Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ohh Tényleg sorry az egész megcsúszás volt 😊 A hot Pursuit 2 -vel jacottam is, nem tudom miért felejtettem ki 😊 tényleg az a 6 -ik , nekem az még tetszett is valamennyire. És 3-4 közötti kis kavarodásért is sry nekem nem volt meg high skates soha ez azért lehetett 😊
Ohh Tényleg sorry az egész megcsúszás volt 😊 A hot Pursuit 2 -vel jacottam is, nem tudom miért felejtettem ki 😊 tényleg az a 6 -ik , nekem az még tetszett is valamennyire. És 3-4 közötti kis kavarodásért is sry nekem nem volt meg high skates soha ez azért lehetett 😊
Nekem inkább te tûnsz divatfikázónak. Véleményt a játékról még nem bírtál mondani, csak mások véleményét ostorozod.

És megtanulni írni! 😊

Picizöldfül
jaj emberek eza "északajihalálosabbirambaszéttuningolóscsilivili" bukás,eaz egész arra alapult hogy jól lehúzzák a pórnépet lével(nem mintha mások ezt csinálnák,de vmeik minõségi),kisüti a szemünket azzal hogy csak azért csinálták meg eza szutykot hogy az egyszerû 12éves papakedvence otthon nagyokat jáccon vele,és közben elfelejti hogy ebben a játékba 2perc munkát nem tettek a fejlesztõk,ehez csak reklámot kellett kitalálni,a fejlesztés adott volt,összegyúrták az elmúlt két-három tuningolós autós játékot,szégyenn!!!!(amu nem játszottam vele,d enemis kell,csak rá kell nézni a jáékra képbõl,vagy elolvasni egy két kommentet,vagy egyszerûen racionálisan gondolkodni.<#levele>

Nem vártam túlzottan a NFS: Carbont, csak most hétvégén volt idõm kipróbálni, de nekem a MW-hoz képest kellemes csalódás a progi. Igaz a hardverem elvileg kevés hozzá. Meg lehet mondani, hogy pl. a GTR2 a király (ami igaz is), csak hát az egy más mûfaj és a kettõ nem keverendõ. Lehet mondani, hogy iszonyat magas a NFSC gépigénye én 640x480-ba játszom, közepes részletesség és a szûrõk kikapcsolása mellett, de nekem még így is tetszik a game. Azért játszok ilyen beállításokkal mert ezt még bírja a hardver, fejlesztésre jelenleg nincs pénzem. Összességében (a negatív elõítéletek ellenére) egész jó program. Kíváncsian várom a következõ részt.

Sanyix
LOL, a hot pursuit 2-ben jött be a catch up, meg a csalás, addig nem csalt a gép. Emléxem, a high stakesben, és a PU-ban is többször volt olyan hogy leköröztem a többieket, ha jó kocsival voltam, ug1 óta ez lehetetlen, akármilyen kocsival vagy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

atomka91 említette a bugokat. Nekem az eddig legnagyobb bug az volt hogy egy ugratás után (miközben üldöztek a rendõrök) a kocsim szinte 100% összeolvadt egy rendõr autóval...és így tettünk meg egy jó hosszû utat mire a rendõr volt szives kijönni a kocsimból...de ez versenyek alatt is elég gyakran elõfordult...fõleg azután hogy egy animációt mutattak...ilyen bugot meg egy NFS szerintem már nem engedhet meg..2006ban fõleg nem..

Nos, itt az embereknek nem simán nem tetszik, simán szeretnek fikázni😊 AI a legtöbb játékban csal, nem csak ebben, szal most ez alapján 1998 utáni majdnem összes játékot szidhatnátok😊 Majd meglátjuk mennyi fogy belõle. mondjuk arra meg az lesz a duma hogy a sok hülyének ez a fos kell... Nos, már egyszer leírtam valahol, hogy ezek mind szubjektív vélemények, szal attól h valaki szerint szar, nem azt jelenti hogy ha megkérdeznék a legobjektívebb entitást, az is ezt mondaná😊 Addig marad minõségmérõnek a népszerûség. Persze a divatfikázóknak erre is van dumájuk, mindenre......

m1c1mack0
Az MW is szar volt ez meg megszarabb lett😞( ezt a sötétben versenyzõs dolgot meg nemtudom miert kellet visszahzoni tiszta depreszios leszek tõle nyomasztó nagyon..:S

Érzésem szerint ha ennyire nem tuti az embereknek ez a játék, akkor abban azért van igazság, hogy ratyi, maszlag, stb. stb. Eddig akármelyik haveromat ültettem le elé, mindegyik szépen leszólta még durvább szavakkal (volt olyan, akitõl a billentyûzetet kellett elvenni, mert annyira ideges lett tõle). Na mindegy... Szóval ha ennyien lehúzzák a gamét, akkor az azért sejtet valamit a gyengeségekbõl. Kondenzcsík a saját gép után is látszik, csak el kell érni vele egy bizonyos sebességet. A grafikai látványvilág, a színvilág, a környezet, egyszerûen nem ide illik. Csicsás, frankó sok szemét van a pályán, de sugárzik belõle az egyhangúság.

Blasta
nfs
nfs 2
nfs 3: hot pursuit
nfs 4: high stakes
nfs 5: porsche unleashed
nfs 6: hot pursuit 2
nfs 7: underground
nfs 8: underground 2
nfs 9: most wanted
nfs 10: carbon

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

atomka91, kicsit elszámoltad magad. A Carbon már a 10.-ik része a szériának😊. A 6-os nem az Underground, hanem a Hot Pursuit 2. És nem a 4-es volt az elsõ Pursuit, hanem a 3-as. Már bocs, csak zavart a dolog.
Nah akor most én is irok pár sort. Nfs 1 : megvolt de nme tul sokat jacotam vele.
Nfs 2: ez is megvolt jacottam is vele nem keveset. Nfs 3 na ez az egyik kedvenc részem még ez is méltó volt a NFS névhez. Nfs 4 : 😊 az elsõ pursuit 😊 de jóóó volt lanba biza ez is jóóó volt. NFS 5 avagy Porsche Unleashed na ez a kedvenc részem minden fajta szempontból , fõleg azért mert a Porschékba szerelmetes vagyok . 😊 ja és ugye itt mar lehetett tuningolni , meg volt autóssikoa , meg lehetett venni törött autót meg minden kis extra. Nfs 6 : Underground I na ez is nagyonfaxa rész volt mivel ujat tudot mutatni ekkortájt jöt be a nagy tuningõrület is. Nfs 7 Underground 2 -õ Hát belerakták a free roam dolgot meg minden de anyira nem volt nagy durranás ugyanaz mint a underground 1 csak mas köntösben 😊 Nf 8 Most Wanted nah ez a game elvágta magát már az elején ahogy a kocsik viselkednek ááhhhh egyedül az volt benne a jó hogy visszahozták a rendõröket és a nappali versenyeket. Nfs 9 Carbon Na ez végképp nme egy Nfs -hez méltó darab teljesen meglászik rajta hogy az EA csak a hirnevébõl adta el a játékot ... De tele van buggal meg hibákkal meg szar irányitással áhh az EA egy nagy zsidó parasztság nem is értem miért nem veszik meg tõlük a NFS licencé... Na mara enyi bye all 😊 NFS 1-6-ig 5 -ös NFS 7 4-es nfs 8 3-as nfs 9 2-es
Nekem sajnos ez az egész sorozat soha nem jött be. Idáig egyetlen rész sem tudott felizgatni, bár kétségtelenül a Porsche unleashed volt hozzá a legközelebb. Az a bajom vele, hogy annyira árkád, hogy az már fájó! Azt meg aki a gumiszalag-effektust kitalálta bele kellene lõni a dunába. Nem kevés játékot tettek már tönkre ezzel a baromsággal pedig az itt látható vélemények szerint is a játékosok nem vevõk a pofátlanul csaló AI-re, a sorozat összes részének ez volt a legnagyobb hibája szerintem. A grafikáról meg annyit, hogy én a képek alapján nehezen tudom elképzelni, hogy annyira csúnya legyen mint amilyennek itt egyesek állítják. Az NFS mindig is erõs volt grafikában, azonban ez soha nem fog megmenteni egyetlen játékot sem.

Én nem tudom elképzelni, hogy egy öt, három négy és egy három csillag mellett mitõl lett az összértékelés öt csillagos.

Hidd el a leszarozás már csak a következmény. 😊

Az 1. NFS kivételével mindet végigtoltam. Ez valahogy nem tudott meggyõzni, pedig nagyon vártam. Torkig vagyok az NFS Underground x. szerû iccakai pályákkal.
Talán a következõ...

0Speed0
Egy csomóan leszarozzák...akkor minek jáccotok vele?? Vagy csak vakon ítéltek??...remélem nem..<#unalmas>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Hogymiafaszomnaktöltöttemleaztnemtudom...lófasz az egész. A legjobb az nfs4 mikor éjszaka BELSÕ!!! nézetbõl kormánnyal csak kocsikázol a "kindiak park"-ban. Ez a területfoglalós agyonblõrözött mûanyag szartaliga pont arra jó hogy kitámasszam vele a garázsajtót.
Sanyix
Sõt még annál is kézenfekvõbb, mert egy alap pu-ból csak a gimme.dll-t kell kitörölni, és megy xp-n...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Kondenzcsík csak a pathfinder mögött van, hogy tudd követni, jól látszódjon. A lassítós kocsi elé ugrós dolgot meg a beállításokban ki lehet kapcsolni...
Inkább az a idegesítõ, hogy versenyben néha a 100 méterre lemaradt kocsi ugrik elém... tiszta startrek teleport

Disno
szerezzek egy PU-t :S
boltban nem igazán lehet találni már.

de a megoldás kézenfekvö: a 3.5-ös patchben van xp támogatás .. csak egyesek ezt nagy problémának vázolták fel ^^

no mindegy azóta minden problémám megoldódott ^^

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Cactus
Hagyjuk már ezt a "ki vette meg eredetiben és ki nem" kérdést.
Az hogy honnan van egyáltalán nem változtat a játékon. És szerintem itt ez a fõ kérdés, hogy ki szerint milyen lett?!?!

T1b1k3, örülök hogy említetted a kondenzcsíkokat. Az a legnagyobb baromság az egész játékban. És is szétaszaltam rajta magam...fõleg mikor ugratsz és a kamera a kocsid elé ugrik. Na akkor borult ki nálam a bili 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Nem kére lexarozni, mert ha 5 perc után törlöd (ebbõl gondolom, hogy nem eredetiben vetted meg), akkor az a te ügyed, mert neked nem tetszett. De egyébként 5 perc alatt nem is lehet eldönteni, tetszik-e (a karrierben max az elsõ megkapott safe house-ig jutsz el, és csak azután jönnek a versenyek).
Úgyhogy csak az pofázzon, aki kiadott érte 12 rugót, és nem tetszik. Amúgy erre való a demó, kipróbálni. Persze aki fizetett érte, már "muszáj", hogy játszon vele, mert pénzbe került. A wareznál meg nem kéne xarozni, ott van az UNINSTALL, ha nem jön be.

King of Roads
mini PC Guru <#vigyor3>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Az enyém is csak egy vélemény volt. A "büszke lehetsz" szófordulatot azért használtam, hogy a saját szófordulatoddal érzékeltessem a böszmeségedet 😊

"Egyáltalán minek ugatsz bele, ha valami értelmeset szeretnél írni elõbb gondold át,mert ennek sok értelme nem volt..."

Ez akár neked is íródhatott volna 😊

"Nálam már is alulmaradtál4"

Igen? Miben? Eddig még nem volt köztünk olyan vita, amiben alulmaradhattam volna.

"Érthetõ vagy rajzoljak hozzá folyamat ábrát!"

Rajzolj hozzá folyamatábrát!

Én most mellõzném a lentiekhez való hozzászólást. Inkább magáról a játékról írnék egy kicsit. Régóta játszom az NFS-ekkel (már az elsõ rész óta, nagyjából 98 óta) de ez szerintem nem lett egy jó darab. Ki is fejtem, hogy szerintem miért. Grafika: hát aki szereti a képregényeket, az rossz ember nem lehet. Ez tök jó, de nem ebben a játékban (jól futott a game, nem is erre értettem). Enyhe túlzásokban szenvednek azok akik készítették a látványvilágot. Mióta látszik a kondenzcsík egy autón? Mert én nem nagyon láttam ám sosem, pedig szinte naponta autózom nem kis sebességekkel. :-) Kicsit furcsa az összhatás a grafikában, de jól kidolgozott és az autók is kellõen realisztikusak (tesztelve 1024x768 max. grafikán). Kezelhetõség: na itt aztán átjött a konzolok átka rendesen. Nekem nem jött be. Idétlen és nagyon arcade. De nagyon. Meg aztán váltásnál igazán lekezelhetné jobban a billentyûzetet. Sokszor be is sipolt a gépem, mert a buffer igencsak megtelt. A fizika bõdületesen vicces és elnagyolt, ezen a téren egyre jobban romlik a sorozat. Néha láttam olyanokat, hogy nevettem és lestem egyaránt. A legjobb az volt mikor 2 percen át toltak a rendõrök a levegõben és még csak le sem tartóztattak. Hurrá! De legalább már az autók is tudnak levitálni. :-) Hangok: olyan cool érzést akar kelteni, de csak a Canyon muzsikák ütnek igazából. A többi csak egy sebtében összevadászott audio-hervasztás. Errõl többet nem akarok írni, mert igazából nem fogott meg. Sztori/játékélmény: Ilyen hamar NFS-t még nem toltam végig (karrier-mód)! Egy délután! Te Jézus! Jön az online-õrület itt is. Gyors verseny, kihívás... meg a többi. Ezek kicsit azért maradtak laposkák. A Rizikó-szerû térképesdi szintén okos akar lenni, de még sokat kell tanulnia. Nem tudom... Vegyesek az érzéseim, mint egy turkálóban. Vannak benne jó dolgok, de a nagy része csak maszlag. Lehetett volna jobb is véleményem szerint. A másik, bár ez elvileg csak szubjektív vélemény, hogy hol a jó életben vannak egy tuning-gammából az "alapgépek", mint pl. a Hondák, Toyoták (jó, Supra van - ez egy alapgép)?! Na mindegy. Ez csak tényleg egy saját vélemény. Gépigény: hát azért ugrott ám rendesen, már nem azért de nekem ne mondják, hogy a minimum konfigon játszható a game. Hiszem ha látom. A Carbon-ban már meg kellett gondolnom az élsimítás használatát is. Összeségében már most nem játszok vele annyit mint anno egy Underground-résszel. Azok nem voltak ennyire komplexek, de nyújtottak valami olyasmi érzést, amit egy MW vagy egy Carbon örök idõkig csak kereshet, megtalálni sosem fogja. Grafika: 4/5 Hangok: 3/5 Játszhatóság: 3/5 Hangulat: 3/5 Gépigény: 3/5

member01
Egyetértek!
Kurvára moslék xar játék,akit ez odaszegesz a gép elé=pszihiáter<#levele>
BlackShadow
én játszottam vele 5 percet azt del.. semmi extra..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

mflex
Elõre bocsájtom,nem neked szólt a hsz, ez csak egy vélemény volt,az arcodból, meg te "rángass" vissza, A Büszke lehetsz magadra szófordulat ,már elhangzott,vagy mást nem tudsz kipréselni magadból?
Egyáltalán minek ugatsz bele, ha valami értelmeset szeretnél írni elõbb gondold át,mert ennek sok értelme nem volt...
Én megírtam a játékról a véleményem és azt is ,hogy akik egy ilyen xarság miatt EGÉSZ NAP ott ba...ák el az idejüket a gép elõtt,ott komoly gond van,ha nem tetszik akkor ne reagálj baromságokat...
Nálam már is alulmaradtál4

ps:mégegyszer a gyk. kedvéért:King of Roads -al semmi bajom csak vélemény nyílvánítás volt!

Érthetõ vagy rajzoljak hozzá folyamat ábrát!

What about the forests?

Antychrist
Sztem ez egy rakás szar. Nfsu2 óta egyre szarabbak. Az sg-n meg nem tudnak tesztelni mer minden a ami szar az kap 5*-ot mer az aztán a csoda, a Gothicot lehúzzák mer nekik nem tetszik. Ez olyan mint a politika semleges vélemény kéne... De lehet én vagyok a hülye.<#vigyor2>

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

dtk1985
Nekem hangulata teccik csak nagyon rovid. A karrier siman kiviheto 1 nap alatt (10-12 ora kb), challenget nem probaltam. Jol esik hogy magyar nyelvu a szoveg. MW-nel sztem sokkal jobb, nekem az valahogy nem jott be. Muscle cars rule

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Szerintem vegyél vissza az (ál)arcodból... Egy hsz alapján ítélsz meg embereket? Büszke lehetsz magadra...

Ui.: az, hogy valaki nem tud meggyõzni valamirõl, nem jelenti azt, hogy alulmaradt volna veled szemben.

mflex
Ez a topic,pontosan arra van,hogy kifejtsük a játékról a véleményünket,én leírtam a véleményemet és azt is ,hogy büszke lehetsz magadra amiért ilyen baromságggal cseszed el az idõdet,(játék miatt,egész nap)
ugyhogy te ne "pattogj" itt,iq light,mivel egy játék egész nap oda tud szegezni a monitor elé, valószinû ,nem sokat tuthatsz az életrõl,de ha kontrázgatni akarsz, akkor emberedre találtál ,garantálom, hogy "alul maradsz",mivel olyan okosságot nem tudsz írni, amivel meggyõzz itt bárkit is, fõleg nem engem ...

Egyébként semmi bajom veled,de nekem ez a vélemlényem.

Üdv

What about the forests?

King of Roads
én nem szóltam be senkinek, csak leírtam a (pozitív) véleményem a játékkal kapcsolatban, de egybõl muszály pofázni valamit azért mert neki nem tetszik....
szóltam én hozzá? kérdeztem mi a véleménye?nem. akkor meg ne pattogjon.<#levele><#felkialtas>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kinek ez jön be, kinek az. Ahány ember annyi izlés, szerintem semmi értelme fikázni egymást azért mert van akinek tetszik, és olyan is van akinek nem. Nekem sem jön be, mégsem szólom le azt akinek tetszik.

King of Roads
valami gondod van?<#kuss>

mflex
nagyon király a játék, egész nap ezzel nyomom.

Büszke lehetsz, magadra!

What about the forests?

mflex
Ez egy, nagy xar game!!!!<#hehe>

What about the forests?

King of Roads
nagyon király a játék, egész nap ezzel nyomom. eddig ez az egyetlen autós game amivel fél óránál többet játszottam. valamiért nagyon megfogott úgy az egész.
csak kár, hogy néha kilépked (legalábbis tesómnál) nekem ma lépett ki elõször és csak egyszer, és azt se mondhatom, hogy szart szedtem le, mert eredetibe van meg.
egyetlen hibája van azpedig a zene. jó lett volna, ha úgy oldják meg mint az Undergroundokban. itt állandóan csak a diszkós szutykokat hallom <#levele><#zavart2><#ejnye1> még jó, hogy van hifim <#vigyor3>. na de mindent összevetve nálam ez az év autós játéka.<#worship><#eljen><#taps>

Loverman:
Nagyjából mindenki leírta, hogy mi nem tetszik neki a játékban, most akkor ez miért "divatfikázás"?

Gerygray:
"NFS sorozat csúcspontja (én is a kezdetektõl tolom) nálam a Hot Pursuit 2"

Csodálkozom, hogy emiatt még nem ugattak le. Szerintem is jó rész volt, de én ezt bárhol megemlítem, mindenhol jön a hülyézés ezerrel... <#vigyor>

Nem tudjátok, hogy hol tárolja a mentéseket? Ha a My Documents NFS Carbon mappáját átmásolom, az nem elég neki
Cactus
Az a gáz hogy helyetted játszik 😊

\"There is no respawn or load game in real life!\"

<#vigyor2>
az nem gáz egy játéknál, hogy a barátnõm is 2 nap alatt játsza végig? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Aradebil2
kb 8óra játék után 87%.azóta nem nyomom...

Gerygrey
lol igen mert ha magyar a felirata a gamenek akkor unalmas ,de ha angol akkor nem....

Nem én vagyok a hülye, ti értettétek félre.
Nem azt írtam hogy a NFS Carbon jobb angolul, mint magyarul. Hanem azt hogy ez a játék nem lesz jobb attól hogy feliratozzák, és nem fog arra ösztönözni a magyarítás megléte, hogy megvegyem eredetiben. Míg mondjuk egy Heroes 5-öt gondolkodás nélkül megveszek, ha magyar, ha nem. Éttedmá'?
Ez a játék már tényleg egy jó nagy h*lyeség...Minden a régi csak néhány új dolog van benne!.Mint én már 1 hete játszom és most tartok a 65%-nál napi 2-3 óra játszással.Szerintem nagyon rovid a játék ahogy tobben is gondolják!Én full grafikán játszom igaz a gépem alig 1 hónapos!...Jó játszást mindenkinek!

sok divatfikázó <#vigyor2><#crazya>