#vigyor>#vigyor>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Nem én vagyok a hülye, ti értettétek félre.
Nem azt írtam hogy a NFS Carbon jobb angolul, mint magyarul. Hanem azt hogy ez a játék nem lesz jobb attól hogy feliratozzák, és nem fog arra ösztönözni a magyarítás megléte, hogy megvegyem eredetiben. Míg mondjuk egy Heroes 5-öt gondolkodás nélkül megveszek, ha magyar, ha nem. Éttedmá'?